2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Vitamini neye gore verdi sana tahlil fln mi yapti bana vermedi cunku

Gecen ayki tahlillerime bakip birde ultrasonla muayne etti o sekilde baslamaya karar verdik. Vitamin yumurta kalitesi artirma amacli multivitamin.

Canim sen tedavine ne zaman basladin e2 testi fln yapilmis gecenay?

Cumartesi basladik canim
Yarin 6.gunum ve ilk kontrol
Gecen ayki tum tahlillermi ben baska bir hastanede yaptirmstim.

Benden once muayne olup cikan kadindan da fsh ve e2 istedi. Benden de ister die dusunuyordum. Ama istemedi o gunku heyecanla nie istemiyoruz demek de aklima gelmedi. Gecen aykiler var diye herhalde bide usg baktiginda karar verdi baslayalim diye yoksa tahlillerim cok ic acici degildi ama usg de iyi gordu..
Bilmiyorum ki herkese ayri muamele var herkesin ilacinin adi yada dozu bile farkli..benim de ilk denemem bilmiyorum detaylari. Insallah herseyin dogrusu oluyordur...
Her ne olursa olsun sonunda guzel haberler alalim insallah hepimiz.

Kaç iğne verdi ise hepsini hergün aynı saatte yapacaksın. Göbek deliğinin 3 parmak etrafına yapıyorsun
2 sene once klomen ve catlatma ignesi yapmistim evet acimadi ama gunde iki kere ve her gun olmasi biraz korkuttu. Bugun odeme konusmaya gidicez enistem kartini kullandiricak bakalim kartindan taksitli cekim islemi yapabiliyorlar mi denicez.

2 sene once klomen ve catlatma ignesi yapmistim evet acimadi ama gunde iki kere ve her gun olmasi biraz korkuttu. Bugun odeme konusmaya gidicez enistem kartini kullandiricak bakalim kartindan taksitli cekim islemi yapabiliyorlar mi denicez.

Kartı sonradan siz taksit yaptırırsınız eğer tüp bebek merkezi yapmazsa 2000 tl 27 tl falan faiz alıyor 2 taksit yapınca

Kartı sonradan siz taksit yaptırırsınız eğer tüp bebek merkezi yapmazsa 2000 tl 27 tl falan faiz alıyor 2 taksit yapınca
Bazi kartlara faizsiz taksit yapiyolarmis. Bazi bamkalarla anlasmalari falan yokmus. Onu cozmeye gidicez bakalim hayirlisiyla olur insallah cozulur bu iste.

Ayy Allah yardımcın olsun canm vallahi öyledir benim hocam bitanedir sıcak kanlı samimi hastasına abi kardes baba gibi yaklaşır Allahım ondan bin kere razi olsun

kızlar size birşey sorucam başka bir konuda bu sebeple tartışma yaşıyoruz. yakın zamanda crinone jel alan var mı.
ben sgk ile görüştüm eczane ile görüştüm aile hekimi yazamıyor bu jeli.
ama bir hanımefendi istanbul beylikdüzünde bu ilacı aile hekimine 4 kutu yazdırdığını 2 kutusunu aldığını sölüyor.
Çıldırıcam. ben aile hekimime kavga ederek yazdırdım eczanede sistemden ret yedim. Pahalı bir jel biliyorsunuz.
yani beylikdüzünde yazılıyorda beşiktaşta niye yazılmıyor.
hanımefendiye hangi tarihte hangi sağlık ocağında yazıldığını hangi eczaneden aldığınızı söleyin sgk ya ileticem dedim haksızlık var ortada dedim cevap vermedi
bizim grupta bu şekilde aile hekimine yazdırıp alan var mı acaba.

Ben hic almadim ama pek çok konuda okudum alındığını hatta annenizin kız kardeşinizin yerine alın sınırlı sayıda veriyorlar yazmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…