- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 42
hangi eczane bende gideyim onaIlaclarim 1700 tuttu eczane indirim yapti 1200 e geldi
hangi doktor tedavi oncesi ne onerdi ne zaman başlıyorsun tedaviyeKızlar hepinize merhaba...
Bende 13.ünde Bahçeci Fulya'da başladım tedaviye. Benim ikinci denemem ama hala heyecan stres hepsi var.
İnşallah hepimiz güzel mutlu haberler alırız.
Sen ilac parasini hastaneyemi odedin? Bnm ilaclar gonalf
450lik 2 kutu
Cetrotite 0.25 4 kutu
Ovitrelle 250mg 1kutu
Eczan 1700 dedi ilk. Sonra sahin beyin hastasi oldgnz icin 1200 dedi. Hemen karsisindaki sinanoglu ecz.
Genetik testle birlikte yaptilar cnm
Benimki de aynisi homozigot mutant
Yumurta toplamadan sonra corasprin 100luk
Transferden sonra kan sulandirici igne ile corasprin birlikte kullandirdilar
hangi eczane bende gideyim ona
Evt cnm 10 ekimde transfer oldu.beklemedym idrar tahlilinde cikarmi sizce 7 gunde falan su an 5 gundeymSenin transfer olmuş muydu canım ?
Canımm ben anlamadım. Opu oldunda dondurulacaklar mı çöpe gitti? Transfer olmuşmuydun?Kizlar hayatimin sokunu yasadim bu sabah. Progesteron hormonumun yuksek olmasi sebebiyle 5 transferim cope gitmis umursamadan keyiflerince tedavi yapmislar. Opu gunu 1,5 degerinin altinda olmasi gereken progesteron degerim 5-7-11 kusurlerde cikmis ve hatta birinde transfer gunu 94 mus. Diger transfer gunlerini bilmiyorum ama onlarda yuksektir. Bana bunlari yasatanlara hakkimi helal etmiyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Her kontrolde kan alip degerlere bakma zahmetinde bulunmamislar
Progesteronun transferde biraz yüksek olması gerekmiyor mu ki? Rahim duvarını yapan progesteron diye biliyorumKizlar hayatimin sokunu yasadim bu sabah. Progesteron hormonumun yuksek olmasi sebebiyle 5 transferim cope gitmis umursamadan keyiflerince tedavi yapmislar. Opu gunu 1,5 degerinin altinda olmasi gereken progesteron degerim 5-7-11 kusurlerde cikmis ve hatta birinde transfer gunu 94 mus. Diger transfer gunlerini bilmiyorum ama onlarda yuksektir. Bana bunlari yasatanlara hakkimi helal etmiyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Her kontrolde kan alip degerlere bakma zahmetinde bulunmamislar
Beklemedyz nasl bi ruh halm.var bende bilmiyorm cuma kan test olck kasik agrm var neye isaret usuttum mu olmadi mi diye dusuncelerdym
hangi hastahane ?Kizlar hayatimin sokunu yasadim bu sabah. Progesteron hormonumun yuksek olmasi sebebiyle 5 transferim cope gitmis umursamadan keyiflerince tedavi yapmislar. Opu gunu 1,5 degerinin altinda olmasi gereken progesteron degerim 5-7-11 kusurlerde cikmis ve hatta birinde transfer gunu 94 mus. Diger transfer gunlerini bilmiyorum ama onlarda yuksektir. Bana bunlari yasatanlara hakkimi helal etmiyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Her kontrolde kan alip degerlere bakma zahmetinde bulunmamislar
Ben oglumda 9. Gün yapmıştım, silik çıkmıştı. Daha erken canım :) inşallah tutunmustur.Evt cnm 10 ekimde transfer oldu.beklemedym idrar tahlilinde cikarmi sizce 7 gunde falan su an 5 gundeym
tskSinanoglu eczanesi acibademin tam karsisinda. Mesai saati olsaydi bende ordan alicaktim arkadasim onermisti. Ama 6 dan sonra nobetci eczaneyle ilaclari alabildik. Şahin hoca yonlendirdi.
Hoş geldin canım, tedaviniz hayırla sonuçlansın inşallahKızlar hepinize merhaba...
Bende 13.ünde Bahçeci Fulya'da başladım tedaviye. Benim ikinci denemem ama hala heyecan stres hepsi var.
İnşallah hepimiz güzel mutlu haberler alırız.
Anlamadım canım, yumurtaların mı çöp olduKizlar hayatimin sokunu yasadim bu sabah. Progesteron hormonumun yuksek olmasi sebebiyle 5 transferim cope gitmis umursamadan keyiflerince tedavi yapmislar. Opu gunu 1,5 degerinin altinda olmasi gereken progesteron degerim 5-7-11 kusurlerde cikmis ve hatta birinde transfer gunu 94 mus. Diger transfer gunlerini bilmiyorum ama onlarda yuksektir. Bana bunlari yasatanlara hakkimi helal etmiyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Her kontrolde kan alip degerlere bakma zahmetinde bulunmamislar
Kızlar doktordan geldim başlıyorum bugün iğnelere
Kizlar hayatimin sokunu yasadim bu sabah. Progesteron hormonumun yuksek olmasi sebebiyle 5 transferim cope gitmis umursamadan keyiflerince tedavi yapmislar. Opu gunu 1,5 degerinin altinda olmasi gereken progesteron degerim 5-7-11 kusurlerde cikmis ve hatta birinde transfer gunu 94 mus. Diger transfer gunlerini bilmiyorum ama onlarda yuksektir. Bana bunlari yasatanlara hakkimi helal etmiyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Her kontrolde kan alip degerlere bakma zahmetinde bulunmamislar
Ins ins Allah herkese nasip etsin.Ben oglumda 9. Gün yapmıştım, silik çıkmıştı. Daha erken canım :) inşallah tutunmustur.
Evt aslnda kasikta batmalar var o tutundugunu gosteriyor diye yazmislar ama tabi nasipOlmuştur olumlu mesaj verelim evrene umutsuz olmayalım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?