2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bu arada kızlar benim opu güzel geçti ama döllenme bilgisi almadan birşey yazmayacağım insallah artık embriyolarım olur da ben de pozitifi görürüm anne olurum.
İnşAllah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın.

Bende hesap yaptım şimdi çok yüksek ihtimal transferim 29 ekime denk geliyor. İnşAllah klinik açıktır o gün resmen moralim bozuldu.

Ben hic almadim ama pek çok konuda okudum alındığını hatta annenizin kız kardeşinizin yerine alın sınırlı sayıda veriyorlar yazmışlardı.
işte bende öle okudum okudum gittim aile hekimine dünyanın kavgasını ettim neyse adam yazdı sonunda bu sefer eczane aile hekiminin yazdığıını sgk karşılamıyor dedi. rapor lazım dedi

işte bende öle okudum okudum gittim aile hekimine dünyanın kavgasını ettim neyse adam yazdı sonunda bu sefer eczane aile hekiminin yazdığıını sgk karşılamıyor dedi. rapor lazım dedi
Canim benim bildigim eskiden aile hekimi yaziyordu ve alabiliyordun. Ama sonra yeni bir kural getirdiler kadin dogum uzmanlarinin yazmasi gerekiyo. Aile hekimin yazsa bile alamazsin eczaneden odemez. Gecen yil tup bebek yaptiran arkadasim aile hekimine yazdirabiliyodu mesela ama bu yil 2018 itibariyle boyle bisey yok diye biliyorum. Uzman doktor yazmasi gerekiyor

Çok saol canım benim banada aynı şey,i söylediler ama hanımefendi yazdırdığını söylüyor bide yalanmı söylüyorum ben falan dedi. O zaman bana tarih-sağlık ocağı adı ve eczane ismi verin bende sgk ya bildiricem dedim cevap vermedi :) hergün kanun değişiyor ülkede oda değişmiştir çok normal. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler

Anladim canim amin hayirlisiyla dedigin gibi guzel haberler alalim
Gecen sene bende yazdirmistim aile hekimine ama sonradan yazdiramadim olmuyomus.
Canim karar verdinmi hangi doktora gdecegine ben hulusi hocayi dusunuyorim ama karar verip denediysen bilgi verirmisn
Ben gogsen hocayla devam ediyorum cnm ama hulusi hoca da cok iyi arkadasim da hulusi hocadaydi hamile suan

Merhaba bende momarta tedavi görüyorum inşallah
bende momarta tedavi görüyorum siz ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…