Hayırlısı olsun canım
Merhaba kızlar
Sancım var, hastanedeyim. 19 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar
Sağol canım, zonklama şeklinde ağrıyor. Şekerim tansiyonum düştü :/ inşallah sizde öyle olmazGecmis olsun cnm hadi zor kismi atlattin darisi basimizaaa
Cok iyi super yumurtalar ins hepsi kalitelidir dollenir
Cok mu aciyo
Evet teşekkürler 6. haftada sebepsiz düşük olduNegatif oldu sanırım
Geçmiş olsun
Ben bayıldım opudan sonraki gün ama beni narkoz çarpıo ondan :) opu günü hiç bişiyim yoktu ki benim opu+ rahim ağzı ameliyatıydı 2 saat sürmüştüSağol canım, zonklama şeklinde ağrıyor. Şekerim tansiyonum düştü :/ inşallah sizde öyle olmaz
Sağol canım, zonklama şeklinde ağrıyor. Şekerim tansiyonum düştü :/ inşallah sizde öyle olmaz
Ben bayıldım opudan sonraki gün ama beni narkoz çarpıo ondan :) opu günü hiç bişiyim yoktu ki benim opu+ rahim ağzı ameliyatıydı 2 saat sürmüştü
Zaten az daha bayılıyordumBen bayıldım opudan sonraki gün ama beni narkoz çarpıo ondan :) opu günü hiç bişiyim yoktu ki benim opu+ rahim ağzı ameliyatıydı 2 saat sürmüştü
zor biraz evetOff.. Dogrudur kolay bi isleme benzemiyor.
Kesin banada olur. Bu islerde pek dayanikli degilim rahim filminde bile cok cnm yanmisti.
Gozun aydin masallah iyi sayida toplamislar insallah hepsi dollenir ilerler saglikli bir sekilde.Hayırlısı olsun canım
Merhaba kızlar
Afedersin benim tuvalet ihtiyacimda yapana kadar sanki yirtiliyomus gibi agrim olur. Hep oyle oldu. Agri kesiciyi az veriyolar ondan. Birinde sadece agrisiz gecirdim dipcik gibiydimSağol canım, zonklama şeklinde ağrıyor. Şekerim tansiyonum düştü :/ inşallah sizde öyle olmaz
Sağol canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Gozun aydin masallah iyi sayida toplamislar insallah hepsi dollenir ilerler saglikli bir sekilde.
Afedersin benim tuvalet ihtiyacimda yapana kadar sanki yirtiliyomus gibi agrim olur. Hep oyle oldu. Agri kesiciyi az veriyolar ondan. Birinde sadece agrisiz gecirdim dipcik gibiydimazcik da kafam guzeldi aksama kadar gezmistimm
Canim ben 2 gun daha ignelere devam. Yumurta sayisi cok fazla ama yeterince olgunlasmamis dedi. E2 degerim yuksek pazartesi duruma gore bakcak ama buyuk ihtimalle dondurma islemi yapcakmis. Ohhs sendromu gelismemesi icinYarin kontrolum var canim soyleyecegim
Benim normalde olan agrim bu zaten ama baya siddetlendi malesef..
Yarin 9.gunum ins guzel haberlerle gelirim bende bakalim
Cantanem sanada bolsans canim
Hayırlısı olsun canım, şu durumda senin canın daha önemli. Varsın diğer aya ertelensin. Hakkınızda hayırlısı olsunCanim ben 2 gun daha ignelere devam. Yumurta sayisi cok fazla ama yeterince olgunlasmamis dedi. E2 degerim yuksek pazartesi duruma gore bakcak ama buyuk ihtimalle dondurma islemi yapcakmis. Ohhs sendromu gelismemesi icin
Ben yaptırdım sonuç için hemen hemen 1 ay bekledim fiyatı 2 kişi 1200 TL
Ben yaptırdım sonuç için hemen hemen 1 ay bekledim fiyatı 2 kişi 1200 TL
Oyy canimmm gecmis olsunnnn. Rabbim yuzunu guldursunHayırlısı olsun canım
Merhaba kızlar
Canim ben 2 gun daha ignelere devam. Yumurta sayisi cok fazla ama yeterince olgunlasmamis dedi. E2 degerim yuksek pazartesi duruma gore bakcak ama buyuk ihtimalle dondurma islemi yapcakmis. Ohhs sendromu gelismemesi icin
Senin canın uyumak istemis benceKizlar bu igne daha ilk gunden bende uyku mu yapti uyusuklugum mu ustumde anlamadim. Gozumu acamiyorum resmen halim yok surekli yatma uyuma derdindeyim.
Senin canın uyumak istemis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?