2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

İki arkadaşım bu sene başında ikiz doğurdu 2 erkek 2 kız nasıl tatlılar. Zor elbet ama ben de keşke oğlum ikiz olaydı demedim değil. O zaman 3 embriyo transfer edilmişti. Nasip tekineymiş:))
Kısmetten öte yok. :) dışardan göründüğü gibi değil. Sürekli bakmak insanı yorabilir. :)

16 yumurta toplamışlar. 5.günü bekleyecekler umarım hepsi boş çıkmaz yarın belli olacakmış çok heyecanlı
İnsallah hepsi dollenir saglikli embriyolarin olurr
Bu iğne bana yaramadı, ikinci iğnede böyle ağrı yaptı. :/ oglanda hasta. Bide onunla uğraşıyorum.
Gecmis olsun cnm
meraba kızlar bende aranıza katılabilir miyim :)
Hosgeldin cnm
şuan çalışma arkadaslarımın hepsi hapsırıo ve ben agzımı burnumu kapatıyorum cok korkuorm
Adeti bekletken grip oldum bende iyi miii

Bendede aynı şikayetler olmuştu. Hatta tartıda 2 kg faZla çıktım. Ama azaldı sanki şikayetlerim

Benimde ilk tedavimden ikizim olmuştu ilk 3 ay kalpleri duracakmı korkusu olmuştı. Sonra acaba biri geriden gelecek mi korkusu oldu. En sonunda erken doğurdum kaybettim. İkiz riskli ve ben sırd bu yizden tek embriyo düşünüyorum

Dogumdan sonra kaybetmek cok kotu yikici olmali hayal bile edemiyorum. Rabbim bir daha yasatmasin. Basin sagolsun. Gercekten uzuldum

Ayy her aksam 1 kilo mandalina yiyorum ihlamuru ayri asisti ayri sirf ilerlemesin diye. Evde ust uste giyinir oldum daha usutmiyim diye. Ben ki kar yagsada corapsiz gezerdim oldum olasi. Artik havlu corap ve ev botu var ayagimda. Kokucam o olucak

Ayy her aksam 1 kilo mandalina yiyorum ihlamuru ayri asisti ayri sirf ilerlemesin diye. Evde ust uste giyinir oldum daha usutmiyim diye. Ben ki kar yagsada corapsiz gezerdim oldum olasi. Artik havlu corap ve ev botu var ayagimda. Kokucam o olucak

Kucağında bebis olunca değdi dersin

Allah bir daha yasatmasin. Inşallah sağlıkla kavuşursun sende. Bugünlerde geçer.

Bende kazak sıcak su torbası ile geziyorum havlu çorapları unutmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…