2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende azonce sahin beye yazdim oda dolar ve euro dalgalanmasi nedeniyle malesef 2 kez fiyat degistirdiler dedi. Yapilcak bisi yokyani. Rabbim isimizi rast getirsin bu yolda kimseyi oyalamasin

Amin..
Ne dolarmis arkadas..
ben anlamadim bu isi.. Amerika da yasiyoruz sanki. TL ile yuruyen bir sektor yok mu bu ulkede!

Amin..
Ne dolarmis arkadas..
ben anlamadim bu isi.. Amerika da yasiyoruz sanki. TL ile yuruyen bir sektor yok mu bu ulkede!
cnm dolar euro düştü artik 7.3 larda gezdi en yuksek rakamdi oda agustosta ve eylul ekim itibariyle gun gectikce dustu bugun 6.45 lerde bend3 euro var onu bozdurucam suan zarardaym keske ozman bozsaymisim bence zam yapick neden ariyorlar dusmusken bu piyasada cogu sey zamla aldı başını gitti aralık ocakta tekrar zam yaparlarsa saglik sektorune sasrmayalim ama sgkda bi cok ilac ve hizmeti yuksek veriyor suanda Allah bizlere kolaylik versn hem maddiyat hem manevi olarak zor zmanlar

Oyle canim oyle.. dolarmis euroymus hikaye. Insanlari kaziklamaya yer ariyorlar hazir firsatini bulmusken burdan daha ne kadar nasil nemalaniriz onun pesinde piyasada bircok kisi.. gidadan giyime sagliktan benzine heryerden icerdeyiZ. Allah yardimcimiz olsun.

Amin cnm halboyleyken emeklerimizin karsiligini.aliriz ins smdi bir bebegimiz olsaydi piyasanin.durumuna gore alisveris telasi.baslayacakti en buyuk heycanlar bunlar Allah bizede ogunleri.gosterir.ins

Arkadaslar son bir hafta icin de Ankara da progestan 50mg lik yagli igneyi alan oldu mu? Cok acil cumartesiye kadar almam gerekiyor.

Eklentiler

• 9A606C31-A799-4B42-AA95-EB0465BE21BE.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 19
Gunaydin hanimlaaaaar

Amin cnm halboyleyken emeklerimizin karsiligini.aliriz ins smdi bir bebegimiz olsaydi piyasanin.durumuna gore alisveris telasi.baslayacakti en buyuk heycanlar bunlar Allah bizede ogunleri.gosterir.ins

Amin canim insallah o gunler de olacak.

Cnm cetrotide igneyi yapinca kasinma ve kizarma oldumu sende? Yaptiktan sonra o bolge kizardi ve acayip kasindi. Gerci simdi gecti ama

Yok canim olmadi kasinti filan
Ama acaip siskinlik ve gaz oldu bende de
Sbha kdr karnim agridi ya ilgisi varmi bilmiyormda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…