- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 33
Ben çok memnunum tavsiye ederim canımOrası uzak diye gitmedim karşıya geçmek zorgeldi ben anadoluyakasındayım .Benim. denemem bu seferde olmazsa değiştiricem merkezi
Allah tekrar denemek için güç versin canım üzülmeHanımlar olmadi. Bir-çok yumurtam vardı olgunlaşmadı. yapacak birşey yok
Kisti almadan mı yedaviye başlıyorlar?Benm ilk denemem bi yumurtlgmda mandalina buyuklgnde cikolata kistim var. Ve gecis zordu tupun birinden.
Ayyy çok üzüldüm. Neden olgunlaşmıyormuş? Çikolata kisti fln mı?Hanımlar olmadi. Bir-çok yumurtam vardı olgunlaşmadı. yapacak birşey yok
Allah tekrar deneme gücü versin. Vardır herşeyin bir hayrı.Hanımlar olmadi. Bir-çok yumurtam vardı olgunlaşmadı. yapacak birşey yok
Evt almadilar 2 senedr tedavideym klomen merional igneler olmaynca tup bebek denedkKisti almadan mı yedaviye başlıyorlar?
Hadi yaaa çok üzüldüm senin adına, Rabbim yardımcınız olsunHanımlar olmadi. Bir-çok yumurtam vardı olgunlaşmadı. yapacak birşey yok
Cumartesi günü opu oluyorum. Yarın tekrar çağırdı, progesteron için kan vercem. Bakalım, hayırlısı olsun herseyinHastanedemisin son durum nedir bellioldumu toplama günün
Evt almadilar 2 senedr tedavideym klomen merional igneler olmaynca tup bebek denedk
Benimde yarın transferim var kızlar 3.tedavim
3.gün emriyosu 2 emriyo transfer edilcek
Merhaba bayanlar bende inşallah başlıycam. Adeti bekliyorum. Ama bana nsg yapacaklar yapanlar var mı. Bu benim 7. Denemem olacak o yuzden galiba test yapmak istiyorlar. Bruksel tup bebek yücel bey ile başladım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Cumartesi günü opu oluyorum. Yarın tekrar çağırdı, progesteron için kan vercem. Bakalım, hayırlısı olsun herseyin
1 in altında olması gerekiyormuş, yüksek çıkarsa dondurulup diğer ay transfer işlemi oluyormuş.Sorunmuvar progesterona niye bakıyor
1 in altında olması gerekiyormuş, yüksek çıkarsa dondurulup diğer ay transfer işlemi oluyormuş.
Bu arada bize embriyoskop onerdiler. 700 tl karşılığı anne Rahmi gibi kamera ile dışarıdan temiz almadan takip ediliyormus. % 8 9 başarı şansını arttırıyormus, karar verdik bu şekilde yaptıracagız. Türkiye de 5 6 yerde varmış bu sistem
Bakalım, hayırlısı olsun ne diyelim.Anladım yani rahim dinlendirme olacak progesteron yüksek olursa benim gittiğim merkez herkese rahim dinlendirmeyi öneriyor zaten.. Embriyoskop olayını duymadım araştıracağım
Kan verdik e2 icin muayeneyi bekliyoruz bakalimHeycandan uyuyamassin stres yapma cnm yarn kontrl kacta erkendense uyumaya calis zor kalkarsn sora
Kan verdik e2 icin muayeneyi bekliyoruz bakalim
Muayeneden ciktik gonalf 150 devam yaninda cetrodite de vurcam 3gun. Cumartesi tekrar kontrol kendi doktorum yoktu pek bisey soylemedi bu doktorda
1 in altında olması gerekiyormuş, yüksek çıkarsa dondurulup diğer ay transfer işlemi oluyormuş.
Bu arada bize embriyoskop onerdiler. 700 tl karşılığı anne Rahmi gibi kamera ile dışarıdan temas almadan takip ediliyormus. % 8 9 başarı şansını arttırıyormus, karar verdik bu şekilde yaptıracagız. Türkiye de 5 6 yerde varmış bu sistem
Eylülde bana 4830 verilen fiyat 7400 olmuş. Sgk katkı paylarını artırmış. Sgklı ve sgksız arasında 200tl var ne kadar komikBen gidip geldim kan verdim e2 250 cikmis normal dediler
Usg de de 2 sagda 1 solda buyumus yumurta var dedi hatta en buyugu 17 mm olmus gonal f in yanina diger igneye basliycam bu aksam catlamasinlar diye cetrodite mi neydi..
9. Gunum cumartesi tekrar kontrol. Bir sorun yok dediler
Bu arada bana 1 ay once 7700 denen fiyat an itibariyle 8600 olmus şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?