2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar
Canım ben yaptırdım istanbuldayım devlet hastanesinde genetik tanı bölümüne eşime ve kendime randevu aldim gittik orada yaptırdık. Ücret ödemedik. Dışarda 2000tl den bahsediyorlar

Canım ben yaptırdım istanbuldayım devlet hastanesinde genetik tanı bölümüne eşime ve kendime randevu aldim gittik orada yaptırdık. Ücret ödemedik. Dışarda 2000tl den bahsediyorlar
Bende istanbuldayım. Benimde genetik yaptırmam lazım. Hangi doktora gittiniz. Bir de kaç tane tup bebek başarısızlığından sonra yapıyorlar. Kolayca yardimci oluyorlar mi.

Kizlar kontrolden geldim yaklasik 10 yumurta var sali kontrol dedi yuksek olasılıkla persenbe toplama islemi yapilacak 1 igne daha verdi 4 igne vurulucam
Hayırlısı olsun canım
C A N O naptın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Cantanem nasil gecti opu merak ediyorum umarm iyisindirrr
Merhaba kızlar
Sancım var, hastanedeyim. 19 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar

Bende istanbuldayım. Benimde genetik yaptırmam lazım. Hangi doktora gittiniz. Bir de kaç tane tup bebek başarısızlığından sonra yapıyorlar. Kolayca yardimci oluyorlar mi.
Benim ilk transferim başarılıydı 6. haftada düşük oldu hemen yaptırdı doktorum bu seferde olursa yumurtaları teste yollıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…