2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Herkesin değeri farklı oluyor demek ki ben gonal f 225 yapıyorum

Benim tek yumurtalığım var o nedenle çok az yumurtam oluyor değer ondan düşük. Bir yerde okumuştum galiba yumurtw başına 200mg/dl estradiol oluyor. Mesela 800 ise değer 4 tane yumurta. O yüzden merak ettim değerlerinizi

Anladım canım, ben tam net bilmiyorum. 4 yıl oldu tedavi göreli unuttum hepsini. Rabbim nasip eder inşallah sanada. Tek çift farketmiyor. Verecek olan Rabbim emir verdiyse olur inşallah.

Tedaviye başlayan arkadaşlar rstradiol degeriniz kaç?
Bu gun bakildi cnm ilk degerim 28
Evet bende merak ediyorum sizlerin nasil?
Bana bu ay yapmadi ama gecen ayki E2 degerim 70 ti. Ondan oncekiler de 60 filan cikiyordu.
Adetin 2.yada 3.gunu e2 50 nin ustu olunca tedaviyi iptal ediyorlar bende bi defasinda oyle olmustu.

Bu gun bakildi cnm ilk degerim 28

Adetin 2.yada 3.gunu e2 50 nin ustu olunca tedaviyi iptal ediyorlar bende bi defasinda oyle olmustu.

Banada baslarken bakilmadi acaba bakmasi mi lazimdi?
Bir onceki ay tum tahlillerim yapilmisti.
Birde usg muaynesi yapti gayet iyi dedi ve basladik...kafamda deli sorularrrr..

Soru isareti birakmayin aklinizda arayip sorun ihmal etmeyin. Iyi yonden dusunursek. Sonucta onlarda (doktorlarda) insan bi ton hastayla ilgileniyo soylemeyi unutabilir. O yuzden napiyoruzzzz arayip deli sorularimiza cevap aliyoruz

Soru isareti birakmayin aklinizda arayip sorun ihmal etmeyin. Iyi yonden dusunursek. Sonucta onlarda (doktorlarda) insan bi ton hastayla ilgileniyo soylemeyi unutabilir. O yuzden napiyoruzzzz arayip deli sorularimiza cevap aliyoruz

Dogru diyosun okdr cok emek sabir stress birde ustune para döküyoruz..herkes isini duzgun yaparsa sonuclarini yargilamaktan ziyade takdir ederiz elbette..
Carsamba gunu ilk kontrol.6 .gunum oluyo heyecanliyim.. o gun ne yapiyolar ilk kontrolde usg disinda bi fikir soyluyolarmi gidisatimiz vs..

Hayirlisi olsun canim. Ben daha bu cuma hastalanirsam baslicam insallah. Sadece ilk gun ultrason ve kan vericez bunu biliyorum.

Vitamini neye gore verdi sana tahlil fln mi yapti bana vermedi cunku

Yaa benim göğsen hocam bitanesin bitaneee boşuna sevmiyorum ben bu adamı Allahım adimina taş degdirmesin göğsen hocamın her adımı maşallah saglamdir Allah büyük canm sende üzme canını çok şükür bunu da öğrenmiş oldun Allah buyk vardır bi hayr

Valla cnm kan verdim ben butun tedavilerimde e2 yuksek diye iptal oldugu da oldu o yuzden dedim. Kime guvencemizi sasirdik. Bicok seyi burda birbirimizden ogreniyoruz. Maksadim kafa karistirmak degil. 5 tedavim nasil oyuncak oldu. Kimse aynini yasamasin istiyorum
Sinirimden agladim nasil olur boyle bisey diye. Koca adam beni guldurmeye calisti bakti hala suratim asik tekrar tekrar odasina cagirdi. Sagolsun samimiyetine inaniyorum ben gogsen hocanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…