2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bizde ayni heyecan stres zaman gecmiyo sanki. Carsamba gunu mumin bey kontrol etcek sahin bey yokmus. Buarada tedavi paket ucreti ne dediler size? Ben 4ay once sorduydum simdi bidaha sormadim direk basladik

Bizde ayni heyecan stres zaman gecmiyo sanki. Carsamba gunu mumin bey kontrol etcek sahin bey yokmus. Buarada tedavi paket ucreti ne dediler size? Ben 4ay once sorduydum simdi bidaha sormadim direk basladik

Bende ayniyim carsamba munin beye muayene olacagim. 7700 arti ilac 2000 denmisti telefonda. Dun inan stresten bende orda detayli sormayi unutmusum. 4 ay onceyle fiyatlar cok farkli arkadasim mayista 7000e yaptirmisti

Hangi igneyi kullanıyorsun, bende gonalf kullanıyorum. Ilk iki gün sancidan duramadım. Şimdi 6. günüm o ağrı ve şişkinlik kalmadı.

Tedaviniz hayırlı olsun :) sonu pozitif ve mutlu bitsin inşallah :)
Canim beraber alalim pozitif haberleri hayirlisiyla. Menogon 4 toz 2 su kullaniyorum canim

Benim 2100 tuttu sozde indirimli haliymis bu 2.500 u geciyormus normalde oyle diyor.. sen 150lik kullandign icin sanirim eksik aliyosun tabi. Ne kadar dogrular bu fiyat anlaminda artik allah bilir.
Sen ilac parasini hastaneyemi odedin? Bnm ilaclar gonalf
450lik 2 kutu
Cetrotite 0.25 4 kutu
Ovitrelle 250mg 1kutu
Eczan 1700 dedi ilk. Sonra sahin beyin hastasi oldgnz icin 1200 dedi. Hemen karsisindaki sinanoglu ecz.

Pıhtılaşma testini doktorunuz mu istedi yoksa siz mi yaptırdınız ?
Genetik testle birlikte yaptilar cnm
Benimki de aynisi homozigot mutant
Yumurta toplamadan sonra corasprin 100luk
Transferden sonra kan sulandirici igne ile corasprin birlikte kullandirdilar hep
Nasılgidiyor arkadaşlar bende yarın doktora gidip 2. Denemeye başlıyorum cokta hastayim iyileşemedim grip yıktı benı
bende grip olmustum iki gun kekik suyu kaynatip ictim ve ihlamur ictim gribim gecti toparladim hemen ama oksuruk devam ediyor.

Selma kızlar Günaydın :)

Kontrolüm vardı bugün. Yumurtalar gayet iyi, en büyüğü 15 mm. Çarşamba kontrol, Allahtan bişey olmazsa cuma yada cumartesi opu olacak
Benimde öğleden sonra 2de kontrolülm. Lucrinin 27 merionalin 11. Günü. Yalnız kilo aldım bakalım iyi folikül varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…