- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
H.geldiniz başladinizmi tedaviyeSlm kızlar hep yorumları okurdum araştırırdım ama şimdi bende üye olup deneyimimi paylaşmaya karar verdim hakkımızda hayırlısı inş
Ben Temmuz’da başladım 3 tane dond emb var kasımda transferi bekliyorumH.geldiniz başladinizmi tedaviye
Ben Temmuz’da başladım 3 tane dond emb var kasımda transferi bekliyorum
Merhaba bir çok nedeni var bende tüpler işlevini yitirmişti alındı ameliyatlaHosgeldin. Hayirli guzel haberlerin olsun insallah.
Bu toplayip dondurup sonra transfer durumu nedir kizlar hangi durumda boyle yapiyorlar. neden hemen transfer olmuyo?
Bence pozitif hayırlı uğurlu olsun kan testi sonuçlarını da yazBugun transferden sonra 6.gun simdi test yaptim idrarda silik cikti.5.gun transferiydi yorum istyrm erken mi??
Merhaba siz de mi Erbıl Beyin hastasısınızMerhaba bir çok nedeni var bende tüpler işlevini yitirmişti alındı ameliyatla
Ay ins.su an uyuyamam.6.gun erken mi dedm ama bilemedm Allah herkese nasp etsnBence pozitif hayırlı uğurlu olsun kan testi sonuçlarını da yaz
Aminn canimmm hayirli olsunnn. Bence de var gibi duruyor.Ay ins.su an uyuyamam.6.gun erken mi dedm ama bilemedm Allah herkese nasp etsn
Aldik aldkk 4 tane cumaya kadar cuma da kan testi yaptr demsti doktor.ya soyle asilamada da bu durumu yasamstk ama o zmn catlatma ignesi vurulmustu o imis.ama ben bu kez herhangi bi hormon almadm. kist bastrmak icin dogum kontrol hapi kullaniyorm bu yaniltirmi??Aminn canimmm hayirli olsunnn. Bence de var gibi duruyor.Aayy ben olsam 1 kutu alir her gun test yapardim.
3. gün embriyosu olsa erkendi ama 5. gün ise var bence. 2 gün sonra kan testi yapsanız 90-100 gibi bir değer görebilirsiniz insallahAy ins.su an uyuyamam.6.gun erken mi dedm ama bilemedm Allah herkese nasp etsn
Benim bugün opu oldu iyi geçti yarın embriyo için arayacaklar stresle bekliyoruzMerhaba bende momarta tedavi görüyorum inşallah
bende momarta tedavi görüyorum siz ne kullanıyorsunuz?
Tsk ederm hayrli olsn dilegine cvp veremedm heycandanAminn canimmm hayirli olsunnn. Bence de var gibi duruyor.Aayy ben olsam 1 kutu alir her gun test yapardim.
Aldik aldkk 4 tane cumaya kadar cuma da kan testi yaptr demsti doktor.ya soyle asilamada da bu durumu yasamstk ama o zmn catlatma ignesi vurulmustu o imis.ama ben bu kez herhangi bi hormon almadm. kist bastrmak icin dogum kontrol hapi kullaniyorm bu yaniltirmi??
Ins melekada su an kalkip acile gidip kan testi yaptrmak istyrm kendmzi tutuyorz olmazsa yikilmamak icin.3. gün embriyosu olsa erkendi ama 5. gün ise var bence. 2 gün sonra kan testi yapsanız 90-100 gibi bir değer görebilirsiniz insallah
Bence de dogum kontrol hapi boyle sonuc cikarmaz testte canimmm. Hadi tam cikinca haber ver kutlayalimAldik aldkk 4 tane cumaya kadar cuma da kan testi yaptr demsti doktor.ya soyle asilamada da bu durumu yasamstk ama o zmn catlatma ignesi vurulmustu o imis.ama ben bu kez herhangi bi hormon almadm. kist bastrmak icin dogum kontrol hapi kullaniyorm bu yaniltirmi??
Benim bugün opu oldu iyi geçti yarın embriyo için arayacaklar stresle bekliyoruz
Yaptigim silikti koyulasti baya.net goruyormO konuda fikrim yok ama 5. Gun.embriyosu icin.6. Gun sanki fikir verir toplamda 11 gun oluyor dollenmeden sonraki. 10 gunde cikiyor zaten bence. Yarin yaptiginda koyulastiysa sevinebilirizHayirli olsun insallah oyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?