2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende bu gun gittim kontrole kizlar hersey iyi dedi ama kanaman tam baslamamis dedi hala leke seklinde geliyor. Pazartesi tekrar cagirdi. Baya konustuk bu sefer uzun protokol mu yapsak dedi sonra yumurta az olur diye vazgecti sanirim bu sefer 225 doz kullandircam dedi. Embriyoskop ve mikrocip yapalim dedi sperm secilcekmis mikroenjeksiyon yapicaklarmis insallah cokca embriyom olur. Transfer istemiyorum dedim 5 defa taze transfer oldum tutmadi bu sefer bekletmek istiyorum tamam dedi bakalim pazartesi belli olcak baslayip baslamicam

Hadi hayırlısı insallah ama transferlerin tutmuyorsa laparoskopi ve pgt onemli senin için bence

Hakkında hayırlı olan olsun canım, ne desen boş. Allah en iyisini bilir. Dua edip bekleyeceğizRabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Inşallah canım, tedaviniz hayırlı olsun, umarım pozitifle sonuçlanır

Merhaba tedavimiz ayni anda baslamis bende bgn ilk ignemi vurdum gonal f 150. Carsamba bnm de kontrolum var. Polikistik over oldgu icin dusuk doz kullaniyoruz.

Tesekkur ederim canim
Bursada sahin bey de deniyoruz biz
Varmi burda ayni merkezde olan
Ayni gun ayni yerdeymisiz bizde sahin beyleyiz. 4 yil oncede ona gitmistik 3 yasinda bi kizim var suan kardes icin basladik. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah

Allah büyük canim cok kasma doktoruna güven ama aklindada soru işareti bırakma bencede eğer embriyolarin iyi olmasına. Rağmen tutunamadiysa pgt gönder öyle transfer yap belki kan pihtilasmasi da olabilr

Gunaydin kizlar. 2.tup bebek tedavisine dun basladim. Bugun ignelerimin 2.gunu. simdiden gaz sancilarim basladi. Ohss olmamak umidiyle
Hangi igneyi kullanıyorsun, bende gonalf kullanıyorum. Ilk iki gün sancidan duramadım. Şimdi 6. günüm o ağrı ve şişkinlik kalmadı.

Tedaviniz hayırlı olsun :) sonu pozitif ve mutlu bitsin inşallah :)

Allah büyük canim cok kasma doktoruna güven ama aklindada soru işareti bırakma bencede eğer embriyolarin iyi olmasına. Rağmen tutunamadiysa pgt gönder öyle transfer yap belki kan pihtilasmasi da olabilr
Tedavi boyunca Kan sulandirici kullaniyorum canim surekli. Pihtilasma testinde homozigot cikmisti biri.
Gunaydin kizlar. 2.tup bebek tedavisine dun basladim. Bugun ignelerimin 2.gunu. simdiden gaz sancilarim basladi. Ohss olmamak umidiyle

Hangi igneyi kullanıyorsun, bende gonalf kullanıyorum. Ilk iki gün sancidan duramadım. Şimdi 6. günüm o ağrı ve şişkinlik kalmadı.

Tedaviniz hayırlı olsun :) sonu pozitif ve mutlu bitsin inşallah :)
Kizlar ohssyi kolay atlatmak icin bol su icin tedavi boyunca ben oyle atlatiyorum siskinligimi

Ayni gun ayni yerdeymisiz bizde sahin beyleyiz. 4 yil oncede ona gitmistik 3 yasinda bi kizim var suan kardes icin basladik. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah

Aaa cok ilginc ayni gun ayni yerde basliyoruz. kizina da sahin bey ile kavustun demek cok sevindim insallah kardesi gelir bekletmeden.. benimde 5 yasinda bir kizim var kardes isin 2 yil ugrastik baktik olmadi tuple devam.. cok heyecanliyim stresliyim nasil geciyor zaman nasil bas edicez bu stresle bir de sigara birakmaya calisiyorum tabi o da geriyor beni..

Pihtilasmaya meyil var demisti aileden gelen bende tam anlamadim

Selam canim
Hangi geninde mutasyin var senin.
Ignelerle birlikte mi kan sulandiriciya basladiniz yoksa transferden sonrami ne kullaniyorsun igne mi coraspin mi?
Bende de mthfra128c homozigot mutant var
Gebelikte kullandim daha once ama suan tedavinin ilk gunun de bisey vermedi doktorum? Gerci fikrini sordugumda bu gendeki mutasyonu onemsemedi her dr frkli dusunuyo bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…