2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Moralim bozuluyor 7.deneme diye okuduğumda umutsuzluk kaplıyor içimi inşallah busefer mutlusonla biter yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
Merhaba evet 7. Olacak malesef. Amin Inşaallah. Duam hem şöyledir Allah isteyen herkese uğraşmadan versin inşallah. Tüp bebek denen arkadaşlarıma bile hep duam o iğnelere başlamadan hamile kalsınlar inşallah diyorum. Damdan düşenin derdini damdan düşen anlar.

Benimde lekeleme olduğunu söyledim ben sabah sökülürse 1 sayarız dediler ama akşam olursa yarin gelirsin dediler sabah arayıp haber alicam bakalim. 2. Veya 3. Gün başlanıyor zaten
Aynen canim. Soylemesi ayip az once gittim wcye baslamis benim yarin arayip soyliyim hastaneye. Ama malum agda falan yaparim diye dusundum yarin

Benim doktorum hiç Protestan bakmadı bana ama
Bilmiyorum cnm ben 5 defa tedavi oldum hepsinde bakildi. 50nin istunde ciktiginda da iptal ettiler. Bilmiyorum artik ne dogru kim neye gore basliyo
Ara tabiki :)
Ben bugun gittim, sabah tekrar gideceğim. Cumartesi yumurtalar toplanacak hayırlısı ile
Hayirli olsun canim hadi bakalim yolu yariliyorsunn. Benimde cuma kontrolum var 225 doz ignelere devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…