2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

P Purple07 tedavinin kaçıncı günündeydiniz? Maşallah 17mm olmuş

Bugun reglimin 6. Gunu
Tedavinin ise 4. gunu.
4 gundur gonal f 300 igne oluyorum.
Bide 3 yumurta one cikip buyumus demek o kadar mi toplanack demek icinden mi fazla cikiyor bu folikulun yoksa geriden daha gelirmi ?
Ne bileyim bana az geldi o duydugumuz 8 10 15 toplananlar nasil oluyor sadece pkolarda mi gorulur

P Purple07 tedavinin kaçıncı günündeydiniz? Maşallah 17mm olmuş

hangi merkez fiyat çok artmış

Her fokikülden benim bildiğim 1 tane çıkıyor. Benim ilk denememde 1 tane oluşmuştu onunda içi boştu.

Benim doktorum hiç Protestan bakmadı bana ama

Sakam
sakami bu 8600 nedir ya suan gercekten sinirlerim bozuldu. Zar zor topluyoruz zaten parayi suan napcaz bilmiyorum

Sakam
sakami bu 8600 nedir ya suan gercekten sinirlerim bozuldu. Zar zor topluyoruz zaten parayi suan napcaz bilmiyorum

Aynen canim
Esim bile soylendi haftaya 10 bin derlerse nolcak olurmu oyle sacma sey diyo..
Yazili bi kagit bisey isteyemeyi dusunuyorum. Ama bana 7700 demistiniz biz onu bilerek gelip basladk dedim ama ne fayda guncel hali bu diyor.
Oyuncak olmus iyice bu kadar kisa surede ard arda artis..

Canım tedaviye başladığınızda konuştuğunuz fiyat neyse onla ileryorsunuz. Benim bir ayı geçti tedavim ama ben eski fiyattan ödeme yapıyorum. Çünkü tedaviye eylülde başladım

Canım tedaviye başladığınızda konuştuğunuz fiyat neyse onla ileryorsunuz. Benim bir ayı geçti tedavim ama ben eski fiyattan ödeme yapıyorum. Çünkü tedaviye eylülde başladım

Evet olmasi gereken o dur tabi
Ama iste benim fiyat aldigim tarihte biz hic biseye baslamadigimiz icin iddia edemiyorum. Sadece fiyat sormustum tedaviye ekimde basladik. Ah bileydim eylulde baslardim

Ins cok zorlu bir surec gecrmissin Allah yardmcn olsn ins saglikla kavusursun.cikilata kistyle hamile kalani duydukca sevnyrm umutlanyrm

Bende azonce sahin beye yazdim oda dolar ve euro dalgalanmasi nedeniyle malesef 2 kez fiyat degistirdiler dedi. Yapilcak bisi yokyani. Rabbim isimizi rast getirsin bu yolda kimseyi oyalamasin

Bende azonce sahin beye yazdim oda dolar ve euro dalgalanmasi nedeniyle malesef 2 kez fiyat degistirdiler dedi. Yapilcak bisi yokyani. Rabbim isimizi rast getirsin bu yolda kimseyi oyalamasin
Aminn bizde 6 bine baslicaz. Testler toplamasi tensferi tutarsa ilk kalp atisina kadar olan fiyat. Ektralar haric bunlarda dondurmasi telefonla takip edilmesi falan istege bagli seyler disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…