Benim cumartesi günü 265 di. Bugün de verdim ama hastanede beklemedim. Kaç bilmiyorum
Evet canım, bu benim tedavi sürecindeki değerim. 4. Günü yapılan değer. Doktor iyi çıkmış dedi.Bu senin tedavi surecindeki degerin ama sanirim ondanmi yuksek?
Benimki gecen ayki adetin 2. Gunu daha tedavi baslamadanki degerim.
Benim 4. Günki tedavili değerim 55ti.Evet canım, bu benim tedavi sürecindeki değerim. 4. Günü yapılan değer. Doktor iyi çıkmış dedi.
Herkesin değeri farklı oluyor demek ki ben gonal f 225 yapıyorumBenim 4. Günki tedavili değerim 55ti.
Herkesin değeri farklı oluyor demek ki ben gonal f 225 yapıyorum
Anladım canım, ben tam net bilmiyorum. 4 yıl oldu tedavi göreli unuttum hepsini. Rabbim nasip eder inşallah sanada. Tek çift farketmiyor. Verecek olan Rabbim emir verdiyse olur inşallah.Benim tek yumurtalığım var o nedenle çok az yumurtam oluyor değer ondan düşük. Bir yerde okumuştum galiba yumurtw başına 200mg/dl estradiol oluyor. Mesela 800 ise değer 4 tane yumurta. O yüzden merak ettim değerlerinizi
Bu gun bakildi cnm ilk degerim 28Tedaviye başlayan arkadaşlar rstradiol degeriniz kaç?
Adetin 2.yada 3.gunu e2 50 nin ustu olunca tedaviyi iptal ediyorlar bende bi defasinda oyle olmustu.Evet bende merak ediyorum sizlerin nasil?
Bana bu ay yapmadi ama gecen ayki E2 degerim 70 ti. Ondan oncekiler de 60 filan cikiyordu.
Bu gun bakildi cnm ilk degerim 28
Adetin 2.yada 3.gunu e2 50 nin ustu olunca tedaviyi iptal ediyorlar bende bi defasinda oyle olmustu.
Bu gun bakildi cnm ilk degerim 28
Adetin 2.yada 3.gunu e2 50 nin ustu olunca tedaviyi iptal ediyorlar bende bi defasinda oyle olmustu.
Soru isareti birakmayin aklinizda arayip sorun ihmal etmeyin. Iyi yonden dusunursek. Sonucta onlarda (doktorlarda) insan bi ton hastayla ilgileniyo soylemeyi unutabilir. O yuzden napiyoruzzzz arayip deli sorularimiza cevap aliyoruzBanada baslarken bakilmadi acaba bakmasi mi lazimdi?
Bir onceki ay tum tahlillerim yapilmisti.
Birde usg muaynesi yapti gayet iyi dedi ve basladik...kafamda deli sorularrrr..
Soru isareti birakmayin aklinizda arayip sorun ihmal etmeyin. Iyi yonden dusunursek. Sonucta onlarda (doktorlarda) insan bi ton hastayla ilgileniyo soylemeyi unutabilir. O yuzden napiyoruzzzz arayip deli sorularimiza cevap aliyoruz
Hayirlisi olsun canim. Ben daha bu cuma hastalanirsam baslicam insallah. Sadece ilk gun ultrason ve kan vericez bunu biliyorum.Dogru diyosun okdr cok emek sabir stress birde ustune para döküyoruz..herkes isini duzgun yaparsa sonuclarini yargilamaktan ziyade takdir ederiz elbette..
Carsamba gunu ilk kontrol.6 .gunum oluyo heyecanliyim.. o gun ne yapiyolar ilk kontrolde usg disinda bi fikir soyluyolarmi gidisatimiz vs..
Vitamini neye gore verdi sana tahlil fln mi yapti bana vermedi cunkuBenim gonalf 450lik ama iste 4 kutu
farkimiz 2 kutu fazla igne bende.
