2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ins melekada su an kalkip acile gidip kan testi yaptrmak istyrm kendmzi tutuyorz olmazsa yikilmamak icin.

Cok normal bir hareket bence su asamada hangimiz yapmadik kii
Ama yapmayin tutun kendinizi bence kesin olsun garanti olsun uzulmek var sonunda umutlanipta allah korusu oyle biseyden.
Insallah guzel haberi ilk senden aliyoruz.

Slm kızlar hep yorumları okurdum araştırırdım ama şimdi bende üye olup deneyimimi paylaşmaya karar verdim hakkımızda hayırlısı inş
Hoş geldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun :)
Bugun transferden sonra 6.gun simdi test yaptim idrarda silik cikti.5.gun transferiydi yorum istyrm erken mi??
Bende oğlumun tedavisinde 9. Gün yapmıştım. Silik çıkmıştı, ertesi gün kan vermiştim, 105.6 çıkmıştı, hadi hayırlısı. Bence hamilesin
Merhaba kizlar bizde bugun gittik odeme yaptik enistem sagolsun sponsor oldu cumada insallah gecikmeden hastalanirim baslarim hemennn...

Siz ödemeyi erken mi yaptınız ? Dosyanız açıldı mı ?

bende bu ay dondurulmuş transfer o
Bugun transferden sonra 6.gun simdi test yaptim idrarda silik cikti.5.gun transferiydi yorum istyrm erken mi??
canım bugün benimde 6.günüm dünde bugünde test yaptım silik de olsa cif çizgi hemen belirdi ve dün akşam leke geldi çok azıcık bugün de durup yarın kan vercem inşallah

Cantanem ins ins sabah simdi yaptm yine idrari fazla yapmsm testin cizgi yeri koyu ama bildgn yuvarlak sanrm fazla yapmisim aksama bi daha yapcm

Aa ayni gun olms sanrm 10unda oldu benm transferm benmde silikti sabaha kadar koyulasmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…