- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Sanrm 6.gunundydm transfern 5.gun embriyosu dun aksam yaptm test 2 tane silik cikmisti sabaha koyulasmis umarm hamileymdAmin isteyen herkese versn Rabbim
11 inde oldu benimde transfer canımsen ne zaman kan vereceksin kaç embriyo transfer edildi canım
benimki de öyle dedi de dün akşam leke gelince sabah tekrar test yapınca şimdi inandım diyo yine de kan için yarını bekletiyor ben tedavi için ist e geldim ah eşim olacaktı hemen giderdim
Amin amin, Rabbim herkese, her isteyene Çifter Çifter nasip etsin
Benimde yarın transferim var kızlar 3.tedavim
3.gün emriyosu 2 emriyo transfer edilcek
Bende Pko lu olduğumdan fazla yumurta toplandı. Rahim kendini toparlasın diye bekledi doktorum.Hosgeldin. Hayirli guzel haberlerin olsun insallah.
Bu toplayip dondurup sonra transfer durumu nedir kizlar hangi durumda boyle yapiyorlar. neden hemen transfer olmuyo?
İnşallah canımHayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider
Canım taksit yaptılar mı vade farksızMerhaba kizlar bizde bugun gittik odeme yaptik enistem sagolsun sponsor olducumada insallah gecikmeden hastalanirim baslarim hemennn...
Fulya Bahçeci Tüp bebek merkezi canımnerde tedavi oldunuz
Hadi bakalım senden de güzel haberler alıcaz inşallah canımBenimde yarın transferim var kızlar 3.tedavim
3.gün emriyosu 2 emriyo transfer edilcek
Bende Bahçeçi umutdayımFulya Bahçeci Tüp bebek merkezi canım
Orası da güzel ama ben merkezden çok çok memnunum canımBende Bahçeçi umutdayım
Orası da güzel ama ben merkezden çok çok memnunum canım
Brüksel Tüp Bebek çok pahalı diyorlar ama piyasadaki en iyi tüp bebek merkezlerinden biriymiş. hayırlı olsunMerhaba bayanlar bende inşallah başlıycam. Adeti bekliyorum. Ama bana nsg yapacaklar yapanlar var mı. Bu benim 7. Denemem olacak o yuzden galiba test yapmak istiyorlar. Bruksel tup bebek yücel bey ile başladım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Benm ilk denemem bi yumurtlgmda mandalina buyuklgnde cikolata kistim var. Ve gecis zordu tupun birinden.Kızlar sizin sorun sizdemiy eşinizdemi birde kaçıncı denemeleriniz
Merhaba bayanlar bende inşallah başlıycam. Adeti bekliyorum. Ama bana nsg yapacaklar yapanlar var mı. Bu benim 7. Denemem olacak o yuzden galiba test yapmak istiyorlar. Bruksel tup bebek yücel bey ile başladım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Hanımlar olmadi. Bir-çok yumurtam vardı olgunlaşmadı. yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?