Bende gonal f kullanıyorum, sizde yan etki yaptı mı ? Bende karın şişkinliği yaptıGonal f kullandim. Ama ben pko hastasiyim ondan ole oldu herhalde cok sayida yumurtam oluyordu ama gelismiyordu
AminnnSanirim evet. Hakkimizda hayırlısı olsun hepimizinn
Evet bendede yaptı cok rahatsiz etti beni. Agrilarimda oluyordu ama doktorum hep normal bekledigimiz birseydi cok yumurtan var o yuzden dedi.Bende gonal f kullanıyorum, sizde yan etki yaptı mı ? Bende karın şişkinliği yaptı
Bende gonal f kullanıyorum, sizde yan etki yaptı mı ? Bende karın şişkinliği yaptı
Hay maşallah çok yumurta olmasıda sorun. Bildiğim kadarıyla çok yumurta olunca ellerindeki en iyiyi bulmak için genetik tercih ediyorlar. Bende 2-3 yumurta toplanıyor alternatif olmadığı içinde genetik önermiyor
Merhaba bendede pko var bgn basladik tedaviye. Gonal f verdi 150 vurulcam 4 gun sonra tekrar kontrole cagirdi.Gonal f kullandim. Ama ben pko hastasiyim ondan ole oldu herhalde cok sayida yumurtam oluyordu ama gelismiyordu
Hayırlı olsun canım ... Allah emeklerimizi zayi etmesin inşallahMerhaba bendede pko var bgn basladik tedaviye. Gonal f verdi 150 vurulcam 4 gun sonra tekrar kontrole cagirdi.
Bende korkuyorum valla, Karnım bugün iyi ama ilk 2 gün ameliyat olmuş gibi gezdim.Evet bendede yaptı cok rahatsiz etti beni. Agrilarimda oluyordu ama doktorum hep normal bekledigimiz birseydi cok yumurtan var o yuzden dedi.
Bugunde dedi en az yirmi tane faha toplanirdi ama damarlarin bol oldugu bolgede. Riskliydi o yuzden ellemedim dedi. Yani bende 50 kusur yumurta vardi. O yüzden agrilara hep normal dedi.
Cok iyi sonuc olarak sağlıklı 10 tane bile kalsa buda sana yeterKizlar az once aradilar. 32 yumurtanın 28 i olgun çıkmış. 21 i döllenmiş. İyi mi sizce
Bence çok iyi, benden toplanan zaten 2-3Kizlar az once aradilar. 32 yumurtanın 28 i olgun çıkmış. 21 i döllenmiş. İyi mi sizce
hayırlı olsun tedavin sürekli yaz bana merak ediyorumMerhaba kizlar bursa acibadem sahin zeteroglu ile carsamba gunu randevumuz var baslicaz nasipse. Tedavi oncesi kullandiginiz ilac vs varmi
kaç yumurtan oldu bolundu mu ne durumdalarHanımlar salı opu günüm.
Kaç folikül gördüler? Birde merionalin kaçıncı günü toplayacaklar?Hanımlar salı opu günüm.
kaç yumurtan oldu bolundu mu ne durumdalar
12. gundeyim şuan. Folikül sayısı vermedi ama var 10dan fazla. Belli başlılarını ölçüyor. Inşallah embriyoyu dönüşür kizlarKaç folikül gördüler? Birde merionalin kaçıncı günü toplayacaklar?
Maşallah canım, cok iyi. Inşallah birer kaliteli embriyo olurlar :)Kizlar az once aradilar. 32 yumurtanın 28 i olgun çıkmış. 21 i döllenmiş. İyi mi sizce
Hadi bakalım. Inşallah hayırlısı ile sonuçlanır. :)Hanımlar salı opu günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?