2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hergün süt kuru yemiş. Et balık tavuk, çay açık içiyorum. Kahve yok boyle

Tedavi sureciniz hayırlı ugurlu olsun. Rabbim sonunda yüzünüzü güldürsün

Ben hergün 1 şekersiz türk kahvesi içiyorum hamileykende içerdim yanlış hatırlamıyorsa günde 50mg kafein almak lazımmış. Bu süreçte sinüzitimden dolayı şiddetli baş ağrım oldu paraseramol grip ilacı ve diklofenaksodyum içeren kuvvetli ağrı kesici almak zorunda kaldım. 2 gündür karnım çok şiş, patlıcam sanki. İğnelere başladığımdan beri 3 kilo almışım 1 ayı geçti :-( bende doğum öncesi kiloma inmek en azından 60 iel hamile kalmak isterdim biraz moralim bozuk

Tedavi sureciniz hayırlı ugurlu olsun. Rabbim sonunda yüzünüzü güldürsün[/QUOTE]
Amin canimmm amin cumlemizin yuzune gulsunnnn

Ilk hamileligin basinda 42 kiloydum 20 kilo almistim 62yle doguma girmistim. Simdide 50 kiloyum bi ara 47ye inmistim keske kalsaydim oyle 50 olmasaydim diyorum ama artik gecti ilki gibi homidi girlak yapmicam akillandim

Ilk hamileligin basinda 42 kiloydum 20 kilo almistim 62yle doguma girmistim. Simdide 50 kiloyum bi ara 47ye inmistim keske kalsaydim oyle 50 olmasaydim diyorum ama artik gecti ilki gibi homidi girlak yapmicam akillandim
Hahha bünye istiyor biz napalım inşallah hep beraber 2019 haZiran anneleri başlığına geçeriz

Ben 59 ile hamile kaldım, 79 ile doğuma girdim şimdi yine 59 kiloyum. Bu sefer aşırı yememeye özen gostercem

Eşimin yüzünden oldu ama sürekli ye ye ye bu sefer ona uymak yok.

Ben 59 ile hamile kaldım, 79 ile doğuma girdim şimdi yine 59 kiloyum. Bu sefer aşırı yememeye özen gostercem

Eşimin yüzünden oldu ama sürekli ye ye ye bu sefer ona uymak yok.
Benimde ikizdi sen 3 kişilik yiyeceksin baskısı vardı. Oysa 300 kalori daha almam gerekiyordu zaten 10 badem 170 kaloriydi

Sıkma canini ya kilo en son is bence bu surecte. Bebisler olsunda verilir nasilsa peslerinde kosarken.
Bende 49 kg ile hamile kalip 60 la doguma gitmistim. Simdi yine ayniyim.

2 gundur bende cok kotuyum. Sanirim igneler yuzunden romatizma agrim surunduruyor. Oyle zor tutuyorm ki kendimi bugun agladim acimdan ilac alsam mi acaba bende yaa. Ama yumurtayi bozan ilaclar bunlar riske atamiyorum. Yada opu da belki agrikesici verirler hii ne dersiniz onu bekliyorum resmen :))

Canim bu ilacin yan etkileri arasinda kol bacak eklem agrisi nefes darligi olabilirmis doktora bildirin yaziyor. Soyledin mi doktoruna agrim var diye

Ne zaman toplanacak yumurtalar canım. Bide hangi şehir hangi hastanede görüyorsun tup tedavisini. kaç yumurtan olmuş sizin problem neydi. Bizim problem yokk sebepsiz
Bugun basladik biz canim. Ilk gunum ve ilk ignemdi. Konya novafertilde basladik. Bizimde sorun yok gibi tuplerde az gecis var. 2 senedir deniyoruz olmuyor 2. Cocuk bizde bismillah dedik basladik hayirlisiyla. Sen basladin mi?

Bugun basladik biz canim. Ilk gunum ve ilk ignemdi. Konya novafertilde basladik. Bizimde sorun yok gibi tuplerde az gecis var. 2 senedir deniyoruz olmuyor 2. Cocuk bizde bismillah dedik basladik hayirlisiyla. Sen basladin mi?
Baslamadik daha tüplerde geçiş olmadığını nerden anladınız rahim filmindenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…