- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hayirlisi olsun canimmmm. Kac cmlermis bisey dedi mi doktorKizlar kontrolden geldim yaklasik 10 yumurta var sali kontrol dedi yuksek olasılıkla persenbe toplama islemi yapilacak 1 igne daha verdi 4 igne vurulucam
Sağol şwkerim 13,14 civarı ortalama 10 yumurta toplarız dediHayirlisi olsun canimmmm. Kac cmlermis bisey dedi mi doktor
Ben devlette yaptirmistim ucretsiz. Acibademe gonderiyorlarmis kanlari sonuclar ordan gelmisti. 2 ayda cikmistiKızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar
Kizlar kontrolden geldim yaklasik 10 yumurta var sali kontrol dedi yuksek olasılıkla persenbe toplama islemi yapilacak 1 igne daha verdi 4 igne vurulucam
Canım ben yaptırdım istanbuldayım devlet hastanesinde genetik tanı bölümüne eşime ve kendime randevu aldim gittik orada yaptırdık. Ücret ödemedik. Dışarda 2000tl den bahsediyorlarKızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar
Cok sağol canımHadi gozun aydin cok iyi bence
Saglikli kaliteli olsunlar insallah
Bende istanbuldayım. Benimde genetik yaptırmam lazım. Hangi doktora gittiniz. Bir de kaç tane tup bebek başarısızlığından sonra yapıyorlar. Kolayca yardimci oluyorlar mi.Canım ben yaptırdım istanbuldayım devlet hastanesinde genetik tanı bölümüne eşime ve kendime randevu aldim gittik orada yaptırdık. Ücret ödemedik. Dışarda 2000tl den bahsediyorlar
Ben yaptırdım sonuç için hemen hemen 1 ay bekledim fiyatı 2 kişi 1200 TLKızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar
Nerde yaptırdinBen yaptırdım hemen hemen 1 ay bekledim fiyatı 2 kişi 1200 TL
Hayırlısı olsun canımKizlar kontrolden geldim yaklasik 10 yumurta var sali kontrol dedi yuksek olasılıkla persenbe toplama islemi yapilacak 1 igne daha verdi 4 igne vurulucam
C A N O naptın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba kızlarCantanem nasil gecti opu merak ediyorum umarm iyisindirrr
Benimde olmuştu İlk transferimde şeffaf akıntıKızlar bugün transferimin 3.günü
Su gibi renksiz kokusuz bi akıntım oldu ilk defa böyle oldu aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
(İlk 2 tedavimde hiç böyle bişey yaşamamiştım)
Benim ilk transferim başarılıydı 6. haftada düşük oldu hemen yaptırdı doktorum bu seferde olursa yumurtaları teste yollıcaz dediBende istanbuldayım. Benimde genetik yaptırmam lazım. Hangi doktora gittiniz. Bir de kaç tane tup bebek başarısızlığından sonra yapıyorlar. Kolayca yardimci oluyorlar mi.
İstanbul Tüp Bebek MerkeziNerde yaptırdin
Gecmis olsun cok iyi hepsi döllenir insallahHayırlısı olsun canım
Merhaba kızlar
Sancım var, hastanedeyim. 19 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar
Negatif oldu sanırımBenimde olmuştu İlk transferimde şeffaf akıntı
Sağol canım, inşallahGecmis olsun cok iyi hepsi döllenir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?