2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben bayıldım opudan sonraki gün ama beni narkoz çarpıo ondan :) opu günü hiç bişiyim yoktu ki benim opu+ rahim ağzı ameliyatıydı 2 saat sürmüştü

Hadi yaa eyvahh :)
Kolay seyler degil ya ameliyat dyince insan bi duruyor soylee
Son olsun lutfen hepimiz icin bir daha kimse yasamasin insallah

Cok guldum yaaa
Gece uyanip sayiklamisim
Esime diyomusum ki
Ignelerim nerdeee ustune oturdun kiricaksin napiyosun sen yaaa nerde igneler diye bir fircaaa atmisim hhahahhayy
adam sasirmis ne diyosun ben igne gormedim diyo o da yatagin icine bakiyo saskin
Igneyle kafayi bozmusum anlasilan

Ben bayıldım opudan sonraki gün ama beni narkoz çarpıo ondan :) opu günü hiç bişiyim yoktu ki benim opu+ rahim ağzı ameliyatıydı 2 saat sürmüştü
Zaten az daha bayılıyordum
Off.. Dogrudur kolay bi isleme benzemiyor.
Kesin banada olur. Bu islerde pek dayanikli degilim rahim filminde bile cok cnm yanmisti.
zor biraz evet
Inşallah geçecek bugünlerde

Hayırlısı olsun canım

Merhaba kızlar
Sancım var, hastanedeyim. 19 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar
Gozun aydin masallah iyi sayida toplamislar insallah hepsi dollenir ilerler saglikli bir sekilde.
Sağol canım, zonklama şeklinde ağrıyor. Şekerim tansiyonum düştü :/ inşallah sizde öyle olmaz
Afedersin benim tuvalet ihtiyacimda yapana kadar sanki yirtiliyomus gibi agrim olur. Hep oyle oldu. Agri kesiciyi az veriyolar ondan. Birinde sadece agrisiz gecirdim dipcik gibiydim azcik da kafam guzeldi aksama kadar gezmistimm

Sağol canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Yarin kontrolum var canim soyleyecegim
Benim normalde olan agrim bu zaten ama baya siddetlendi malesef..
Yarin 9.gunum ins guzel haberlerle gelirim bende bakalim

Cantanem sanada bolsans canim
Canim ben 2 gun daha ignelere devam. Yumurta sayisi cok fazla ama yeterince olgunlasmamis dedi. E2 degerim yuksek pazartesi duruma gore bakcak ama buyuk ihtimalle dondurma islemi yapcakmis. Ohhs sendromu gelismemesi icin

Canim ben 2 gun daha ignelere devam. Yumurta sayisi cok fazla ama yeterince olgunlasmamis dedi. E2 degerim yuksek pazartesi duruma gore bakcak ama buyuk ihtimalle dondurma islemi yapcakmis. Ohhs sendromu gelismemesi icin
Hayırlısı olsun canım, şu durumda senin canın daha önemli. Varsın diğer aya ertelensin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Âaaa sasirdim senide pesimden bekliyodum bu kadar ayni gidiyorduk
Olsun canim hic uzulme herseyde bi hayir vardir gec olsun guc olmasin bende kendimin bu kdr erken olusuna sasirdm.hic hazir degildim. Hakkimizda hayirlisi ne dyim..

Arkadaslar kontrolden geldim. E2 guzel dedi sagda 2 solda 1 olgun yumurta varms pzt opu yapiyoruz dedi. Daha 11. Gunumdu sasirdim. Erken buyuyo bnmkiler hep.
Neyse pzt 11.30da opuya gidiyorum heyecan basti bu gece ovitrelli vrunucm.
Yalniz bir sorun dr daha esime sperm icin sure vermemsti. bgn dedi 3 ila 7 gun arasi sperm istiyoruz. E ciktim kocama sordum pzt gunu 1 hafta bosalmadigim dedi. Dr da ozmn bgn olsun dedi. Ama smdi esim beni yiyo burda niye daha onden soylemediler 3 4 gunluk bekletirdim smdi 2 gnluk bile olmicak spermler ya tutmazsa diye offff. Cumartesi aksam bosalmis olup pazartesi oglen ornek vericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…