Inşallah canım :)Aminn canimmm. Hayirli haberlerini verrr yarin
Grip olanlar, tavuk çorbası yapın, fayda ediyor.
Şehriye tavuk çorbası
Malzemeler
•1 tane tavuk incik, yada but (kemikli olursa daha iyi olur)
•1 yemek kaşığı un
•1 yemek kaşığı tereyağ
•karabiber
•1 avuç tel Şehriye
•tuz
Yapılışı
-ilk olarak tavuğu haslıyoruz. Sonra pisince
-Tavuğu küçük şekilde didikliyoruz.
-Tencereye yağı koyup eritiyoruz.
-Ardından 1 yemek kaşığı unu koyup kavuruyoruz.
-Tavuk suyunu ekleyip, içine tavukları atıyoruz.
- Üzerine az sıcak su ekliyoruz, karabiber tuz ilave ediyoruz.
-Kaynayınca 1 avuç şehirde atıp pişmeye bırakıyoruz.
-Yerken isteğe bağlı Karabiber ekleyebiliriz. -Üzerine limon sıkalım.
Gerçekten gribe çok faydalı, tavsiye ederim. :)
Sagol canimmm. Bizde de tavuk yokkGrip olanlar, tavuk çorbası yapın, fayda ediyor.
Şehriye tavuk çorbası
Malzemeler
•1 tane tavuk incik, yada but (kemikli olursa daha iyi olur)
•1 yemek kaşığı un
•1 yemek kaşığı tereyağ
•karabiber
•1 avuç tel Şehriye
•tuz
Yapılışı
-ilk olarak tavuğu haslıyoruz. Sonra pisince
-Tavuğu küçük şekilde didikliyoruz.
-Tencereye yağı koyup eritiyoruz.
-Ardından 1 yemek kaşığı unu koyup kavuruyoruz.
-Tavuk suyunu ekleyip, içine tavukları atıyoruz.
- Üzerine az sıcak su ekliyoruz, karabiber tuz ilave ediyoruz.
-Kaynayınca 1 avuç şehirde atıp pişmeye bırakıyoruz.
-Yerken isteğe bağlı Karabiber ekleyebiliriz. -Üzerine limon sıkalım.
Gerçekten gribe çok faydalı, tavsiye ederim. :)
Bende kötüydüm ve oğlum da dizanteri olmuştu. Şimdi ikimizde iyiyiz. Çocuk olunca yapacak halin olacak :)Çorbayı kim yapacak asıl sorun o ben hastayım çorba yapacak enerjim yok
Tabi vücudu sarmadan bakın çaresine. Sonra insanın üstünden bir ay gitmiyorSagol canimmm. Bizde de tavuk yokkaksama aldirayim da yapayim. Hepimiz hastayken zor atlaticaz yoksaaa
Bende kötüydüm ve oğlum da dizanteri olmuştu. Şimdi ikimizde iyiyiz. Çocuk olunca yapacak halin olacak :)
Inşallah olacak da. Şimdiden alış
Onun için kalkıp yapmalısın. Insan yatınca hepten hasta hissediyor :)
Anladım, çalışınca zor tabiBen işteyim eve bir gitsem direk yatıcam çorba falan gözüm görmez
Anladım, çalışınca zor tabiRabbim şifa versin, inşaallah biran önce iyileşirsin.
Aynen canim ilerlemeden bi caresini bulmak lazim. Ayni valla hastada olsak cocuk varken yatmak nerdeee. Hele cocuk hasta olmasin ben surunmeye raziyimmm. Iyi kotu kalkar isimi yaparim ama onlar hasta olunca daha kotu oluyo. Rabbim tez zamanda sifa versinnn hepimizeeeTabi vücudu sarmadan bakın çaresine. Sonra insanın üstünden bir ay gitmiyor
Amin canım, aynen öyle :)Aynen canim ilerlemeden bi caresini bulmak lazim. Ayni valla hastada olsak cocuk varken yatmak nerdeee. Hele cocuk hasta olmasin ben surunmeye raziyimmm. Iyi kotu kalkar isimi yaparim ama onlar hasta olunca daha kotu oluyo. Rabbim tez zamanda sifa versinnn hepimizeee
Çok iciyormus yaa :/ bence gidin diğer ay icmeyecegi ne malumKizlar ben regl oldum. Yarin 3.gunu ve randevum var. Bakalim ne dicek doktorum. Hemen baslasammi yoksa kasim reglimi beklesem bilemedim. Esimin gunde 1 paket sigara icmesi sorunum.
Ocak subat gibi kesin gelicek insallah cnm. 2 seneyi gecti bizimde. Hayirlisiyla gecti zaman.Ayy canim bilirim essiz kalmayi 1 bucuk sene ayri kaldik. ayda 1 yada 2 ayda bir gelirdi esim kucucuk cocuk yanimda. Allah yardimcin olsun. Ama ben akillandim eve 2 kere hirsiz girmeye calisinca. sonradan o nereye bizde oraya..
Ben tamamen normal ped koyana kadar beklemiştim. Günlük pedli günleri saymadım. Adetimin 3. Günü gittiğim halde tam endometrium dökülmemişti 6. Gün başladım iğnelereKizlarr benim pembe pembe gelmeye basladi bu gunu 1 mi sayicam yarin gitsem mi doktora yoksa pazartesine kalicak bilemedimm
Canim benim esimde 1 paket sigara iciyor her gun. Sperm testinde sorun cikmazsa basla derim oyalanmaKizlar ben regl oldum. Yarin 3.gunu ve randevum var. Bakalim ne dicek doktorum. Hemen baslasammi yoksa kasim reglimi beklesem bilemedim. Esimin gunde 1 paket sigara icmesi sorunum.
Ayy korktum simdi yaa. ne kadarda dikkat etsek artik girdi grip bunyeye insallah tez zamanda atlatiriz. Son haftam atlatamazsam kasim ayina sarkicak o zamanHerkes grip olmuş yaaa
valla Allah yardım etsin grip yüzünden benim transferim 1 ay ertelendi biliosunuz.
Dikkat edin kendinize. bana ofisteki diğer çalışandan geçti. 1 ayım çöpe gitti içtiğim ilaçlar olduğum iğneler jeller cabası
Ameliyattan sonra hic oyle pedi dolduracak kadar adet olmadim canim 2 gun suruyor 3.gun bitiyor. Hafta sonuna denk gelince bocaladim pazartesine biter adetim. Sonrasinda nasil olacak anlayamadim ya gidip kontrol ettircem beklicem oyle icim rahat edicek sanirimBen tamamen normal ped koyana kadar beklemiştim. Günlük pedli günleri saymadım. Adetimin 3. Günü gittiğim halde tam endometrium dökülmemişti 6. Gün başladım iğnelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?