Bende azonce sahin beye yazdim oda dolar ve euro dalgalanmasi nedeniyle malesef 2 kez fiyat degistirdiler dedi. Yapilcak bisi yokyani. Rabbim isimizi rast getirsin bu yolda kimseyi oyalamasin
Aminn canim aminnn. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinnnnValla yıllaŕın tezini cürüttün helal sana ☺☺☺☺şaka biryana inşallah yavrunu kucağina alirsin hayirlisi ile
cnm dolar euro düştü artik 7.3 larda gezdi en yuksek rakamdi oda agustosta ve eylul ekim itibariyle gun gectikce dustu bugun 6.45 lerde bend3 euro var onu bozdurucam suan zarardaym keske ozman bozsaymisim bence zam yapick neden ariyorlar dusmusken bu piyasada cogu sey zamla aldı başını gitti aralık ocakta tekrar zam yaparlarsa saglik sektorune sasrmayalim ama sgkda bi cok ilac ve hizmeti yuksek veriyor suanda Allah bizlere kolaylik versn hem maddiyat hem manevi olarak zor zmanlarAmin..
Ne dolarmis arkadas..
ben anlamadim bu isi.. Amerika da yasiyoruz sanki. TL ile yuruyen bir sektor yok mu bu ulkede!
Hangi doktordasın ? Bende bahçeci fulyadayım. Yarın kontrolüm var.Bende Bahçeçi umutdayım
Hangi doktordasın canım?Fulya Bahçeci Tüp bebek merkezi canım
Umutdayım cem celikHangi doktordasın ? Bende bahçeci fulyadayım. Yarın kontrolüm var.
Remzi Abalı canımHangi doktordasın canım?
cnm dolar euro düştü artik 7.3 larda gezdi en yuksek rakamdi oda agustosta ve eylul ekim itibariyle gun gectikce dustu bugun 6.45 lerde bend3 euro var onu bozdurucam suan zarardaym keske ozman bozsaymisim bence zam yapick neden ariyorlar dusmusken bu piyasada cogu sey zamla aldı başını gitti aralık ocakta tekrar zam yaparlarsa saglik sektorune sasrmayalim ama sgkda bi cok ilac ve hizmeti yuksek veriyor suanda Allah bizlere kolaylik versn hem maddiyat hem manevi olarak zor zmanlar
Amin cnm halboyleyken emeklerimizin karsiligini.aliriz ins smdi bir bebegimiz olsaydi piyasanin.durumuna gore alisveris telasi.baslayacakti en buyuk heycanlar bunlar Allah bizede ogunleri.gosterir.insOyle canim oyle.. dolarmis euroymus hikaye. Insanlari kaziklamaya yer ariyorlar hazir firsatini bulmusken burdan daha ne kadar nasil nemalaniriz onun pesinde piyasada bircok kisi.. gidadan giyime sagliktan benzine heryerden icerdeyiZ. Allah yardimcimiz olsun.
Cnm cetrotide igneyi yapinca kasinma ve kizarma oldumu sende? Yaptiktan sonra o bolge kizardi ve acayip kasindi. Gerci simdi gecti amaAmin..
Ne dolarmis arkadas..
ben anlamadim bu isi.. Amerika da yasiyoruz sanki. TL ile yuruyen bir sektor yok mu bu ulkede!
Gunaydinnnn nasilsinnGunaydin hanimlar
Iyim yoldayım ise gidiyorum sen nasilsin bugun gidiyormusun doktoraGunaydinnnn nasilsinn
Kolay gelsinnn. Yok canim daha aramadim hastane 9 da aciliyor. Once bi temizlik yapim yaa hemen gidememmmIyim yoldayım ise gidiyorum sen nasilsin bugun gidiyormusun doktora
Kolay gelsinnn. Yok canim daha aramadim hastane 9 da aciliyor. Once bi temizlik yapim yaa hemen gidememmmIyim yoldayım ise gidiyorum sen nasilsin bugun gidiyormusun doktora
Amin cnm halboyleyken emeklerimizin karsiligini.aliriz ins smdi bir bebegimiz olsaydi piyasanin.durumuna gore alisveris telasi.baslayacakti en buyuk heycanlar bunlar Allah bizede ogunleri.gosterir.ins
Cnm cetrotide igneyi yapinca kasinma ve kizarma oldumu sende? Yaptiktan sonra o bolge kizardi ve acayip kasindi. Gerci simdi gecti ama
Günaydın ben yarin gidiyorum merkeze inşallah başlıyor yine maraton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?