Kısmetten öte yok. :) dışardan göründüğü gibi değil. Sürekli bakmak insanı yorabilir. :)İki arkadaşım bu sene başında ikiz doğurdu 2 erkek 2 kız nasıl tatlılar. Zor elbet ama ben de keşke oğlum ikiz olaydı demedim değil. O zaman 3 embriyo transfer edilmişti. Nasip tekineymiş:))
Ayy rabbim bize de nasip etsin. Hayirlisi kac taneyse basimiz gozumuzleİki arkadaşım bu sene başında ikiz doğurdu 2 erkek 2 kız nasıl tatlılar. Zor elbet ama ben de keşke oğlum ikiz olaydı demedim değil. O zaman 3 embriyo transfer edilmişti. Nasip tekineymiş:))
İnsallah hepsi dollenir saglikli embriyolarin olurr16 yumurta toplamışlar. 5.günü bekleyecekler umarım hepsi boş çıkmaz yarın belli olacakmış çok heyecanlı
Gecmis olsun cnmBu iğne bana yaramadı, ikinci iğnede böyle ağrı yaptı. :/ oglanda hasta. Bide onunla uğraşıyorum.
Hosgeldin cnmmeraba kızlar bende aranıza katılabilir miyim :)
Adeti bekletken grip oldum bende iyi miiişuan çalışma arkadaslarımın hepsi hapsırıo ve ben agzımı burnumu kapatıyorum cok korkuorm
Hastalandinmi ben olmadim ama grip olmayi basardimİnsallah hepsi dollenir saglikli embriyolarin olurr
Gecmis olsun cnm
Hosgeldin cnm
Adeti bekletken grip oldum bende iyi miii
Ayni durumdayiz adet gelmedi grip geldiiHastalandinmi ben olmadim ama grip olmayi basardim
Sağol canımİnsallah hepsi dollenir saglikli embriyolarin olurr
Gecmis olsun cnm
Hosgeldin cnm
Kızlar bugün ignemin 3. Günündeyim. Ve ağrım var, karın da ve belde. Geçmiyor, hastaneyi aradım normal dediler. 2. Ignede böyle olması normal mi ? Karın bölgesinde şişlik var, nefes alamıyorum sanki
Benimde ilk tedavimden ikizim olmuştu ilk 3 ay kalpleri duracakmı korkusu olmuştı. Sonra acaba biri geriden gelecek mi korkusu oldu. En sonunda erken doğurdum kaybettim. İkiz riskli ve ben sırd bu yizden tek embriyo düşünüyorumçalışan anneler için zor çalışma hayatına ara vermen gerekiyor sabrın kalmıyor sana destek olacak birileri gerekiyor anne kaynana yada durumun çok iyidir bakıcı tutarsın yatılı ben oyüzden şuanda tek embriyo düşünüyorum
Cok geçmişolsun allah birdaha yaşatmasıBenimde ilk tedavimden ikizim olmuştu ilk 3 ay kalpleri duracakmı korkusu olmuştı. Sonra acaba biri geriden gelecek mi korkusu oldu. En sonunda erken doğurdum kaybettim. İkiz riskli ve ben sırd bu yizden tek embriyo düşünüyorum
Dogumdan sonra kaybetmek cok kotu yikici olmali hayal bile edemiyorum. Rabbim bir daha yasatmasin. Basin sagolsun. Gercekten uzuldumBenimde ilk tedavimden ikizim olmuştu ilk 3 ay kalpleri duracakmı korkusu olmuştı. Sonra acaba biri geriden gelecek mi korkusu oldu. En sonunda erken doğurdum kaybettim. İkiz riskli ve ben sırd bu yizden tek embriyo düşünüyorum
Ayy her aksam 1 kilo mandalina yiyorum ihlamuru ayri asisti ayri sirf ilerlemesin diye. Evde ust uste giyinir oldum daha usutmiyim diye. Ben ki kar yagsada corapsiz gezerdim oldum olasi. Artik havlu corap ve ev botu var ayagimda. Kokucam o olucak
Peki yumurtalar etkilenmiş miydi ? Yarın kontrole gidiyorum. Ağrı kesicisiz duramiyorum. :/Bendede aynı şikayetler olmuştu. Hatta tartıda 2 kg faZla çıktım. Ama azaldı sanki şikayetlerim
Allah bir daha yasatmasin. Inşallah sağlıkla kavuşursun sende. Bugünlerde geçer.Benimde ilk tedavimden ikizim olmuştu ilk 3 ay kalpleri duracakmı korkusu olmuştı. Sonra acaba biri geriden gelecek mi korkusu oldu. En sonunda erken doğurdum kaybettim. İkiz riskli ve ben sırd bu yizden tek embriyo düşünüyorum
Bende kazak sıcak su torbası ile geziyorumAyy her aksam 1 kilo mandalina yiyorum ihlamuru ayri asisti ayri sirf ilerlemesin diye. Evde ust uste giyinir oldum daha usutmiyim diye. Ben ki kar yagsada corapsiz gezerdim oldum olasi. Artik havlu corap ve ev botu var ayagimda. Kokucam o olucak
ooo cok fena oluo :)İnsallah hepsi dollenir saglikli embriyolarin olurr
Gecmis olsun cnm
Hosgeldin cnm
Gunaydin ben hala beklemedeyim ne gelen var negiden :)Gunaydin kizlarrrrr
hadi herkes hayirli haberlerle gelsinnnn.
Gribiniz ne alemde.
Igne kullananlar nasil oldunuz daha iyisinizdir insallah.
Bir de regl bekleyenler şafak kac?
Gunun gecti mi canim?Gunaydin ben hala beklemedeyim ne gelen var negiden :)
Gunaydinnn safak muamma iki gun gectiGunaydin kizlarrrrr
hadi herkes hayirli haberlerle gelsinnnn.
Gribiniz ne alemde.
Igne kullananlar nasil oldunuz daha iyisinizdir insallah.
Bir de regl bekleyenler şafak kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?