Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah :)10 gün sonra tedaviye başlıyorum tekrar çok heyecanlıyım kızlar
amin insallah senin ve tüm isteyenlerinBende bugün kontrole gittim, yumurtalar gayet iyi dedi. Catlamaması için iğne verdi. Pazartesi kontrol
12. gundeyim şuan. Folikül sayısı vermedi ama var 10dan fazla. Belli başlılarını ölçüyor. Inşallah embriyoyu dönüşür kizlar
Hayirlisi olsun canim cok sevindimmm. Cikar cikmaz yaz bizeBende bugün kontrole gittim, yumurtalar gayet iyi dedi. Catlamaması için iğne verdi. Pazartesi kontrol
Insallah canimmm. donusurlerrr sen icini rahat tut.12. gundeyim şuan. Folikül sayısı vermedi ama var 10dan fazla. Belli başlılarını ölçüyor. Inşallah embriyoyu dönüşür kizlar
Bakalım, yolu yariladikHayirlisi olsun canim cok sevindimmm. Cikar cikmaz yaz bize
Hayırlısı olsun, gözün aydın. Tedaviniz pozitifle sonuçlanır inşallahKizlar hastalandım pazartesi gidiyorum doktora
Amin inşallah hepimizinki olumlu olurHayırlısı olsun, gözün aydın. Tedaviniz pozitifle sonuçlanır inşallah
Hakkında hayrlisi canm yaBende bugün kontrole gittim, yumurtalar gayet iyi dedi. Catlamaması için iğne verdi. Pazartesi kontrol
Kizlar az once aradilar. 32 yumurtanın 28 i olgun çıkmış. 21 i döllenmiş. İyi mi sizce
Canım Allah yardımcın olsun Bismillah de başla bence sende beklemeye gerek yok yani iyi yaptn hakkında hayrpisi diyelmAmin inşallah hepimizinki olumlu olur
Pko olduğu için o kadar çok yumurta oluo biz pkoluların takviyeye ihtiyacı yok bendede 26 toplandı kimisi çok diye sorun yaşıo kimisi az diyeMasallah canm ya bi takviye falan kullandin mi.ilaç haricinde yumurtalar icin
Ne zaman ne sorun olursa çekinme rahat olMerhaba arkadaslar
Bende bugun ilk ignemi oldum hayirlisiyla tedavi surecim basliyor.. gonalf 300 ignem. Ayin 17 carsamba ilk yumurta kontrolum var.
Ilk denememiz tecrubesizim umarim son da olur.. rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin. Burada bilgi alisverisinde bulunup birbirimize destek olalim.. umarim olumlu sonuclar aliriz.
Macallah canim harika insallah hepside ilerlerKizlar az once aradilar. 32 yumurtanın 28 i olgun çıkmış. 21 i döllenmiş. İyi mi sizce
Hayirli olsun canimmHanımlar salı opu günüm.
Kaliteli olsun da canim az cok yine tutacak 1-2 tane rabbim hayirlisiyla versinÇok iyi. Benim tek yumurtalığım var ondanda 2-3 anca oluyor amh değerimde düşük :-(
Hayirli olsunn cok sevindimmKizlar hastalandım pazartesi gidiyorum doktora
Hayirli olsun canimMerhaba arkadaslar
Bende bugun ilk ignemi oldum hayirlisiyla tedavi surecim basliyor.. gonalf 300 ignem. Ayin 17 carsamba ilk yumurta kontrolum var.
Ilk denememiz tecrubesizim umarim son da olur.. rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin. Burada bilgi alisverisinde bulunup birbirimize destek olalim.. umarim olumlu sonuclar aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?