- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
O kadar suruyosa adetin bence de gec kalmadan gorun baksin doktorun canimAmeliyattan sonra hic oyle pedi dolduracak kadar adet olmadim canim 2 gun suruyor 3.gun bitiyor. Hafta sonuna denk gelince bocaladim pazartesine biter adetim. Sonrasinda nasil olacak anlayamadim ya gidip kontrol ettircem beklicem oyle icim rahat edicek sanirim
Evet bugün 1. Günü, doktoru arayıp söyle, ben 3.gunu gitmiştim ama hiç farketmiyorKizlarr benim pembe pembe gelmeye basladi bu gunu 1 mi sayicam yarin gitsem mi doktora yoksa pazartesine kalicak bilemedimm
Kizlarr benim pembe pembe gelmeye basladi bu gunu 1 mi sayicam yarin gitsem mi doktora yoksa pazartesine kalicak bilemedimm
Sağol canım .. normal ameliyat anestezisinden ayılmak zor oluyor ve basınçlı gittiği için kolu yakıyor. Bu işlem kısa sürdüğü için genel anestezinin ilacını verirlerken farketmedim bileHayirli olsun gozun aydin canimmm. Anestezi nasil onu anlamadim komple bayiltmiyolar mi?
Aynen canım elim yüreğimde hastaneyi arıyorum sürekli bıktılar artık biz sizi arıcaz aramanıza gerek yok diyorlar ama dayanamıyorum inşallah 5. Güne kalan olurÇok şükür ama toplamaktan daha önemlisi nasıl ilerleyecek kaç tanesi kaliteli olarak 5. güne gelecek bu onemli
Super bi haber buuu cok guzell insallah bu defa olucak transferinn. Bak iyikide yapmamis adet olucakmissin bosa gidicekti.Kızlar salı günü transfer olacaktım biliyorsunuz ateşim var diye yapılmadı bugün adet oldum normalde geçen ayın 23 ünde adet olmuştum. Doktorumla konuştum progestanı bıraktığın için oldu pazartesi gel rahimin temizlenmişse tekrar transfer hazırlığına başlayalım dedi :) şok oldum. Allahım bu defa yüzüm gülsün inşAllah
Hadi inşallah canım, sımsıkı tutunsun sana :)Kızlar salı günü transfer olacaktım biliyorsunuz ateşim var diye yapılmadı bugün adet oldum normalde geçen ayın 23 ünde adet olmuştum. Doktorumla konuştum progestanı bıraktığın için oldu pazartesi gel rahimin temizlenmişse tekrar transfer hazırlığına başlayalım dedi :) şok oldum. Allahım bu defa yüzüm gülsün inşAllah
Insallah busefer mutlusona ulasırsinKızlar salı günü transfer olacaktım biliyorsunuz ateşim var diye yapılmadı bugün adet oldum normalde geçen ayın 23 ünde adet olmuştum. Doktorumla konuştum progestanı bıraktığın için oldu pazartesi gel rahimin temizlenmişse tekrar transfer hazırlığına başlayalım dedi :) şok oldum. Allahım bu defa yüzüm gülsün inşAllah
Yarın ararlar 1. Gün sonra 3. Gun ve 5. Gun ariyorlarKızlar ben bugun opu oldum. 32 yumurtam toplanmis. Mecburen dondurulucak ohss riski var. Kaci dollendi ne oldu diye ne zaman haber gelir,? Yarin klinige tekrar gidicem gerci
Kac yumurta döllenmeye baslamış 1. Günde söylemedilermiAynen canım elim yüreğimde hastaneyi arıyorum sürekli bıktılar artık biz sizi arıcaz aramanıza gerek yok diyorlar ama dayanamıyorum inşallah 5. Güne kalan olur
32 yumurta nasıl sizceYarın ararlar 1. Gün sonra 3. Gun ve 5. Gun ariyorlar
Hay maşallah çok yumurta olmasıda sorun. Bildiğim kadarıyla çok yumurta olunca ellerindeki en iyiyi bulmak için genetik tercih ediyorlar. Bende 2-3 yumurta toplanıyor alternatif olmadığı içinde genetik önermiyorKızlar ben bugun opu oldum. 32 yumurtam toplanmis. Mecburen dondurulucak ohss riski var. Kaci dollendi ne oldu diye ne zaman haber gelir,? Yarin klinige tekrar gidicem gerci
Masallah cok iyii insallah kaliteli embriyolarin olur. Arkadasimin 32 den 12 tane 5.gun donduruldu. Sninde oyle olur insallahKızlar ben bugun opu oldum. 32 yumurtam toplanmis. Mecburen dondurulucak ohss riski var. Kaci dollendi ne oldu diye ne zaman haber gelir,? Yarin klinige tekrar gidicem gerci
Kızlar ben bugun opu oldum. 32 yumurtam toplanmis. Mecburen dondurulucak ohss riski var. Kaci dollendi ne oldu diye ne zaman haber gelir,? Yarin klinige tekrar gidicem gerci
Valla super maşallah diyelim32 yumurta nasıl sizce
Maşallah canım çok iyi ... benim dün 16 tane toplandı bugün aradılar 10 tane oluşmuş 5.güne gelen olursa donduracaklar gelecek ay için seni de yarın ararlar inş güzel haberlerle. 5. Gün mü dondurulacak ?32 yumurta nasıl sizce
Gonal f kullandim. Ama ben pko hastasiyim ondan ole oldu herhalde cok sayida yumurtam oluyordu ama gelismiyorduAllah yardımcın olsun canım, hangi iğneyi kullandin ?
Maşallah canım çok iyi ... benim dün 16 tane toplandı bugün aradılar 10 tane oluşmuş 5.güne gelen olursa donduracaklar gelecek ay için seni de yarın ararlar inş güzel haberlerle. 5. Gün mü dondurulacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?