2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canımm ben anlamadım. Opu oldunda dondurulacaklar mı çöpe gitti? Transfer olmuşmuydun?

Progesteronun transferde biraz yüksek olması gerekmiyor mu ki? Rahim duvarını yapan progesteron diye biliyorum
Yumurta gelisirken 1,5 alti olmasi lazimmis sonrasinda yukselirmis
hangi hastahane ?
Basimi yakan hakkima giren zubeyde hanim
Farkeden gogsen hoca baskent uni
Hoş geldin canım, tedaviniz hayırla sonuçlansın inşallah

Anlamadım canım, yumurtaların mı çöp oldu

Hayırlı olsun canım, hangi iğneyi verdi doktor ?
Tutmucani bile bile transfer yapmislar yada ya tutarsa demisler yada hic kan testlerini kontrol etmeden oylesine islem yapiyolar.
Hay allah yaa nasil boyle bi ihmal olabilir aklim almiyor. Peki suan nasil ogrendin bunlari canim?
Hangi hastane burasi?
Soyle anlatayim kizlar rahimle embriyolar ayni zamanda gelisim gosterirlermis. Yani embriyo ilerlerken rahim de kendini hazirliyomus. Benim yumurtalar erken olgunlasiyormus erken toplanmasi gerekiyormus. Yani soyle anlatayim dedi doktorum. Ciftciler ekim ayinda topragi hazirlar tohumu atar. Rahmini toprak dusun sana kasim ayinda bu islem yapiliyomus gibi dedi. Progesteron yumurta buyurken degil embriyo transfer edildikten sonra artarmis. Eger yumurta gelisirken progesteron artarsa 1,5 ustune cikarsa tutmazmis. Dondurulup beklenmesi gerekiyormus. Cumartesi gunu gittigimde iki hastasinin progesteronu yuksekmis birinin 1,7 birinin 1,8 dondurun transfer yapmicam dedi. Ben 5 kusur 7 kusurle transfer olmusum zubeyde hanimda. Cok nadirde olsa tutan varmis. Ama ben ust uste negatif almisim insan bi bakar. Hic testlerle ilgilenmiyorlar sanirim oylesine yapiyorlar.

genotropin ,merinol, gonal üç iğne verdi
Inşallah yan etki yapmaz. :)
Çok üzüldüm yaa doktor düşünmeyecek de kim düşünecek.
Adet olcakmisim gibi agri var.once kasikta cekilmelerdi simdi olcakmis gibi agri var sizde belrtiler nasldi

Kasık da batma ve sık idrara çıkıyordum. Başka belirti yoktu :)

Ay çok üzüldüm. Hepsini geçtim zaten transfer en kaliteli embriyolar ile yapılıyor. Buda demek oluyorki en iyi embriyoların işini bilmezler nedeniyle çöp oldu. Allah herkesi işinde iyisine düşürsün. Hakkında hayırlısı

Bende Cerrahpaşa' da 2 aşılama oldum kısmet değilmiş tutmadı dediler halbuki rahim ağzım tıkalıymış zaten ihtimal yokmuş hamile kalmama
Al iste naparsan yap. Kimin umrunda ki. Cileden cikar insan.

Amin canim 7 tane kaliteli embriyom aynen cop. Bunlar transfer olduklarim. Erken olgunlasma yuzunden gidenler de kac tane kimbilir.

hangi doktor tedavi oncesi ne onerdi ne zaman başlıyorsun tedaviye
Güvenç bey doktorum. İğnelere başladık bile, bütün üçüncü günüm. Perşembe kontrolüm var tekrardan. Bi seferlik antibiyotik verdim hem eşim İçin hem benim için. Birde omega ve gonalf ile başladık.

Al iste naparsan yap. Kimin umrunda ki. Cileden cikar insan.

Amin canim 7 tane kaliteli embriyom aynen cop. Bunlar transfer olduklarim. Erken olgunlasma yuzunden gidenler de kac tane kimbilir.
Şimdi sıfırdan tüp bebeğe mi başlayacaksın yoksa dondurulmuş olanlar uygun progesteron seviyesiyle nakil mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…