- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Bende yarın doktora gidicem kontrole.
Kan vericem E2-P4
Bide günde 3 estrofem başlarım tahminimce.
Benim hesaplamalarıma göre 29 ekimde transfer kısmetse.
Hakkımızda hayırlısı.
Amin hepimizin pozitif tamamlansın inşAllahInşallah canım, hayırlısı olsun. Pozitifle tamamlanır inşallah
Amin inşAllahinşallah bu sefer mutlu sonla biter
Aynen canimöküz mü
valla ben hamur işinin dibine vuruyorum şuanda bir elimle yazıyor öbürü ile hamur işi yiyorum :)))))) çay günde 10 bardak içiyorumKizlar peki beslenmeniz nasil nelere dikkat ediyorsunuz? Transfere kdr olan surecte yani.
Kahve cay vs ne biliyim kestinizmi.
Ben 1 haftdir baya gebe gibi yiyip iciyorumda zorlaniyorum suan daha ortada bebis yokken tabi aliskanliklarimdan vazgectim hep
valla ben hamur işinin dibine vuruyorum şuanda bir elimle yazıyor öbürü ile hamur işi yiyorum :)))))) çay günde 10 bardak içiyorum
Hadi yaaa ben mi abarttim acaba olayi
1 haftadir kahve icmiyorum
Sigarayi ztn biraktimo yzden yemeye verdim kendimi goril gibi olucam ya hamur isini bende severim buldum mu affetmem.
Cay desen anca 2 bardak icmisimdir findik badem ceviz meyve yemekten hal oldum...
Cikolata bile yemiyorum paketli gida hem seker diye. Ay imdaaaaat nolur bebisim gelsinde saglikli yasamaya devam insallaaah. Yoksa hic bana gore degil
Valla bende normal yaşantımın dışına çıkamıyorum sağlıklı beslenme bana göre değil :))))ama hakkımı yemeyeyim gidip incir aldım günde 2 tane incir yiyorum :)
Benim sigara ve kahve olayım yok ben çaycıyımincir de onemliii tabiiii
Hakkini yeme bencede
Bana da bunlari anca tup bebek sureci yaptirabildi. Yoksa elimde deli gibi sigara kahve cocuk yapmaya calisiyoduk
Bende kabizlik vardi hep bunu bi cok videoda izledm transfer sonrasi kabiz olmayin diye o yuzden hep kayisi falan yedm pekmez ictim dogal beslenmeye calstm.kuruyemis yedim surekli ve bence onemli dinc oluyormus insan dikkat edip dogal besleninceKizlar peki beslenmeniz nasil nelere dikkat ediyorsunuz? Transfere kdr olan surecte yani.
Kahve cay vs ne biliyim kestinizmi.
Ben 1 haftdir baya gebe gibi yiyip iciyorumda zorlaniyorum suan daha ortada bebis yokken tabi aliskanliklarimdan vazgectim hep
Valla normalde baksan benimki de okuzumsu durur
Hadi hayırlısı olsun ne güzel senin 1 iğne ben 3 iğne vuruluyorumMerhaba kizlarrr geldim doktordan. Kan aldi ikimizden sabah cikarmis sonucu. Istedim almadi esimden sperm ornegi.2 milyon sperm hemen yok olmaz merak etme dedi. Muayene etti bi tarafta 4 bi tarafta 5 yumurta adayi varmis simdiden. Hersey cok iyi yasin kilon rahmin yumurtaliklarin dedi. Cok sukur bu surec iyi gecti. Simdilik 1 folik asit ilaci. Gunde 1 de ganol-f 187.5 vurulucakmisim aksam 7-8 arasi carsamba tekrar kontrol var. Kan sonuclari iyi cikarsa simdilik carsambaya kadar sadece 1 ignem var
Bende kabizlik vardi hep bunu bi cok videoda izledm transfer sonrasi kabiz olmayin diye o yuzden hep kayisi falan yedm pekmez ictim dogal beslenmeye calstm.kuruyemis yedim surekli ve bence onemli dinc oluyormus insan dikkat edip dogal beslenince
Merhaba kizlarrr geldim doktordan. Kan aldi ikimizden sabah cikarmis sonucu. Istedim almadi esimden sperm ornegi.2 milyon sperm hemen yok olmaz merak etme dedi. Muayene etti bi tarafta 4 bi tarafta 5 yumurta adayi varmis simdiden. Hersey cok iyi yasin kilon rahmin yumurtaliklarin dedi. Cok sukur bu surec iyi gecti. Simdilik 1 folik asit ilaci. Gunde 1 de ganol-f 187.5 vurulucakmisim aksam 7-8 arasi carsamba tekrar kontrol var. Kan sonuclari iyi cikarsa simdilik carsambaya kadar sadece 1 ignem var
Amin canim aminn rabbim hepimizin yuzune gulsunOh hadi iyisiniz
Hayirli ugurlu olsun surecin
Basladi maraton desene
Guzel sonuclar olsun insllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?