Iyiyim canım, akşam catlatma ignemi de oldum. Bugün ignem yok. Sabah 9 da orda olmamız lazım. Heyecan biraz var gibiGu
Naydin nasilsin yarin icin heycanlimisin
Benim eşim de bir gram sabır yok desem yeridir. Adamı canından bıktırıyor.Kizlar dun gece gule gule bi hal oldum. Esim o kadar heyecan stres yapmis ki. Bisey yok yattik uyucaz artik. Dondu bana yarin napicaz dedi anlattim muayene ilac falan diye. Kac gun yatican. Ne kadar igne vurucan. Acicak mi. Yumurtalari ne zaman toplucaklar dedi hersey normal sorular normaldi konustuk cevapladim en son sana mi bana mi koyucaklar dedi. Tabi ben sokgulsem mi aglasam mi. Yok dedim sana koysunlar cocugu istiyosan daha iyi bakarim diyosan sende kalsin dedim. Adamin uyku sersemi beyni yandi galibaaa... zor uyudu surekli soru sordu benide uyutmadi. Benden merakliymis
Evet canım, hayırlısı olsun. Sayıya takılma lütfen. Her halimize sukredelim.DMİ cantanem.ya hadi bakalm hayrlisi yaaaa çok heyecanlıym
Ayy demeyinn yaa yapmamasi icin bi caresi yok mu?
Ayy valla aynibi de evde yapip goturmeyi dusunuyomus akla bak bendeki kocanin. Orda vermen lazim diyorum yapamam diyo biz aciyoz mali ortaya bakan bakana oluyo yeri geldiginde. yiyoz igneleri bunlar utangaccc
Aynı benim eşim. İlk tedavide götürdüm burnumdan geldi. Doktorun 2-3 saat muayene için beklettiği oluyordu bunalıyordu off poffbeni geriyordu. Üstelik panikten doktorun dediklerinide anlamıyordu doktor en sonunda acelem var sen eşine anlat dediBende ondan beri götürmüyorum yanımda. Ama pozitif sonucu aldık ilk kalp atışına ve sonraki muayenelerine geldi. Bu seferde gelme diyorum hani tedavide gelmedin ya, yok yok gelip çocuklarımı görücem diyordu.
Şimdi 2. Tedaviye başladım gene getirmiyorum. Böyle kafam daha rahat
Bizim doktor erkek gecen sali odemeye gittigimiz de doktorun odasi bostu kapisi acik icerde oturuyodu. Esim bana diyoki sorsana ilk gun bende sey verecem mi ? ne verecen mi dedimsey iste anla diyo. Hayy seni dedim sen erkeksin doktor erkek ben gidip sorucam doktora esim sperm vericek mi diye. Ayy bu adamlar ne garip yaaa
Ay çok güldüm yaKizlar dun gece gule gule bi hal oldum. Esim o kadar heyecan stres yapmis ki. Bisey yok yattik uyucaz artik. Dondu bana yarin napicaz dedi anlattim muayene ilac falan diye. Kac gun yatican. Ne kadar igne vurucan. Acicak mi. Yumurtalari ne zaman toplucaklar dedi hersey normal sorular normaldi konustuk cevapladim en son sana mi bana mi koyucaklar dedi. Tabi ben sokgulsem mi aglasam mi. Yok dedim sana koysunlar cocugu istiyosan daha iyi bakarim diyosan sende kalsin dedim. Adamin uyku sersemi beyni yandi galibaaa... zor uyudu surekli soru sordu benide uyutmadi. Benden merakliymis
Hayırlısı olsunMerhaba
Bende ciktim kontrolden. Başladık inşallah ilaç dozumu 225ml olarak verdi birde kalçadan menogon diye iğne verdi .menogon ilk defa vurdurucam daha önce olmamıştım. Bir de embriyolarda nsg yaptıracağız. Kontorlde çarşambaya verdi. Hadi bakalim hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba canım 4 yumurta kalmış onları şoklamışlar regli bekliyorum heyecanla bu ay değerlerim normal çıkarsa transferim olacak. Sen başladın mı ?Sizi merak ettim kac yumurta döllendi aradilarmi
Kizlarr kontrolden ciktim ilacin dozunu 300 e cikardi pazartesi tekrar kontrol var
Merhaba
Bende ciktim kontrolden. Başladık inşallah ilaç dozumu 225ml olarak verdi birde kalçadan menogon diye iğne verdi .menogon ilk defa vurdurucam daha önce olmamıştım. Bir de embriyolarda nsg yaptıracağız. Kontorlde çarşambaya verdi. Hadi bakalim hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba canım 4 yumurta kalmış onları şoklamışlar regli bekliyorum heyecanla bu ay değerlerim normal çıkarsa transferim olacak. Sen başladın mı ?
Embriyo oluştu sanırım kaçıncı gün embriyosu bende başladım yarın kontrolüm var salı yada çarşamba yumurtalar toplanır diye tahmin ediyorumMerhaba canım 4 yumurta kalmış onları şoklamışlar regli bekliyorum heyecanla bu ay değerlerim normal çıkarsa transferim olacak. Sen başladın mı ?
Ayın kaçın da adet olmuştun ?Embriyo oluştu sanırım kaçıncı gün embriyosu bende başladım yarın kontrolüm var salı yada çarşamba yumurtalar toplanır diye tahmin ediyorum
5.gün embriyolarım annelerini bekliyorlarEmbriyo oluştu sanırım kaçıncı gün embriyosu bende başladım yarın kontrolüm var salı yada çarşamba yumurtalar toplanır diye tahmin ediyorum
ç.tesi 13 ekimde oldum pazartesi başladım iğnelereAyın kaçın da adet olmuştun ?
İlk toplamada 11. günde olmuştu benim adet olduğum günden sayıyorum5.gün embriyolarım annelerini bekliyorlarErken değil mi salı filan benim 10 gün sonra toplanmıştı ?
23 24 gibi opu olursun büyük ihtimalleç.tesi 13 ekimde oldum pazartesi başladım iğnelere
tamam salı yada çarşamba oluyor bende öyle hesapladım23 24 gibi opu olursun büyük ihtimalle
tamam salı yada çarşamba oluyor bende öyle hesapladım
Inşallah canım, hayırlısı olsun. Pozitifle tamamlanır inşallahBende yarın doktora gidicem kontrole.
Kan vericem E2-P4
Bide günde 3 estrofem başlarım tahminimce.
Benim hesaplamalarıma göre 29 ekimde transfer kısmetse.
Hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?