Hadi hayirlisi benm de cuma kan testinde tutunup tutunmadgi belli olckGünaydın kızlar
Benim de yarın kontrolüm var.
Günaaydın
Bende tekrar transfer için ilaca başladım dün. Gribim geçti şükür. Arada aksırma-tıksırma var ama olur o kadar.
Gunaydin canim benimde yarin kontrolum var. Ignelerin 4.gunundeyimGünaydın kızlar
Ayni gidiyoruz seninle. Toplama ne zaman olur sence fikrin varmiGunaydin canim benimde yarin kontrolum var. Ignelerin 4.gunundeyim
toplama ne zaman olucak acabaGünaydın kızlar
Hayırlısı canım, olumlu bir tedavi olur inşallah, sonu pozitif ile bitenGÜNAYDIN -cantenem- kızlar reglime 1 hafta var erkenden gögüslerim sisti kasıklarım da bir ağrı bir ağrı dün hamilemiyim diye düşündüm test aldım negatif gördüm onumundeki hafta başlıyorum ilk regli ile bakalım 4. denemem ama yine çok heyecanlıyım Fulya bahceci
Adetin 12 günü gibi oluyor. Yumurtalar 18 mm olunca. Benim bu cuma yada cumartesi :)toplama ne zaman olucak acaba
Ben 8. Gündeyim :)Gunaydin canim benimde yarin kontrolum var. Ignelerin 4.gunundeyim
Ilk mutlu haberi sen verirsin bize inşallah canım yaaaHadi hayirlisi benm de cuma kan testinde tutunup tutunmadgi belli olck
Ayy hadi hayirlisi olsunnn. Nasil acitiyo mu ignelerBenimde grip geçti iğneleri vurulmaya dün başladım. stres yapma sakin ol :)
Gecmis olsun canim. Dikkat etmeye devam hastalik bu gecti saniriz bi daha tekrar eder Allah korusunGünaaydın
Bende tekrar transfer için ilaca başladım dün. Gribim geçti şükür. Arada aksırma-tıksırma var ama olur o kadar.
Ayy hadi hayirlisi olsunnn. Nasil acitiyo mu igneler
Gunde iki kere mi yapicaksin igneyi. hep ayni yere mi vurmak lazim. Gobege mi yapiyosunYok dün ilk gündü hiç acıtmadı
Ayy hadi güzel haberlerle inşAllahHadi hayirlisi benm de cuma kan testinde tutunup tutunmadgi belli olck
Ayy Allah korusun bu seferde hastayım dersem Çağdaş Hoca beni öldürür :)Gecmis olsun canim. Dikkat etmeye devam hastalik bu gecti saniriz bi daha tekrar eder Allah korusun
Canımm aksini sölemezlerse göbek deliğinin 4 parmak sağ yada 4 parkam soluna alt kısma yapıyorsun. Ben bir ara günde 5 iğne vuruyordum artık nereye denk gelirse :) herkes bana ben yapamam helal olsun sana kendine nasıl iğne vuruyorsun diyo ama sonu güzel olucaksa herşeye katlanıyosun bitanem hiç sıkıntı yapma Allah herşeyin kolaylığını veriyorGunde iki kere mi yapicaksin igneyi. hep ayni yere mi vurmak lazim. Gobege mi yapiyosun
Herkesin tedavi şekli verilen ilaçlar farlı olabiliyor. Benim 1 iğneydi şimdi 2 iğne oldu. Biri yumurta geliştirici diğeri yumurta çatlamaması için.Gunde iki kere mi yapicaksin igneyi. hep ayni yere mi vurmak lazim. Gobege mi yapiyosun
Ayyy ins ya.su an nasil heycan oldm ilk sen ver haberi diyince ins nasip olur.Ilk mutlu haberi sen verirsin bize inşallah canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?