2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar hepinize merhaba...
Bende 13.ünde Bahçeci Fulya'da başladım tedaviye. Benim ikinci denemem ama hala heyecan stres hepsi var.
İnşallah hepimiz güzel mutlu haberler alırız.
hangi doktor tedavi oncesi ne onerdi ne zaman başlıyorsun tedaviye

Sen ilac parasini hastaneyemi odedin? Bnm ilaclar gonalf
450lik 2 kutu
Cetrotite 0.25 4 kutu
Ovitrelle 250mg 1kutu
Eczan 1700 dedi ilk. Sonra sahin beyin hastasi oldgnz icin 1200 dedi. Hemen karsisindaki sinanoglu ecz.

Benim gonalf 450lik ama iste 4 kutu
farkimiz 2 kutu fazla igne bende.
1950 tuttu 200 tl de vitamin dedi ama elinde yokmus baska yerden alicam.gonalf disinda diger ilaclarimiz ayni. Bir de progeny F yazmis vitamin ama hala bulamadim hic bi eczanede yarin getirtecekler sende o varmiydi? Peki baska bu vitamini kullanan varmi kizlar 2 3 gun gecikmeli almis olucam yaa umarim bisey olmaz.

Genetik testle birlikte yaptilar cnm

Benimki de aynisi homozigot mutant
Yumurta toplamadan sonra corasprin 100luk
Transferden sonra kan sulandirici igne ile corasprin birlikte kullandirdilar

Dusundugum gibi kullanmissin.
Ben kizimda aspirini hep aliyordum korunmadigim sure icinde. Yoksa kimyasal gebelik oluyordu 2 taneden sonra ogrendik.. ve 3. Pozitifi gordugumuz gibi de igne basladik.
Transferden sonra bende kullanirim muhtemelen. Insallah tutunur bebisler

Kizlar hayatimin sokunu yasadim bu sabah. Progesteron hormonumun yuksek olmasi sebebiyle 5 transferim cope gitmis umursamadan keyiflerince tedavi yapmislar. Opu gunu 1,5 degerinin altinda olmasi gereken progesteron degerim 5-7-11 kusurlerde cikmis ve hatta birinde transfer gunu 94 mus. Diger transfer gunlerini bilmiyorum ama onlarda yuksektir. Bana bunlari yasatanlara hakkimi helal etmiyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Her kontrolde kan alip degerlere bakma zahmetinde bulunmamislar

Canımm ben anlamadım. Opu oldunda dondurulacaklar mı çöpe gitti? Transfer olmuşmuydun?

Progesteronun transferde biraz yüksek olması gerekmiyor mu ki? Rahim duvarını yapan progesteron diye biliyorum

hangi hastahane ?

Kızlar hepinize merhaba...
Bende 13.ünde Bahçeci Fulya'da başladım tedaviye. Benim ikinci denemem ama hala heyecan stres hepsi var.
İnşallah hepimiz güzel mutlu haberler alırız.
Hoş geldin canım, tedaviniz hayırla sonuçlansın inşallah
Anlamadım canım, yumurtaların mı çöp oldu
Kızlar doktordan geldim başlıyorum bugün iğnelere

Hayırlı olsun canım, hangi iğneyi verdi doktor ?

Kızlar merhaba
Bende bugün tekrar çağdaş hocaya gittim. Tekrar transfer için ilaçlara başlıoruz bugün. Gribim geçti gibi transfere kadar sıkı giyinip ıhlamur falan içersem tamamen geçer diye umut ediyorum.

Hay allah yaa nasil boyle bi ihmal olabilir aklim almiyor. Peki suan nasil ogrendin bunlari canim?
Hangi hastane burasi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…