Hadi hayirlisi canim benimde opu gunum sali yuksek ihtimal arkandayim. Takipteyimayni hizla yola devamAra tabiki :)
Ben bugun gittim, sabah tekrar gideceğim. Cumartesi yumurtalar toplanacak hayırlısı ile
Hangi sehirdeydin canimBende tam karar vermedim nereye, hangi doktora gideceğimi ama . Adetimi bekliyorum sizler hangi merkeze gidiyorsunuz, önerebileceğiniz yer içi fikirlere ihtiyacım var. Bende rezerv azlığı ve embiryolarım 5. güne ulaşamıyor. Tabii yaş da var.
Aynı gün benimde olabilir hangi gün iğnelere başladınızHadi hayirlisi canim benimde opu gunum sali yuksek ihtimal arkandayim. Takipteyimayni hizla yola devam
Cumartesi basladim canim bugun ignelerin 6.gunu.Aynimiyiz seninleAynı gün benimde olabilir hangi gün iğnelere başladınız
Buarada yarin cetrotide igneye basliyorumCumartesi basladim canim bugun ignelerin 6.gunu.Aynimiyiz seninle
Ben İstanbul Tüp Bebek Merkezindeyim taksim gümüşsuyunda Aret Kamar' ın yeri ama ben Dr. Çağdaş Aslan a tedavi oluyorum. Çok memnunum. İstanbuldaysan tavsiye ederimBende tam karar vermedim nereye, hangi doktora gideceğimi ama . Adetimi bekliyorum sizler hangi merkeze gidiyorsunuz, önerebileceğiniz yer içi fikirlere ihtiyacım var. Bende rezerv azlığı ve embiryolarım 5. güne ulaşamıyor. Tabii yaş da var.
Ben ç.tesi hastalandım pazartesi iğnelere başladımCumartesi basladim canim bugun ignelerin 6.gunu.Aynimiyiz seninle
Buarada yarin cetrotide igneye basliyorum
Yumurtanin erken catlamamasi icin verilen bi igneİğne neiçin bilmiyorum bende 3 iğne kullanıyorum
Valla ben bana verileni yapiyorum neise yaradigina bakmiyorumYumurtanin erken catlamamasi icin verilen bi igne
Kasinti yapiyor evet birde bazen sislik oluyor bende yapmistiCnm cetrotide igneyi yapinca kasinma ve kizarma oldumu sende? Yaptiktan sonra o bolge kizardi ve acayip kasindi. Gerci simdi gecti ama
Bulabildin miArkadaslar son bir hafta icin de Ankara da progestan 50mg lik yagli igneyi alan oldu mu? Cok acil cumartesiye kadar almam gerekiyor.
Hakkimizda hayirlisi canim. Rabbim bu yola bas koyanlarin kucagini cabucak doldursun. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Rabbime birakiyoruzValla ben bana verileni yapiyorum neise yaradigina bakmiyorum
Amin canim aynem öyleHakkimizda hayirlisi canim. Rabbim bu yola bas koyanlarin kucagini cabucak doldursun. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Rabbime birakiyoruz
Acıbademde oluyor işlemler. Labaratuvarı kötümserlerini anlamıyorum açıkçası bir fikrim yok ben Erbil beyden önceki tedavimde boş yumurtayla çıktım adam benden bir sürü yumurtayı topladı ama benim sıkıntım yumurta kalitesizliği hücre enerjisi olgunlaşmaya yetmiyor şuan onun için farklı tedaviler arıyor uğraşıyor adam ben güveniyorum doktoruma.Arkadaşım seni takip ediyordum. Çok üzüldüm inşallah en kıssa zamanda yüzün güler. Bende Erbil beye gitmek istiyorum. Galiba acıbademin laboratuvarını kullanıyor iyi mi? biraz tereddütteyim. Siz menmun kaldınız mı?
Bende Erbil beyi düşünüyorum açıkcası, doktor kadar da laboratuvarda önemli. O nedenle sorma gereği duydum. İnşallah bir sonraki tedavinizde iyi sonuç alırsınız. Yaşınız kaçtı sizin?Acıbademde oluyor işlemler. Labaratuvarı kötümserlerini anlamıyorum açıkçası bir fikrim yok ben Erbil beyden önceki tedavimde boş yumurtayla çıktım adam benden bir sürü yumurtayı topladı ama benim sıkıntım yumurta kalitesizliği hücre enerjisi olgunlaşmaya yetmiyor şuan onun için farklı tedaviler arıyor uğraşıyor adam ben güveniyorum doktoruma.
Ben Elazığ dayım. İşim gereği burdayız.Hangi sehirdeydin canim
Bizde konyadayiz is icin. Burda baslicaz. Benim 26 yasBen Elazığ dayım. İşim gereği burdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?