1950 tuttu 200 tl de vitamin dedi ama elinde yokmus baska yerden alicam.gonalf disinda diger ilaclarimiz ayni. Bir de progeny F yazmis vitamin ama hala bulamadim hic bi eczanede yarin getirtecekler sende o varmiydi? Peki baska bu vitamini kullanan varmi kizlar 2 3 gun gecikmeli almis olucam yaa umarim bisey olmaz.
Canim sen tedavine ne zaman basladin e2 testi fln yapilmis gecenay?Evet bende merak ediyorum sizlerin nasil?
Bana bu ay yapmadi ama gecen ayki E2 degerim 70 ti. Ondan oncekiler de 60 filan cikiyordu.
Yumurta gelisirken 1,5 alti olmasi lazimmis sonrasinda yukselirmis
Basimi yakan hakkima giren zubeyde hanim
Farkeden gogsen hoca baskent uni
Tutmucani bile bile transfer yapmislar yada ya tutarsa demisler yada hic kan testlerini kontrol etmeden oylesine islem yapiyolar.
Soyle anlatayim kizlar rahimle embriyolar ayni zamanda gelisim gosterirlermis. Yani embriyo ilerlerken rahim de kendini hazirliyomus. Benim yumurtalar erken olgunlasiyormus erken toplanmasi gerekiyormus. Yani soyle anlatayim dedi doktorum. Ciftciler ekim ayinda topragi hazirlar tohumu atar. Rahmini toprak dusun sana kasim ayinda bu islem yapiliyomus gibi dedi. Progesteron yumurta buyurken degil embriyo transfer edildikten sonra artarmis. Eger yumurta gelisirken progesteron artarsa 1,5 ustune cikarsa tutmazmis. Dondurulup beklenmesi gerekiyormus. Cumartesi gunu gittigimde iki hastasinin progesteronu yuksekmis birinin 1,7 birinin 1,8 dondurun transfer yapmicam dedi. Ben 5 kusur 7 kusurle transfer olmusum zubeyde hanimda. Cok nadirde olsa tutan varmis. Ama ben ust uste negatif almisim insan bi bakar. Hic testlerle ilgilenmiyorlar sanirim oylesine yapiyorlar.
Valla cnm kan verdim ben butun tedavilerimde e2 yuksek diye iptal oldugu da oldu o yuzden dedim. Kime guvencemizi sasirdik. Bicok seyi burda birbirimizden ogreniyoruz. Maksadim kafa karistirmak degil. 5 tedavim nasil oyuncak oldu. Kimse aynini yasamasin istiyorumBanada baslarken bakilmadi acaba bakmasi mi lazimdi?
Bir onceki ay tum tahlillerim yapilmisti.
Birde usg muaynesi yapti gayet iyi dedi ve basladik...kafamda deli sorularrrr..
Sinirimden agladim nasil olur boyle bisey diye. Koca adam beni guldurmeye calisti bakti hala suratim asik tekrar tekrar odasina cagirdi. Sagolsun samimiyetine inaniyorum ben gogsen hocanin.Yaa benim göğsen hocam bitanesin bitaneee boşuna sevmiyorum ben bu adamı Allahım adimina taş degdirmesin göğsen hocamın her adımı maşallah saglamdir Allah büyük canm sende üzme canını çok şükür bunu da öğrenmiş oldun Allah buyk vardır bi hayr
Gunaydinnn. Ben iyiyim cok sukurrr. Toparladim bi sesim arada gidiyo. Tedaviye baslicam son 3 gunGünaydın bayanlar nasılız bugün
Benimde grip geçti iğneleri vurulmaya dün başladım. stres yapma sakin ol :)Gunaydinnn. Ben iyiyim cok sukurrr. Toparladim bi sesim arada gidiyo. Tedaviye baslicam son 3 gunstresten gecikmezseee. Sen nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?