2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

GÜNAYDIN -cantenem- kızlar reglime 1 hafta var erkenden gögüslerim sisti kasıklarım da bir ağrı bir ağrı dün hamilemiyim diye düşündüm test aldım negatif gördüm onumundeki hafta başlıyorum ilk regli ile bakalım 4. denemem ama yine çok heyecanlıyım Fulya bahceci

Hayırlısı canım, olumlu bir tedavi olur inşallah, sonu pozitif ile biten

Gunde iki kere mi yapicaksin igneyi. hep ayni yere mi vurmak lazim. Gobege mi yapiyosun
Canımm aksini sölemezlerse göbek deliğinin 4 parmak sağ yada 4 parkam soluna alt kısma yapıyorsun. Ben bir ara günde 5 iğne vuruyordum artık nereye denk gelirse :) herkes bana ben yapamam helal olsun sana kendine nasıl iğne vuruyorsun diyo ama sonu güzel olucaksa herşeye katlanıyosun bitanem hiç sıkıntı yapma Allah herşeyin kolaylığını veriyor

Gunde iki kere mi yapicaksin igneyi. hep ayni yere mi vurmak lazim. Gobege mi yapiyosun
Herkesin tedavi şekli verilen ilaçlar farlı olabiliyor. Benim 1 iğneydi şimdi 2 iğne oldu. Biri yumurta geliştirici diğeri yumurta çatlamaması için.

Yakmıyor, korkulacak bir durum yok :)

Arkadaşın dediği gibi göbekten sağ sol ve alt kısımdan, zaten hemşire size nasıl yapmanız gerektiğini anlatacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…