2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Gu

Naydin nasilsin yarin icin heycanlimisin
Iyiyim canım, akşam catlatma ignemi de oldum. Bugün ignem yok. Sabah 9 da orda olmamız lazım. Heyecan biraz var gibi
Benim eşim de bir gram sabır yok desem yeridir. Adamı canından bıktırıyor. dün akşam iğne için gittik ya, 45 dk erken gittik. Habire gidip hemşireye hatırlatıyor. Bana diyor kalk saat geldi. 10 dk var daha
DMİ cantanem.ya hadi bakalm hayrlisi yaaaa çok heyecanlıym
Evet canım, hayırlısı olsun. Sayıya takılma lütfen. Her halimize sukredelim.
Ayy demeyinn yaa yapmamasi icin bi caresi yok mu?

Bende karın sisligi yapmıştı, ilk iki gün. Parol içerek idare etmiştim. Inşallah sende öyle olmaz

Ayy valla ayni bi de evde yapip goturmeyi dusunuyomus akla bak bendeki kocanin. Orda vermen lazim diyorum yapamam diyo biz aciyoz mali ortaya bakan bakana oluyo yeri geldiginde. yiyoz igneleri bunlar utangaccc

Tabi caaanim bizimki ortalik mali gormeyen kalmadi
Ama kendileri cok elit kesim oldugundan aman rahatlarindan ödun vermesinler sakinnnn ahh erkek milleti hep armut.pis agzima dus olsun dimi ne guzel hayatlari var..

Hahaha dogru karar vallahi bizide geriyorlar. Bari sen rahat olursun

Bizim doktor erkek gecen sali odemeye gittigimiz de doktorun odasi bostu kapisi acik icerde oturuyodu. Esim bana diyoki sorsana ilk gun bende sey verecem mi ? ne verecen mi dedim sey iste anla diyo. Hayy seni dedim sen erkeksin doktor erkek ben gidip sorucam doktora esim sperm vericek mi diye. Ayy bu adamlar ne garip yaaa

Hahahhha alemler ya

Ay çok güldüm ya
Bence sen iğneleri vur muayenelere gir bana koysunlar de

Merhaba
Bende ciktim kontrolden. Başladık inşallah ilaç dozumu 225ml olarak verdi birde kalçadan menogon diye iğne verdi .menogon ilk defa vurdurucam daha önce olmamıştım. Bir de embriyolarda nsg yaptıracağız. Kontorlde çarşambaya verdi. Hadi bakalim hayırlısı olsun inşallah.

Hayırlısı olsun

Kizlarr kontrolden ciktim ilacin dozunu 300 e cikardi pazartesi tekrar kontrol var

Merhaba canım 4 yumurta kalmış onları şoklamışlar regli bekliyorum heyecanla bu ay değerlerim normal çıkarsa transferim olacak. Sen başladın mı ?

Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. :)

Merhaba canım 4 yumurta kalmış onları şoklamışlar regli bekliyorum heyecanla bu ay değerlerim normal çıkarsa transferim olacak. Sen başladın mı ?
Embriyo oluştu sanırım kaçıncı gün embriyosu bende başladım yarın kontrolüm var salı yada çarşamba yumurtalar toplanır diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…