- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.560
- 348
Amin canim senin neden 3 tane?Hadi hayırlısı olsun ne güzel senin 1 iğne ben 3 iğne vuruluyorum((
İlk denememdede 2 taneydi bu sefer 3 oldu göbek delik deşikAmin canim senin neden 3 tane?
Aynen canim
Hergün süt kuru yemiş. Et balık tavuk, çay açık içiyorum. Kahve yok boyleKizlar peki beslenmeniz nasil nelere dikkat ediyorsunuz? Transfere kdr olan surecte yani.
Kahve cay vs ne biliyim kestinizmi.
Ben 1 haftdir baya gebe gibi yiyip iciyorumda zorlaniyorum suan daha ortada bebis yokken tabi aliskanliklarimdan vazgectim hep
Merhaba kizlarrr geldim doktordan. Kan aldi ikimizden sabah cikarmis sonucu. Istedim almadi esimden sperm ornegi.2 milyon sperm hemen yok olmaz merak etme dedi. Muayene etti bi tarafta 4 bi tarafta 5 yumurta adayi varmis simdiden. Hersey cok iyi yasin kilon rahmin yumurtaliklarin dedi. Cok sukur bu surec iyi gecti. Simdilik 1 folik asit ilaci. Gunde 1 de ganol-f 187.5 vurulucakmisim aksam 7-8 arasi carsamba tekrar kontrol var. Kan sonuclari iyi cikarsa simdilik carsambaya kadar sadece 1 ignem var
Ilk hamileligin basinda 42 kiloydum 20 kilo almistim 62yle doguma girmistim. Simdide 50 kiloyum bi ara 47ye inmistim keske kalsaydim oyle 50 olmasaydim diyorum ama artik gecti ilki gibi homidi girlak yapmicam akillandimBen hergün 1 şekersiz türk kahvesi içiyorum hamileykende içerdim yanlış hatırlamıyorsa günde 50mg kafein almak lazımmış. Bu süreçte sinüzitimden dolayı şiddetli baş ağrım oldu paraseramol grip ilacı ve diklofenaksodyum içeren kuvvetli ağrı kesici almak zorunda kaldım. 2 gündür karnım çok şiş, patlıcam sanki. İğnelere başladığımdan beri 3 kilo almışım 1 ayı geçti :-( bende doğum öncesi kiloma inmek en azından 60 iel hamile kalmak isterdim biraz moralim bozuk
Hahha bünye istiyor biz napalım inşallah hep beraber 2019 haZiran anneleri başlığına geçerizIlk hamileligin basinda 42 kiloydum 20 kilo almistim 62yle doguma girmistim. Simdide 50 kiloyum bi ara 47ye inmistim keske kalsaydim oyle 50 olmasaydim diyorum ama artik gecti ilki gibi homidi girlak yapmicam akillandim
Ben 59 ile hamile kaldım, 79 ile doğuma girdimIlk hamileligin basinda 42 kiloydum 20 kilo almistim 62yle doguma girmistim. Simdide 50 kiloyum bi ara 47ye inmistim keske kalsaydim oyle 50 olmasaydim diyorum ama artik gecti ilki gibi homidi girlak yapmicam akillandim
Benimde ikizdi sen 3 kişilik yiyeceksin baskısı vardı. Oysa 300 kalori daha almam gerekiyordu zaten 10 badem 170 kaloriydiBen 59 ile hamile kaldım, 79 ile doğuma girdimşimdi yine 59 kiloyum. Bu sefer aşırı yememeye özen gostercem
Eşimin yüzünden oldu ama sürekli ye ye yebu sefer ona uymak yok.
Benimde ikizdi sen 3 kişilik yiyeceksin baskısı vardı. Oysa 300 kalori daha almam gerekiyordu zaten 10 badem 170 kaloriydi
Ben hergün 1 şekersiz türk kahvesi içiyorum hamileykende içerdim yanlış hatırlamıyorsa günde 50mg kafein almak lazımmış. Bu süreçte sinüzitimden dolayı şiddetli baş ağrım oldu paraseramol grip ilacı ve diklofenaksodyum içeren kuvvetli ağrı kesici almak zorunda kaldım. 2 gündür karnım çok şiş, patlıcam sanki. İğnelere başladığımdan beri 3 kilo almışım 1 ayı geçti :-( bende doğum öncesi kiloma inmek en azından 60 iel hamile kalmak isterdim biraz moralim bozuk
Hahha bünye istiyor biz napalım inşallah hep beraber 2019 haZiran anneleri başlığına geçeriz
Ben hergün 1 şekersiz türk kahvesi içiyorum hamileykende içerdim yanlış hatırlamıyorsa günde 50mg kafein almak lazımmış. Bu süreçte sinüzitimden dolayı şiddetli baş ağrım oldu paraseramol grip ilacı ve diklofenaksodyum içeren kuvvetli ağrı kesici almak zorunda kaldım. 2 gündür karnım çok şiş, patlıcam sanki. İğnelere başladığımdan beri 3 kilo almışım 1 ayı geçti :-( bende doğum öncesi kiloma inmek en azından 60 iel hamile kalmak isterdim biraz moralim bozuk
Aminn canim aminnnnHahha bünye istiyor biz napalım inşallah hep beraber 2019 haZiran anneleri başlığına geçeriz
Canim bu ilacin yan etkileri arasinda kol bacak eklem agrisi nefes darligi olabilirmis doktora bildirin yaziyor. Soyledin mi doktoruna agrim var diye2 gundur bende cok kotuyum. Sanirim igneler yuzunden romatizma agrim surunduruyor. Oyle zor tutuyorm ki kendimi bugun agladim acimdan ilac alsam mi acaba bende yaa. Ama yumurtayi bozan ilaclar bunlar riske atamiyorum. Yada opu da belki agrikesici verirler hii ne dersiniz onu bekliyorum resmen :))
Ne zaman toplanacak yumurtalar canım. Bide hangi şehir hangi hastanede görüyorsun tup tedavisini. kaç yumurtan olmuş sizin problem neydi. Bizim problem yokk sebepsizKizlar simdi aradilar testlerimiz temiz cikmis cok sukurrrr bin sukur. Gunde 1 igneyle yirttimmm
Bugun basladik biz canim. Ilk gunum ve ilk ignemdi. Konya novafertilde basladik. Bizimde sorun yok gibi tuplerde az gecis var. 2 senedir deniyoruz olmuyor 2. Cocuk bizde bismillah dedik basladik hayirlisiyla. Sen basladin mi?Ne zaman toplanacak yumurtalar canım. Bide hangi şehir hangi hastanede görüyorsun tup tedavisini. kaç yumurtan olmuş sizin problem neydi. Bizim problem yokk sebepsiz
Baslamadik daha tüplerde geçiş olmadığını nerden anladınız rahim filmindenmiBugun basladik biz canim. Ilk gunum ve ilk ignemdi. Konya novafertilde basladik. Bizimde sorun yok gibi tuplerde az gecis var. 2 senedir deniyoruz olmuyor 2. Cocuk bizde bismillah dedik basladik hayirlisiyla. Sen basladin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?