- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Yok canim yeni hastalandim. yarin aricam cuma giderim diye dusundumSen yarın mı başlıyorsun tedaviye
Merhaba evet 7. Olacak malesef. Amin Inşaallah. Duam hem şöyledir Allah isteyen herkese uğraşmadan versin inşallah. Tüp bebek denen arkadaşlarıma bile hep duam o iğnelere başlamadan hamile kalsınlar inşallah diyorum. Damdan düşenin derdini damdan düşen anlar.Moralim bozuluyor 7.deneme diye okuduğumda umutsuzluk kaplıyor içimi inşallah busefer mutlusonla biter yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
Aa niye öyle bişey yaptın. Hiç farketmiyorYok canim yeni hastalandim. yarin aricam cuma giderim diye dusundum
Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsinnnnBen de bugün adet oldum yarin yada cuma gidicem. Aradım merkezi sabah konuşacağız tekrar. Lütfen dua edin bana da
Hayırlısı olsun canım, Rabbim yüzünüzü güldürsünBen de bugün adet oldum yarin yada cuma gidicem. Aradım merkezi sabah konuşacağız tekrar. Lütfen dua edin bana da
Az geldi diye oyle dusunmustum canim. Arayim madem oyle diyosan :)) sen nasilsin naptinAa niye öyle bişey yaptın. Hiç farketmiyoryarında gitsen baslardi diye düşünüyorum. Sen yine nolur nolmaz bi ara bilgi ver
Ara tabiki :)Az geldi diye oyle dusunmustum canim. Arayim madem oyle diyosan :)) sen nasilsin naptin
Ayy cok sevindim canimmmAra tabiki :)
Ben bugun gittim, sabah tekrar gideceğim. Cumartesi yumurtalar toplanacak hayırlısı ile
Inşallah canım, darısı tüm isteyenlerin başına olsun. :)Ayy cok sevindim canimmmhadi hayirlisi olsunnn insallah kaliteli yumurtalarin olur guzelce gelisir buyurlerrrr en sonunda da tutunur guzeller guzeli bebegin olurrr
Benimde lekeleme olduğunu söyledim ben sabah sökülürse 1 sayarız dediler ama akşam olursa yarin gelirsin dediler sabah arayıp haber alicam bakalim. 2. Veya 3. Gün başlanıyor zatenAz geldi diye oyle dusunmustum canim. Arayim madem oyle diyosan :)) sen nasilsin naptin
Iyi ignelere devam c.tesi kontrolu bekliyorumayy canimm net paketim bitti aksam esimin telefonundan baglanabiliyorum. Naptin nasil gidiyooo
Aynen canim. Soylemesi ayip az once gittim wcye baslamis benim yarin arayip soyliyim hastaneye. Ama malum agda falan yaparim diye dusundum yarinBenimde lekeleme olduğunu söyledim ben sabah sökülürse 1 sayarız dediler ama akşam olursa yarin gelirsin dediler sabah arayıp haber alicam bakalim. 2. Veya 3. Gün başlanıyor zaten
Hayirlisi olsun canimmIyi ignelere devam c.tesi kontrolu bekliyorum
Bilmiyorum cnm ben 5 defa tedavi oldum hepsinde bakildi. 50nin istunde ciktiginda da iptal ettiler. Bilmiyorum artik ne dogru kim neye gore basliyoBenim doktorum hiç Protestan bakmadı bana ama
Hayirli olsun canim hadi bakalim yolu yariliyorsunn. Benimde cuma kontrolum var 225 doz ignelere devamAra tabiki :)
Ben bugun gittim, sabah tekrar gideceğim. Cumartesi yumurtalar toplanacak hayırlısı ile
Evet neyaptin ettin 2 gün erken hastalanip bize yetistinHayirlisi olsun canimm. Gec kalmadan yetistim hepinizeee
Evet neyaptin ettin 2 gün erken hastalanip bize yetistin
Ay sen cok yaşa gece gece güldurdun benivalla nasip kismet. erken para odedik diye icim rahat etmemisti. Stres yaparda bide ustune gecikirim diye dusunup duruyodum ama cok sukurrrr oldumm rahatladimmm
Demek ki stres hep geciktirmiyomus. erken de hastalanmaya sebep olabiliyomusssAy sen cok yaşa gece gece güldurdun beni
Valla yıllaŕın tezini cürüttün helal sana ☺☺☺☺şaka biryana inşallah yavrunu kucağina alirsin hayirlisi ileDemek ki stres hep geciktirmiyomus. erken de hastalanmaya sebep olabiliyomusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?