- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Senin de miiGunaydinnn safak muamma iki gun gecti
Ben baktim yok canim stresten galibaSenin de miikizlar stresten mi yoksa hayirli haberlerinizi mi alicaz
Gunun gecti mi canim?
Gunaydinnn safak muamma iki gun gecti
Senin de miikizlar stresten mi yoksa hayirli haberlerinizi mi alicaz
Ben baktim yok canim stresten galiba
Hayirlara vesile olsun canlar. Limonlu su icinnnn. Sicak tuttun kendinizi aksamda esinizle acin bi film sarilip izleyin. streste neymisss yapmayinn koyverrrr...Baktım maalesef stresten olmuyorum
Hayirlara vesile olsun canlar. Limonlu su icinnnn. Sicak tuttun kendinizi aksamda esinizle acin bi film sarilip izleyin. streste neymisss yapmayinn koyverrrr...
Gunaydin kizlarrrrr
hadi herkes hayirli haberlerle gelsinnnn.
Gribiniz ne alemde.
Igne kullananlar nasil oldunuz daha iyisinizdir insallah.
Bir de regl bekleyenler şafak kac?
Oyyy gecmis olsunn. Benimde sesim falan degisti oksuruk basladi.oksurdukce de midem kalkiyo istahim kalmadiiiÇok hastayım zaten şimdi olmasamda olur doktora gidecek halim yok uyumak istiyorum
58 ne kizzzOooo daha çok var şaka 58
Oyyy gecmis olsunn. Benimde sesim falan degisti oksuruk basladi.oksurdukce de midem kalkiyo istahim kalmadiii
Ayy evetttAralıkta tedaviye basliycam ya adetime 58 gün kaldı onu sayıyorum
Sagol canimmm. Insallah cabuk atlatirizİkimizede geçmiş olsun benimde burun akıyor ses gitti
Ayy evetttaraligada cok varmissss. Sabrin sonu selamet olur insallahhh
Esim baska sehirde gorev yapiyo ben yanliz yasiyorum arada gelip gidiyo.Hayirlara vesile olsun canlar. Limonlu su icinnnn. Sicak tuttun kendinizi aksamda esinizle acin bi film sarilip izleyin. streste neymisss yapmayinn koyverrrr...
Canim kekik kaynat hem gribe iyi geliyo hemde adeti getiriyomuss. Dun ictim burnumun akmasi gecti tikali biraz o kadar. İlik bisiler ic surekli. Bu gunde icicem ben biraz aci ama olsun adeti getirsin de insallah ise yararİkimizede geçmiş olsun benimde burun akıyor ses gitti
Esim baska sehirde gorev yapiyo ben yanliz yasiyorum arada gelip gidiyo.
Canim kekik kaynat hem gribe iyi geliyo hemde adeti getiriyomuss. Dun ictim burnumun akmasi gecti tikali biraz o kadar. İlik bisiler ic surekli. Bu gunde icicem ben biraz aci ama olsun adeti getirsin de insallah ise yarar
Ayy canim bilirim essiz kalmayi 1 bucuk sene ayri kaldik. ayda 1 yada 2 ayda bir gelirdi esim kucucuk cocuk yanimda. Allah yardimcin olsun. Ama ben akillandim eve 2 kere hirsiz girmeye calisinca. sonradan o nereye bizde oraya..Esim baska sehirde gorev yapiyo ben yanliz yasiyorum arada gelip gidiyo.
Canim kekik kaynat hem gribe iyi geliyo hemde adeti getiriyomuss. Dun ictim burnumun akmasi gecti tikali biraz o kadar. İlik bisiler ic surekli. Bu gunde icicem ben biraz aci ama olsun adeti getirsin de insallah ise yarar
Bugün biraz daha iyiyim sankiGunaydin kizlarrrrr
hadi herkes hayirli haberlerle gelsinnnn.
Gribiniz ne alemde.
Igne kullananlar nasil oldunuz daha iyisinizdir insallah.
Bir de regl bekleyenler şafak kac?
Aminn canimmm. Hayirli haberlerini verrr yarinBugün biraz daha iyiyim sankiiğneye bünye alıştı galiba karın da Sanki bir balon var, arada ağrı yapan inşallah sizde öyle olmaz yarın kontrole gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?