- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Hayirli haberler alirsin insallahhhhBenim bugün opu oldu iyi geçti yarın embriyo için arayacaklar stresle bekliyoruz
Ayy sende guzel haberler al canimmm. Ne guzel yaa herkes basladi baslicak herkesin tadavisi yakin ne guzelllllBende yarin ilk kontrolume gidicem
Insallah hersey yolundadir..
meraktayimmm
Ins melekada su an kalkip acile gidip kan testi yaptrmak istyrm kendmzi tutuyorz olmazsa yikilmamak icin.
Ayy sende guzel haberler al canimmm. Ne guzel yaa herkes basladi baslicak herkesin tadavisi yakin ne guzelllll
Evt evt ins herkese nasip etsin Rabbim.cok tsk ederm.herkeseCok normal bir hareket bence su asamada hangimiz yapmadik kii
Ama yapmayin tutun kendinizi bence kesin olsun garanti olsun uzulmek var sonunda umutlanipta allah korusu oyle biseyden.
Insallah guzel haberi ilk senden aliyoruz.
Bugun transferden sonra 6.gun simdi test yaptim idrarda silik cikti.5.gun transferiydi yorum istyrm erken mi??
Bende heyecan dorukta busaat oldu uyku yokBende yarin ilk kontrolume gidicem
meraktayimmm
Doktordan sonra yaz mutlaka merakla bekliyorum bende cikinca hemen yazarim. Busaat oldu uyuyamiyirum resmenBende yarin ilk kontrolume gidicem
meraktayimmm
Heycandan uyuyamassin stres yapma cnm yarn kontrl kacta erkendense uyumaya calis zor kalkarsn soraDoktordan sonra yaz mutlaka merakla bekliyorum bende cikinca hemen yazarim. Busaat oldu uyuyamiyirum resmen
Hoş geldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun :)Slm kızlar hep yorumları okurdum araştırırdım ama şimdi bende üye olup deneyimimi paylaşmaya karar verdim hakkımızda hayırlısı inş
Bende oğlumun tedavisinde 9. Gün yapmıştım. Silik çıkmıştı, ertesi gün kan vermiştim, 105.6 çıkmıştı, hadi hayırlısı. Bence hamilesinBugun transferden sonra 6.gun simdi test yaptim idrarda silik cikti.5.gun transferiydi yorum istyrm erken mi??
Merhaba kizlar bizde bugun gittik odeme yaptik enistem sagolsun sponsor olducumada insallah gecikmeden hastalanirim baslarim hemennn...
canım bugün benimde 6.günüm dünde bugünde test yaptım silik de olsa cif çizgi hemen belirdi ve dün akşam leke geldi çok azıcık bugün de durup yarın kan vercem inşallahBugun transferden sonra 6.gun simdi test yaptim idrarda silik cikti.5.gun transferiydi yorum istyrm erken mi??
O zaman sende hamilesin bence. Şimdiden hayırlı olsunbende bu ay dondurulmuş transfer o
canım bugün benimde 6.günüm dünde bugünde test yaptım silik de olsa cif çizgi hemen belirdi ve dün akşam leke geldi çok azıcık bugün de durup yarın kan vercem inşallah
Hayırlı olsun hamilesin cok sevindim darısi başimızaBugun transferden sonra 6.gun simdi test yaptim idrarda silik cikti.5.gun transferiydi yorum istyrm erken mi??
ayy çok Sağol canım yarın kan vercem buraya da mutlaka yazarım Ekim ayı size de uğurlu gelsin bütün anne adaylarına inşallah hep dua edicemO zaman sende hamilesin bence. Şimdiden hayırlı olsun
Hoş geldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun :)
Bende oğlumun tedavisinde 9. Gün yapmıştım. Silik çıkmıştı, ertesi gün kan vermiştim, 105.6 çıkmıştı, hadi hayırlısı. Bence hamilesin
Siz ödemeyi erken mi yaptınız ? Dosyanız açıldı mı ?
Yarına kadar nasıl dayanıcaksınayy çok Sağol canım yarın kan vercem buraya da mutlaka yazarım Ekim ayı size de uğurlu gelsin bütün anne adaylarına inşallah hep dua edicem
Sizdemi hamilesiniz ne güzel darisı başimizaCantanem ins ins sabah simdi yaptm yine idrari fazla yapmsm testin cizgi yeri koyu ama bildgn yuvarlak sanrm fazla yapmisim aksama bi daha yapcm
bende bu ay dondurulmuş transfer o
canım bugün benimde 6.günüm dünde bugünde test yaptım silik de olsa cif çizgi hemen belirdi ve dün akşam leke geldi çok azıcık bugün de durup yarın kan vercem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?