- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 33
ben pozitifi aslında 5.gün gördüm bugünde gördüm ama şuan ailemle kalıyorum annem birşey olacak daha erken diye izin vermiyor el mecbur diyelimYarına kadar nasıl dayanıcaksın
Sanrm 6.gunundydm transfern 5.gun embriyosu dun aksam yaptm test 2 tane silik cikmisti sabaha koyulasmis umarm hamileymdAmin isteyen herkese versn RabbimSizdemi hamilesiniz ne güzel darisı başimiza
Amin canım, sağolasınayy çok Sağol canım yarın kan vercem buraya da mutlaka yazarım Ekim ayı size de uğurlu gelsin bütün anne adaylarına inşallah hep dua edicem
Stres yapma canımCantanem ins ins sabah simdi yaptm yine idrari fazla yapmsm testin cizgi yeri koyu ama bildgn yuvarlak sanrm fazla yapmisim aksama bi daha yapcm
11 inde oldu benimde transfer canımAa ayni gun olms sanrm 10unda oldu benm transferm benmde silikti sabaha kadar koyulasmis
Annelerben pozitifi aslında 5.gün gördüm bugünde gördüm ama şuan ailemle kalıyorum annem birşey olacak daha erken diye izin vermiyor el mecbur diyelim
sen transfer oldun mu olacak misin canım. Mutlaka Yazarım kızlarAmin canım, sağolasın
Stres yapma canımkan verince mutlaka sonucu yaz
toplama sonrası doktor sayı vermedi miBenim bugün opu oldu iyi geçti yarın embriyo için arayacaklar stresle bekliyoruz
Ben daha tedavi aşamasındayım canım, suan doktor bekliyorum. Bugün 9. günümsen transfer oldun mu olacak misin canım. Mutlaka Yazarım kızlar
Ilkti benm ilk kez denendi ve tek embriyo kan versek mi ya napsak bilmiyorm sen ne zaman vercen evimin yaninda saglk ocagi ama buz gibi terliyorm napsam bilemedm erken gbi ama11 inde oldu benimde transfer canımsen ne zaman kan vereceksin kaç embriyo transfer edildi canım
benimki de öyle dedi de dün akşam leke gelince sabah tekrar test yapınca şimdi inandım diyo yine de kan için yarını bekletiyor ben tedavi için ist e geldim ah eşim olacaktı hemen giderdimAnnelerben anneme soylemedm daha dur bakalm der diye cok sukur burada insan duygularni en yakinina anlatamiyorken paylasiyor cok mutlu olyorm
Ne mtlu size darisi basimiza:)Ben daha tedavi aşamasındayım canım, suan doktor bekliyorum. Bugün 9. günüm
Benim bir oğlum var. O da tüp bebek. O zaman test yapmıştım siz gibi silik çizgi çıkmıştı
Amin amin, Rabbim herkese, her isteyene Çifter Çifter nasip etsinNe mtlu size darisi basimiza:)
Benimde esim sehir disina gitti sabahin 6 sinda kaldrp tekrar test yaptk ama testteki cizgi yuvarlak idrari fazla damlattm uyku seyiyle yuvarlak cizgi oldu dagldi gitti testbenimki de öyle dedi de dün akşam leke gelince sabah tekrar test yapınca şimdi inandım diyo yine de kan için yarını bekletiyor ben tedavi için ist e geldim ah eşim olacaktı hemen giderdim
testte çıkmışsa sen ver canım ne güzel haber ama maşallah benim 3.deneme dondurulmuş iki tane transfer oldum canım. Sen ver kan mutlaka üç beş birşeyler çıkar buraya da mutlaka yaz bak şimdi heyecan yaptım ben yarın vercem serum da taktircam çünküIlkti benm ilk kez denendi ve tek embriyo kan versek mi ya napsak bilmiyorm sen ne zaman vercen evimin yaninda saglk ocagi ama buz gibi terliyorm napsam bilemedm erken gbi ama
canım taze mi transfer oldun dondurulmuş mu eğer çatlatma iğnesi vuruldunsa yumurta toplama öncesi o pozitif gösterirBenimde esim sehir disina gitti sabahin 6 sinda kaldrp tekrar test yaptk ama testteki cizgi yuvarlak idrari fazla damlattm uyku seyiyle yuvarlak cizgi oldu dagldi gitti testaz sonra tekrar yapcm
ooo maşallah yaa hadi darısı bu tedavine inşallah tatlımBen daha tedavi aşamasındayım canım, suan doktor bekliyorum. Bugün 9. günüm
Benim bir oğlum var. O da tüp bebek. O zaman test yapmıştım siz gibi silik çizgi çıkmıştı
Doktordan sonra yaz mutlaka merakla bekliyorum bende cikinca hemen yazarim. Busaat oldu uyuyamiyirum resmen
O bi kez basima geldi.dondurulnus 5.gun embryosu transferi catlatma almadmcanım taze mi transfer oldun dondurulmuş mu eğer çatlatma iğnesi vuruldunsa yumurta toplama öncesi o pozitif gösterir
O zaman hadi durma kan ver canım heyecanlandımO bi kez basima geldi.dondurulnus 5.gun embryosu transferi catlatma almadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?