2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum sizi takip ediyordum ama bugün yazmaya karar verdim. Gerçi başlama konusunda zamanım net değil ama. Dualarınıza beni de alırsanız sevinirim. Hepimize Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Son düzenleme:
Hanımlar olmadi. Bir-çok yumurtam vardı olgunlaşmadı. yapacak birşey yok
Arkadaşım seni takip ediyordum. Çok üzüldüm inşallah en kıssa zamanda yüzün güler. Bende Erbil beye gitmek istiyorum. Galiba acıbademin laboratuvarını kullanıyor iyi mi? biraz tereddütteyim. Siz menmun kaldınız mı?

Hos geldinnn. Amin rabbim hepimize hayirli evlatlar versin.

İlk gün kan alıyorlar ama sonra kontrole gidince alıyormı hatırlamıyorum henüz kontrole gitmedim ç.tesi gidicem
Ben her gittiğimde veriyorum valla. pzt gittim ilk kontrol verdim. ctesi tekrar gidicem vericem her gittiğimde bakılıyor. toplamda 5 yada 6 kere falan

Hoşgeldin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah

Genelde 2. günü başlanıyor sorduğumda eğer saat 17:00 dan sonra hastalandıysanız ilk gününüz sonraki gün sayılıyor demişlerdi.
Aynen canim aksam olduysan aksamdan aksama 1 gun sayiyolar bende simdi aradim oyle dedi. O yuzden yarina aldim. 2. Yada 3. Gunu en gec adet olma miktari da etkiliyor tabi. Basta lekelenmeyle gecerse 1 gun o gunu saymamak lazimmis tam sokuldugunden itibaren sayilmasi lazimmis. Benimde sansim normalde lekenmeyle baslardi bu sefer pat diye oldum :))

Genelde 2. günü başlanıyor sorduğumda eğer saat 17:00 dan sonra hastalandıysanız ilk gününüz sonraki gün sayılıyor demişlerdi.
He yok ben hep sabah hastalanırım adetinde 3. günü giderim. cerrahpaşaya 2. gün gittimde yapmadıklarını bırakmadılar ertesi gün bidaha gitmek zorunda kaldım

Onu biliyorum tam adet gördükten sonrası sayılıyor lekelenme diil

Hoş geldin inşallah hayırlısı ile ölümlü sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…