2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canim bu ilacin yan etkileri arasinda kol bacak eklem agrisi nefes darligi olabilirmis doktora bildirin yaziyor. Soyledin mi doktoruna agrim var diye

Yarin kontrolum var canim soyleyecegim
Benim normalde olan agrim bu zaten ama baya siddetlendi malesef..
Yarin 9.gunum ins guzel haberlerle gelirim bende bakalim

Cantanem sanada bolsans canim

Cnm nasilsin bgn son igneleri vurduk yarin kontrol var yumurta toplama icin gun verirmi acaba? Benim gonal f bitti. Yarinda vur derse almam lazim

Cnm nasilsin bgn son igneleri vurduk yarin kontrol var yumurta toplama icin gun verirmi acaba? Benim gonal f bitti. Yarinda vur derse almam lazim

Aynen canim benimde bitti
Bence burdan anladigm kadaryla opu icin gun verir gibime geliyor ama
Yine de bilemiyorum ins almamiz gerekmez yine igne

3 te canim. Senin kacta
Aslinda 2.30 istedim ben ama bekleyebilirsin 3 diyelim istersen dedi yogunmus yine tabi seyahatten de yeni döndu ya.

3 te canim. Senin kacta
Aslinda 2.30 istedim ben ama bekleyebilirsin 3 diyelim istersen dedi yogunmus yine tabi seyahatten de yeni döndu ya.
Benimde 3te cnm heyecan dorukta kizim bugun bi baktim dua ediyo allahim kardesim olsun amin diye cok beklermiyiz acaba ben isten izin alip gelcem bide

Aslında sağlıklı beslenmediğim için ben toplamadan önce su alımıma ve yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Özellikle kahve tüketmedim Hatta nane filan da yemedim doktorum normal yaşantına devam et demişti ama bunlara özen gösterdiğimi duyunca aferin dedi keşke doktorlar bilgilendirmeye daha özen gösterse de herşeyi biz araştırmak zorunda kalmasak

Doktordan doktora herşey okadar değişiyorki. Mesela bende özellikle omega3 ve koenzim q10 sordum almalımıyım diye yapılan çalışmalar etkinliğini artırdığını göstermemiş ama kullanmak istiyorsan zararı yok dedi. Bende kullanmadım. Allah hayır kapılarını açsın hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olalım inşallah

Benimde 3te cnm heyecan dorukta kizim bugun bi baktim dua ediyo allahim kardesim olsun amin diye cok beklermiyiz acaba ben isten izin alip gelcem bide

Insallah cok beklemeyiz orda bekledikce geriliyorum ben ya
Ay canim benim kardes duasi ediyor kiyamam
Insallah rabbim onlarin dualarini duysun.
kizimda cok istiyor...

Kızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar

Biz bursada ozel bir merkezde yaptirmistik 350 tl idi sanirim fiyati . Universite hastaneleri de yapiyorms.
Ama yil 2012 ydi suan.kacadir bilmiyrum.

Bana da saglikli beslen yeter ozel bisey yok dedi. Elimizden geldigince dikkat ediyoruz bu işin ne kadari beslenme bilmiyorum ama.allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
Doktorlar rahat biz arastirmasak biraz zor.

Kızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar
Canım ben tedavi gördüğüm merkezde yaptırdim 600ler de birşeydi galiba yanlış hatırlamıyorsam tedavi olduğun merkez yapmıyor mu

Kızlar bugün transferimin 3.günü
Su gibi renksiz kokusuz bi akıntım oldu ilk defa böyle oldu aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
(İlk 2 tedavimde hiç böyle bişey yaşamamiştım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…