- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Ben her kontrole gittiğimde E2-P4 için kan veriyorum. Dğzenli kontrol ediliyor onlarSorunmuvar progesterona niye bakıyor
Ayy çok sevindim hadi hayırlı olsun. Allah emeklerini boşa çıkarmasınYaptilar canim vade farksiz 4 taksit. Ayy bugunde hastalandim stresten gecikir saniyodum 2 gun erken oldum icim rahatladi. Bu arada mesajlari okudum gecmis olsunnn. Rabbim hayirlisini nasip etsin
hayırlısı olsun inşGünaydın ben yarin gidiyorum merkeze inşallah başlıyor yine maraton
Ben her kontrole gittiğimde E2-P4 için kan veriyorum. Dğzenli kontrol ediliyor onlar
Aminn insallahh. Aldim randevu yarin 3 de gidicezAyy çok sevindim hadi hayırlı olsun. Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Arkadaşım seni takip ediyordum. Çok üzüldüm inşallah en kıssa zamanda yüzün güler. Bende Erbil beye gitmek istiyorum. Galiba acıbademin laboratuvarını kullanıyor iyi mi? biraz tereddütteyim. Siz menmun kaldınız mı?Hanımlar olmadi. Bir-çok yumurtam vardı olgunlaşmadı. yapacak birşey yok
Hos geldinnn. Amin rabbim hepimize hayirli evlatlar versin.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum sizi takip ediyordum ama bugün yazmaya karar verdim. Gerçi kasımda başlama planım var ama. Dualarınıza beni de alırsanız sevinirim. Hepimize Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
H.geldinizMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum sizi takip ediyordum ama bugün yazmaya karar verdim. Gerçi kasımda başlama planım var ama. Dualarınıza beni de alırsanız sevinirim. Hepimize Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Adetin 3. günü başlanıyor tedaviye. bnm bütün tedavilerim o şekilde oldu. yanlış mı biliyoruz acabaAa niye öyle bişey yaptın. Hiç farketmiyoryarında gitsen baslardi diye düşünüyorum. Sen yine nolur nolmaz bi ara bilgi ver
H.buldum. Sizinde tedaviniz hayırlı olsun, mutlu sonla bitsin inşallah.H.geldiniz
Ben her gittiğimde veriyorum valla. pzt gittim ilk kontrol verdim. ctesi tekrar gidicem vericem her gittiğimde bakılıyor. toplamda 5 yada 6 kere falanİlk gün kan alıyorlar ama sonra kontrole gidince alıyormı hatırlamıyorum henüz kontrole gitmedim ç.tesi gidicem
Hadi bakalım hakkında hayırlısıAminn insallahh. Aldim randevu yarin 3 de gidicez
Hoşgeldin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşAllahMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum sizi takip ediyordum ama bugün yazmaya karar verdim. Gerçi başlama konusunda zamanım net değil ama. Dualarınıza beni de alırsanız sevinirim. Hepimize Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Adetin 3. günü başlanıyor tedaviye. bnm bütün tedavilerim o şekilde oldu. yanlış mı biliyoruz acaba
Aynen canim aksam olduysan aksamdan aksama 1 gun sayiyolar bende simdi aradim oyle dedi. O yuzden yarina aldim. 2. Yada 3. Gunu en gec adet olma miktari da etkiliyor tabi. Basta lekelenmeyle gecerse 1 gun o gunu saymamak lazimmis tam sokuldugunden itibaren sayilmasi lazimmis. Benimde sansim normalde lekenmeyle baslardi bu sefer pat diye oldum :))Genelde 2. günü başlanıyor sorduğumda eğer saat 17:00 dan sonra hastalandıysanız ilk gününüz sonraki gün sayılıyor demişlerdi.
He yok ben hep sabah hastalanırım adetinde 3. günü giderim. cerrahpaşaya 2. gün gittimde yapmadıklarını bırakmadılar ertesi gün bidaha gitmek zorunda kaldımGenelde 2. günü başlanıyor sorduğumda eğer saat 17:00 dan sonra hastalandıysanız ilk gününüz sonraki gün sayılıyor demişlerdi.
Onu biliyorum tam adet gördükten sonrası sayılıyor lekelenme diilAynen canim aksam olduysan aksamdan aksama 1 gun sayiyolar bende simdi aradim oyle dedi. O yuzden yarina aldim. 2. Yada 3. Gunu en gec adet olma miktari da etkiliyor tabi. Basta lekelenmeyle gecerse 1 gun o gunu saymamak lazimmis tam sokuldugunden itibaren sayilmasi lazimmis. Benimde sansim normalde lekenmeyle baslardi bu sefer pat diye oldum :))
Hoş geldin inşallah hayırlısı ile ölümlü sonuçlanırMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum sizi takip ediyordum ama bugün yazmaya karar verdim. Gerçi başlama konusunda zamanım net değil ama. Dualarınıza beni de alırsanız sevinirim. Hepimize Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?