- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
İnşAllahBu arada kızlar benim opu güzel geçti ama döllenme bilgisi almadan birşey yazmayacağım insallah artık embriyolarım olur da ben de pozitifi görürüm anne olurum.
işte bende öle okudum okudum gittim aile hekimine dünyanın kavgasını ettim neyse adam yazdı sonunda bu sefer eczane aile hekiminin yazdığıını sgk karşılamıyor dedi. rapor lazım dediBen hic almadim ama pek çok konuda okudum alındığını hatta annenizin kız kardeşinizin yerine alın sınırlı sayıda veriyorlar yazmışlardı.
Canim benim bildigim eskiden aile hekimi yaziyordu ve alabiliyordun. Ama sonra yeni bir kural getirdiler kadin dogum uzmanlarinin yazmasi gerekiyo. Aile hekimin yazsa bile alamazsin eczaneden odemez. Gecen yil tup bebek yaptiran arkadasim aile hekimine yazdirabiliyodu mesela ama bu yil 2018 itibariyle boyle bisey yok diye biliyorum. Uzman doktor yazmasi gerekiyorişte bende öle okudum okudum gittim aile hekimine dünyanın kavgasını ettim neyse adam yazdı sonunda bu sefer eczane aile hekiminin yazdığıını sgk karşılamıyor dedi. rapor lazım dedi
Canim karar verdinmi hangi doktora gdecegine ben hulusi hocayi dusunuyorim ama karar verip denediysen bilgi verirmisnBen baskent uni gogsen hocaya gidiyorum hulusi hocayi da cok ovuyorlar. Hangi sehirdesin
Çok saol canım benim banada aynı şey,i söylediler ama hanımefendi yazdırdığını söylüyor bide yalanmı söylüyorum ben falan dedi. O zaman bana tarih-sağlık ocağı adı ve eczane ismi verin bende sgk ya bildiricem dedim cevap vermedi :) hergün kanun değişiyor ülkede oda değişmiştir çok normal. Bilgilendirme için tekrar teşekkürlerCanim benim bildigim eskiden aile hekimi yaziyordu ve alabiliyordun. Ama sonra yeni bir kural getirdiler kadin dogum uzmanlarinin yazmasi gerekiyo. Aile hekimin yazsa bile alamazsin eczaneden odemez. Gecen yil tup bebek yaptiran arkadasim aile hekimine yazdirabiliyodu mesela ama bu yil 2018 itibariyle boyle bisey yok diye biliyorum. Uzman doktor yazmasi gerekiyor
Inşallah canım, dualarım sizinle.Bu arada kızlar benim opu güzel geçti ama döllenme bilgisi almadan birşey yazmayacağım insallah artık embriyolarım olur da ben de pozitifi görürüm anne olurum.
Anladim canim amin hayirlisiyla dedigin gibi guzel haberler alalimBenden once muayne olup cikan kadindan da fsh ve e2 istedi. Benden de ister die dusunuyordum. Ama istemedi o gunku heyecanla nie istemiyoruz demek de aklima gelmedi. Gecen aykiler var diye herhalde bide usg baktiginda karar verdi baslayalim diye yoksa tahlillerim cok ic acici degildi ama usg de iyi gordu..
Bilmiyorum ki herkese ayri muamele var herkesin ilacinin adi yada dozu bile farkli..benim de ilk denemem bilmiyorum detaylari. Insallah herseyin dogrusu oluyordur...
Her ne olursa olsun sonunda guzel haberler alalim insallah hepimiz.
Gecen sene bende yazdirmistim aile hekimine ama sonradan yazdiramadim olmuyomus.kızlar size birşey sorucam başka bir konuda bu sebeple tartışma yaşıyoruz. yakın zamanda crinone jel alan var mı.
ben sgk ile görüştüm eczane ile görüştüm aile hekimi yazamıyor bu jeli.
ama bir hanımefendi istanbul beylikdüzünde bu ilacı aile hekimine 4 kutu yazdırdığını 2 kutusunu aldığını sölüyor.
Çıldırıcam. ben aile hekimime kavga ederek yazdırdım eczanede sistemden ret yedim. Pahalı bir jel biliyorsunuz.
yani beylikdüzünde yazılıyorda beşiktaşta niye yazılmıyor.
hanımefendiye hangi tarihte hangi sağlık ocağında yazıldığını hangi eczaneden aldığınızı söleyin sgk ya ileticem dedim haksızlık var ortada dedim cevap vermedi
bizim grupta bu şekilde aile hekimine yazdırıp alan var mı acaba.
Ben gogsen hocayla devam ediyorum cnm ama hulusi hoca da cok iyi arkadasim da hulusi hocadaydi hamile suanCanim karar verdinmi hangi doktora gdecegine ben hulusi hocayi dusunuyorim ama karar verip denediysen bilgi verirmisn
Sizi merak ettim kac yumurta döllendi aradilarmiMaşallah canım çok iyi ... benim dün 16 tane toplandı bugün aradılar 10 tane oluşmuş 5.güne gelen olursa donduracaklar gelecek ay için seni de yarın ararlar inş güzel haberlerle. 5. Gün mü dondurulacak ?
Doktora gittinizmi nasilgidiyor inelerIyi geceler
Sabah gidiyorum canım, urfadan antep'e. 4 de kalkacağım. Yarın opu günü belli olur büyük ihtimalleDoktora gittinizmi nasilgidiyor ineler
Allah kolaylık versin umarım hersey yolundadırSabah gidiyorum canım, urfadan antep'e. 4 de kalkacağım. Yarın opu günü belli olur büyük ihtimalle
Inşallah canım, senin kontrol ne zamandı ?Allah kolaylık versin umarım hersey yolundadır
Ben cumartesi gidicem kontroleInşallah canım, senin kontrol ne zamandı ?
Hadi hayırlısı, yumurtaların büyümüş olurlar :)Ben cumartesi gidicem kontrole
InsallahHadi hayırlısı, yumurtaların büyümüş olurlar :)
Merhaba bende momarta tedavi görüyorum inşallahmomart klinikte
bende momarta tedavi görüyorum siz ne kullanıyorsunuz?Vay be ekim konusu ne çabuk açılmış. Benim de uzun protokol olacak ayın 19unda baslayacagim ama opu vs ekim ayında olacak hayirlisi olur insallah. Ben aşırı takviye kullanıyorum hala nasıl zehirlenmedim hayret
3. tedavim olacak
Slm kızlar hep yorumları okurdum araştırırdım ama şimdi bende üye olup deneyimimi paylaşmaya karar verdim hakkımızda hayırlısı inş
Teşekkür edrimHoşgeldin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?