2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende tam karar vermedim nereye, hangi doktora gideceğimi ama . Adetimi bekliyorum sizler hangi merkeze gidiyorsunuz, önerebileceğiniz yer içi fikirlere ihtiyacım var. Bende rezerv azlığı ve embiryolarım 5. güne ulaşamıyor. Tabii yaş da var.

Bu kişiden kişiye değişiyor bence. Tam söküldüğün günü 1. Gün sayıyorsun arıyorsun hastane sana 2. Yada 3. Güne randevu veriyor. Bana ilk başlarken hiç kan almadılar. Sadece rahimde kist varmı anormal bir durum varmı diye ultrasonla baktılar. Benimki uzun protokol diye 21. Gün doktora gitmeden lucrin başladım. Ardından adetimin 3. Günü kontrole gittim yine kan almadılar sadece ultrason kontrolü oldu ve rqhim iç tabakası iyice dökülmesi gerektiğini söylediler adetimin 6. Günü yine gitti ve ilaçlarıma aderimin 6. Günü başlamış oldum. Tedavide bireysel farklılıklar çok önemli. İlaca başladıktan 4 gün sonra ultrasona girdim hem boyut bakıldı hemde kan verdim.

Hangi sehirdeydin canim

Ben İstanbul Tüp Bebek Merkezindeyim taksim gümüşsuyunda Aret Kamar' ın yeri ama ben Dr. Çağdaş Aslan a tedavi oluyorum. Çok memnunum. İstanbuldaysan tavsiye ederim

Cnm cetrotide igneyi yapinca kasinma ve kizarma oldumu sende? Yaptiktan sonra o bolge kizardi ve acayip kasindi. Gerci simdi gecti ama
Kasinti yapiyor evet birde bazen sislik oluyor bende yapmisti

Arkadaslar son bir hafta icin de Ankara da progestan 50mg lik yagli igneyi alan oldu mu? Cok acil cumartesiye kadar almam gerekiyor.
Bulabildin mi

Acıbademde oluyor işlemler. Labaratuvarı kötümserlerini anlamıyorum açıkçası bir fikrim yok ben Erbil beyden önceki tedavimde boş yumurtayla çıktım adam benden bir sürü yumurtayı topladı ama benim sıkıntım yumurta kalitesizliği hücre enerjisi olgunlaşmaya yetmiyor şuan onun için farklı tedaviler arıyor uğraşıyor adam ben güveniyorum doktoruma.

Bende Erbil beyi düşünüyorum açıkcası, doktor kadar da laboratuvarda önemli. O nedenle sorma gereği duydum. İnşallah bir sonraki tedavinizde iyi sonuç alırsınız. Yaşınız kaçtı sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…