Gözünüz aydın canımKizlar simdi aradilar testlerimiz temiz cikmis cok sukurrrr bin sukur. Gunde 1 igneyle yirttimmm
Ben yatıyorum, sabah 5 de kalkacagım.Kimse yokmu nerdesiniz kızlar
Cumartesi muhim gunlerrr. Iyi gecelerrrGözünüz aydın canım
Ben yatıyorum, sabah 5 de kalkacagım.herkese iyi geceler
Gecis var tuplerde ama az. daralmis yani tupler. Evet hem rahim filmi cektirdim hemde ameliyat oldumBaslamadik daha tüplerde geçiş olmadığını nerden anladınız rahim filmindenmi
Iyi geceler bende yatıyorum yarın kontrolum var sanada allah yardım etsin guzel gecsın işleminGözünüz aydın canım
Ben yatıyorum, sabah 5 de kalkacagım.herkese iyi geceler
Canim bu ilacin yan etkileri arasinda kol bacak eklem agrisi nefes darligi olabilirmis doktora bildirin yaziyor. Soyledin mi doktoruna agrim var diye
Cnm nasilsin bgn son igneleri vurduk yarin kontrol var yumurta toplama icin gun verirmi acaba? Benim gonal f bitti. Yarinda vur derse almam lazimBenim koca da sormaz sormaz bi anda ayni oyle bombardimana tutar.
Dun aksam bi sorguya cekti nolcak smdi ne zmn olcak nasil olcak bla bla bla
Senin karnin niye oyle sisiyo bi sorun olmasin sorsana doktora :)
Acaip siskinlik yapiyo igneler bende ya sizde oylemisiniz
Cnm nasilsin bgn son igneleri vurduk yarin kontrol var yumurta toplama icin gun verirmi acaba? Benim gonal f bitti. Yarinda vur derse almam lazim
Insallah cnm. Senin randevu kactaAynen canim benimde bitti
Bence burdan anladigm kadaryla opu icin gun verir gibime geliyor ama
Yine de bilemiyorum ins almamiz gerekmez yine igne
Benimde 3te cnm heyecan dorukta3 te canim. Senin kacta
Aslinda 2.30 istedim ben ama bekleyebilirsin 3 diyelim istersen dedi yogunmus yine tabi seyahatten de yeni döndu ya.
Az kalmış canım dolu dolu bir sürü yumurtan olur inşallah rabbim emeklerini zayi etmesinİlk toplamada 11. günde olmuştu benim adet olduğum günden sayıyorum
Aslında sağlıklı beslenmediğim için ben toplamadan önce su alımıma ve yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Özellikle kahve tüketmedim Hatta nane filan da yemedim doktorum normal yaşantına devam et demişti ama bunlara özen gösterdiğimi duyunca aferin dedi keşke doktorlar bilgilendirmeye daha özen gösterse de herşeyi biz araştırmak zorunda kalmasakHadi yaaa ben mi abarttim acaba olayi
1 haftadir kahve icmiyorum
Sigarayi ztn biraktimo yzden yemeye verdim kendimi goril gibi olucam ya hamur isini bende severim buldum mu affetmem.
Cay desen anca 2 bardak icmisimdir findik badem ceviz meyve yemekten hal oldum...
Cikolata bile yemiyorum paketli gida hem seker diye. Ay imdaaaaat nolur bebisim gelsinde saglikli yasamaya devam insallaaah. Yoksa hic bana gore degil
I
Iyi geceler bende yatıyorum yarın kontrolum var sanada allah yardım etsin guzel gecsın işlemin
Yarin kontrolum var canim soyleyecegim
Benim normalde olan agrim bu zaten ama baya siddetlendi malesef..
Yarin 9.gunum ins guzel haberlerle gelirim bende bakalim
Cantanem sanada bolsans canim
Aslında sağlıklı beslenmediğim için ben toplamadan önce su alımıma ve yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Özellikle kahve tüketmedim Hatta nane filan da yemedim doktorum normal yaşantına devam et demişti ama bunlara özen gösterdiğimi duyunca aferin dedi keşke doktorlar bilgilendirmeye daha özen gösterse de herşeyi biz araştırmak zorunda kalmasak
Benimde 3te cnm heyecan doruktakizim bugun bi baktim dua ediyo allahim kardesim olsun amin diye cok beklermiyiz acaba ben isten izin alip gelcem bide
Kızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar
Aslında sağlıklı beslenmediğim için ben toplamadan önce su alımıma ve yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Özellikle kahve tüketmedim Hatta nane filan da yemedim doktorum normal yaşantına devam et demişti ama bunlara özen gösterdiğimi duyunca aferin dedi keşke doktorlar bilgilendirmeye daha özen gösterse de herşeyi biz araştırmak zorunda kalmasak
Canım ben tedavi gördüğüm merkezde yaptırdim 600ler de birşeydi galiba yanlış hatırlamıyorsam tedavi olduğun merkez yapmıyor muKızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar
Cok sağol sekerimAz kalmış canım dolu dolu bir sürü yumurtan olur inşallah rabbim emeklerini zayi etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?