Hadi hayırlısı insallah ama transferlerin tutmuyorsa laparoskopi ve pgt onemli senin için benceBende bu gun gittim kontrole kizlar hersey iyi dedi ama kanaman tam baslamamis dedi hala leke seklinde geliyor. Pazartesi tekrar cagirdi. Baya konustuk bu sefer uzun protokol mu yapsak dedi sonra yumurta az olur diye vazgecti sanirim bu sefer 225 doz kullandircam dedi. Embriyoskop ve mikrocip yapalim dedi sperm secilcekmis mikroenjeksiyon yapicaklarmis insallah cokca embriyom olur. Transfer istemiyorum dedim 5 defa taze transfer oldum tutmadi bu sefer bekletmek istiyorum tamam dedi bakalim pazartesi belli olcak baslayip baslamicam
Ne zaman ne sorun olursa çekinme rahat ol
Hakkında hayırlı olan olsun canım, ne desen boş. Allah en iyisini bilir. Dua edip bekleyeceğizBende bu gun gittim kontrole kizlar hersey iyi dedi ama kanaman tam baslamamis dedi hala leke seklinde geliyor. Pazartesi tekrar cagirdi. Baya konustuk bu sefer uzun protokol mu yapsak dedi sonra yumurta az olur diye vazgecti sanirim bu sefer 225 doz kullandircam dedi. Embriyoskop ve mikrocip yapalim dedi sperm secilcekmis mikroenjeksiyon yapicaklarmis insallah cokca embriyom olur. Transfer istemiyorum dedim 5 defa taze transfer oldum tutmadi bu sefer bekletmek istiyorum tamam dedi bakalim pazartesi belli olcak baslayip baslamicam
Inşallah canım, tedaviniz hayırlı olsun, umarım pozitifle sonuçlanırMerhaba arkadaslar
Bende bugun ilk ignemi oldum hayirlisiyla tedavi surecim basliyor.. gonalf 300 ignem. Ayin 17 carsamba ilk yumurta kontrolum var.
Ilk denememiz tecrubesizim umarim son da olur.. rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin. Burada bilgi alisverisinde bulunup birbirimize destek olalim.. umarim olumlu sonuclar aliriz.
Merhaba tedavimiz ayni anda baslamis bende bgn ilk ignemi vurdum gonal f 150. Carsamba bnm de kontrolum var. Polikistik over oldgu icin dusuk doz kullaniyoruz.Merhaba arkadaslar
Bende bugun ilk ignemi oldum hayirlisiyla tedavi surecim basliyor.. gonalf 300 ignem. Ayin 17 carsamba ilk yumurta kontrolum var.
Ilk denememiz tecrubesizim umarim son da olur.. rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin. Burada bilgi alisverisinde bulunup birbirimize destek olalim.. umarim olumlu sonuclar aliriz.
Ayni gun ayni yerdeymisiz bizde sahin beyleyiz. 4 yil oncede ona gitmistik 3 yasinda bi kizim var suan kardes icin basladik. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallahTesekkur ederim canim
Bursada sahin bey de deniyoruz biz
Varmi burda ayni merkezde olan
Laparoskopi oldum cnm nisan ayindaHadi hayırlısı insallah ama transferlerin tutmuyorsa laparoskopi ve pgt onemli senin için bence
Pko olduğu için o kadar çok yumurta oluo biz pkoluların takviyeye ihtiyacı yok bendede 26 toplandı kimisi çok diye sorun yaşıo kimisi az diye
Bende bu gun gittim kontrole kizlar hersey iyi dedi ama kanaman tam baslamamis dedi hala leke seklinde geliyor. Pazartesi tekrar cagirdi. Baya konustuk bu sefer uzun protokol mu yapsak dedi sonra yumurta az olur diye vazgecti sanirim bu sefer 225 doz kullandircam dedi. Embriyoskop ve mikrocip yapalim dedi sperm secilcekmis mikroenjeksiyon yapicaklarmis insallah cokca embriyom olur. Transfer istemiyorum dedim 5 defa taze transfer oldum tutmadi bu sefer bekletmek istiyorum tamam dedi bakalim pazartesi belli olcak baslayip baslamicam
Nerde basliyosun cnm istanbuldami?10 gün sonra tedaviye başlıyorum tekrar çok heyecanlıyım kızlar
Hangi igneyi kullanıyorsun, bende gonalf kullanıyorum. Ilk iki gün sancidan duramadım. Şimdi 6. günüm o ağrı ve şişkinlik kalmadı.Gunaydin kizlar. 2.tup bebek tedavisine dun basladim. Bugun ignelerimin 2.gunu. simdiden gaz sancilarim basladi. Ohss olmamak umidiyle
Tedavi boyunca Kan sulandirici kullaniyorum canim surekli. Pihtilasma testinde homozigot cikmisti biri.Allah büyük canim cok kasma doktoruna güven ama aklindada soru işareti bırakma bencede eğer embriyolarin iyi olmasına. Rağmen tutunamadiysa pgt gönder öyle transfer yap belki kan pihtilasmasi da olabilr
Gunaydin kizlar. 2.tup bebek tedavisine dun basladim. Bugun ignelerimin 2.gunu. simdiden gaz sancilarim basladi. Ohss olmamak umidiyle
Kizlar ohssyi kolay atlatmak icin bol su icin tedavi boyunca ben oyle atlatiyorum siskinligimiHangi igneyi kullanıyorsun, bende gonalf kullanıyorum. Ilk iki gün sancidan duramadım. Şimdi 6. günüm o ağrı ve şişkinlik kalmadı.
Tedaviniz hayırlı olsun :) sonu pozitif ve mutlu bitsin inşallah :)
Tedavi boyunca Kan sulandirici kullaniyorum canim surekli. Pihtilasma testinde homozigot cikmisti biri.
Kizlar ohssyi kolay atlatmak icin bol su icin tedavi boyunca ben oyle atlatiyorum siskinligimi
Pihtilasmaya meyil var demisti aileden gelen bende tam anlamadimO ne oluyor
Pıhtılaşma testini doktorunuz mu istedi yoksa siz mi yaptırdınız ?Pihtilasmaya meyil var demisti aileden gelen bende tam anlamadim
Ayni gun ayni yerdeymisiz bizde sahin beyleyiz. 4 yil oncede ona gitmistik 3 yasinda bi kizim var suan kardes icin basladik. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah
Pihtilasmaya meyil var demisti aileden gelen bende tam anlamadim
Nasılgidiyor arkadaşlar bende yarın doktora gidip 2. Denemeye başlıyorum cokta hastayim iyileşemedim grip yıktı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?