2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Benimde endometriyozisim vardı 2 tane 4-5 cmlik kist vardı yunurtalıklarımda. 2 yıl önce kistim patlamış karın içi enfeksiyon yapmış. Üstüne 4 ay antibiyotik kullandım hastanede yattım ateşim düşmeyince sonunda ameliyat yaptılar. 2 tüpüm 1 yumurtalığım apandistim alındı. Çok yapışıklığım varmış. Ameliyattan 6 ay sonra kistim tekrarlamasın diye tüğ bebek yaptık ikiz gebe kaldım 26 haftalık doğurdum bebeklerimi kaybettim. Şimdi 6 ay sonra yeniden tüp bebeğe başladım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım başarılı olur tedavim. 30 gün ilaç kullandım bakalım opu ne zaman
Evt almadilar 2 senedr tedavideym klomen merional igneler olmaynca tup bebek denedk

Benimde yarın transferim var kızlar 3.tedavim
3.gün emriyosu 2 emriyo transfer edilcek

Merhaba kızlar, Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Sorunmuvar progesterona niye bakıyor
1 in altında olması gerekiyormuş, yüksek çıkarsa dondurulup diğer ay transfer işlemi oluyormuş.
Bu arada bize embriyoskop onerdiler. 700 tl karşılığı anne Rahmi gibi kamera ile dışarıdan temas almadan takip ediliyormus. % 8 9 başarı şansını arttırıyormus, karar verdik bu şekilde yaptıracagız. Türkiye de 5 6 yerde varmış bu sistem

Son düzenleme:

Anladım yani rahim dinlendirme olacak progesteron yüksek olursa benim gittiğim merkez herkese rahim dinlendirmeyi öneriyor zaten.. Embriyoskop olayını duymadım araştıracağım

Kan verdik e2 icin muayeneyi bekliyoruz bakalim

Ben gidip geldim kan verdim e2 250 cikmis normal dediler
Usg de de 2 sagda 1 solda buyumus yumurta var dedi hatta en buyugu 17 mm olmus gonal f in yanina diger igneye basliycam bu aksam catlamasinlar diye cetrodite mi neydi..
9. Gunum cumartesi tekrar kontrol. Bir sorun yok dediler
Bu arada bana 1 ay once 7700 denen fiyat an itibariyle 8600 olmus şok oldum

Hadi hayirlisi canimm
Opu yu kacinci gunde yapiyorlar
Herkeste farkli mi yoksa belli bi gunu varmi

Eylülde bana 4830 verilen fiyat 7400 olmuş. Sgk katkı paylarını artırmış. Sgklı ve sgksız arasında 200tl var ne kadar komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…