- 13 Ekim 2018
- 37
- 106
- 8
Ins ins nasip olsn isteyen herkese.Ayy hadi güzel haberlerle inşAllah
Olacak inşallah, olumsuz düşünmek yokAyyy ins ya.su an nasil heycan oldm ilk sen ver haberi diyince ins nasip olur.
Hadi hayirlisi benm de cuma kan testinde tutunup tutunmadgi belli olck
Gunde iki kere mi yapicaksin igneyi. hep ayni yere mi vurmak lazim. Gobege mi yapiyosun
Hayırlısı canım, olumlu bir tedavi olur inşallah, sonu pozitif ile biten
Evet 4 gun fark var. Olsun hemen hemen ayni gibiyizBen 8. Gündeyim :)
Evi temizliyorum, belim ağrıyorEvet 4 gun fark var. Olsun hemen hemen ayni gibiyiz
Vitamini neye gore verdi sana tahlil fln mi yapti bana vermedi cunku
Canim sen tedavine ne zaman basladin e2 testi fln yapilmis gecenay?
Valla cnm kan verdim ben butun tedavilerimde e2 yuksek diye iptal oldugu da oldu o yuzden dedim. Kime guvencemizi sasirdik. Bicok seyi burda birbirimizden ogreniyoruz. Maksadim kafa karistirmak degil. 5 tedavim nasil oyuncak oldu. Kimse aynini yasamasini istemiyorum
2 sene once klomen ve catlatma ignesi yapmistim evet acimadi ama gunde iki kere ve her gun olmasi biraz korkuttu. Bugun odeme konusmaya gidicez enistem kartini kullandiricak bakalim kartindan taksitli cekim islemi yapabiliyorlar mi denicez.Kaç iğne verdi ise hepsini hergün aynı saatte yapacaksın. Göbek deliğinin 3 parmak etrafına yapıyorsun
2 sene once klomen ve catlatma ignesi yapmistim evet acimadi ama gunde iki kere ve her gun olmasi biraz korkuttu. Bugun odeme konusmaya gidicez enistem kartini kullandiricak bakalim kartindan taksitli cekim islemi yapabiliyorlar mi denicez.
Bazi kartlara faizsiz taksit yapiyolarmis. Bazi bamkalarla anlasmalari falan yokmus. Onu cozmeye gidicez bakalim hayirlisiyla olur insallah cozulur bu iste.Kartı sonradan siz taksit yaptırırsınız eğer tüp bebek merkezi yapmazsa 2000 tl 27 tl falan faiz alıyor 2 taksit yapınca
Valla cnm kan verdim ben butun tedavilerimde e2 yuksek diye iptal oldugu da oldu o yuzden dedim. Kime guvencemizi sasirdik. Bicok seyi burda birbirimizden ogreniyoruz. Maksadim kafa karistirmak degil. 5 tedavim nasil oyuncak oldu. Kimse aynini yasamasin istiyorum
Sinirimden agladim nasil olur boyle bisey diye. Koca adam beni guldurmeye calisti bakti hala suratim asik tekrar tekrar odasina cagirdi. Sagolsun samimiyetine inaniyorum ben gogsen hocanin.
Gecen ayki tahlillerime bakip birde ultrasonla muayne etti o sekilde baslamaya karar verdik. Vitamin yumurta kalitesi artirma amacli multivitamin.
Bizimde yrn kontrol var igneleri vuruyorum hergun bgn son bakalim yrn nolcak
Cumartesi basladik canim
Yarin 6.gunum ve ilk kontrol
Gecen ayki tum tahlillermi ben baska bir hastanede yaptirmstim.
Ben hic almadim ama pek çok konuda okudum alındığını hatta annenizin kız kardeşinizin yerine alın sınırlı sayıda veriyorlar yazmışlardı.kızlar size birşey sorucam başka bir konuda bu sebeple tartışma yaşıyoruz. yakın zamanda crinone jel alan var mı.
ben sgk ile görüştüm eczane ile görüştüm aile hekimi yazamıyor bu jeli.
ama bir hanımefendi istanbul beylikdüzünde bu ilacı aile hekimine 4 kutu yazdırdığını 2 kutusunu aldığını sölüyor.
Çıldırıcam. ben aile hekimime kavga ederek yazdırdım eczanede sistemden ret yedim. Pahalı bir jel biliyorsunuz.
yani beylikdüzünde yazılıyorda beşiktaşta niye yazılmıyor.
hanımefendiye hangi tarihte hangi sağlık ocağında yazıldığını hangi eczaneden aldığınızı söleyin sgk ya ileticem dedim haksızlık var ortada dedim cevap vermedi
bizim grupta bu şekilde aile hekimine yazdırıp alan var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?