2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

O kadar suruyosa adetin bence de gec kalmadan gorun baksin doktorun canim

Kızlar salı günü transfer olacaktım biliyorsunuz ateşim var diye yapılmadı bugün adet oldum normalde geçen ayın 23 ünde adet olmuştum. Doktorumla konuştum progestanı bıraktığın için oldu pazartesi gel rahimin temizlenmişse tekrar transfer hazırlığına başlayalım dedi :) şok oldum. Allahım bu defa yüzüm gülsün inşAllah

Çok şükür ama toplamaktan daha önemlisi nasıl ilerleyecek kaç tanesi kaliteli olarak 5. güne gelecek bu onemli
Aynen canım elim yüreğimde hastaneyi arıyorum sürekli bıktılar artık biz sizi arıcaz aramanıza gerek yok diyorlar ama dayanamıyorum inşallah 5. Güne kalan olur

Orkide_sever
C A N O
aayyssee34
Safolun kizlarr
Doktoruma msj attim durumumu anlattim pazartesi mi yarin mi geleyim dedim. yarin gel dedi kontrole mutlu oldum. Gec te baslatsa en azindan aklim kalmicak. Pazartesi kanamam bitebilir az oluyo dedim tedavi acisindan sorun olurmu dedim. Bekleme dedi.
Super bi haber buuu cok guzell insallah bu defa olucak transferinn. Bak iyikide yapmamis adet olucakmissin bosa gidicekti.

Hadi inşallah canım, sımsıkı tutunsun sana :)

Insallah busefer mutlusona ulasırsin

Kızlar ben bugun opu oldum. 32 yumurtam toplanmis. Mecburen dondurulucak ohss riski var. Kaci dollendi ne oldu diye ne zaman haber gelir,? Yarin klinige tekrar gidicem gerci
Hay maşallah çok yumurta olmasıda sorun. Bildiğim kadarıyla çok yumurta olunca ellerindeki en iyiyi bulmak için genetik tercih ediyorlar. Bende 2-3 yumurta toplanıyor alternatif olmadığı içinde genetik önermiyor

Kızlar ben bugun opu oldum. 32 yumurtam toplanmis. Mecburen dondurulucak ohss riski var. Kaci dollendi ne oldu diye ne zaman haber gelir,? Yarin klinige tekrar gidicem gerci
Masallah cok iyii insallah kaliteli embriyolarin olur. Arkadasimin 32 den 12 tane 5.gun donduruldu. Sninde oyle olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…