2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canim bu bekletmek sperm tutsun diye degil ki. Sayi olarak cok olsunlar diye. Doktorun hatasi olmus basta aciklayici uyarici olmaliydi. Yine de bildir doktora belki duzgun bi aciklama yapar da yol gosterir size.

Oyy canimmm gecmis olsunnnn. Rabbim yuzunu guldursun
Amin canım, Allah razı olsun :)
Kizlar bu igne daha ilk gunden bende uyku mu yapti uyusuklugum mu ustumde anlamadim. Gozumu acamiyorum resmen halim yok surekli yatma uyuma derdindeyim.
Bence ondan değildir, bunyesel olabilir

Hayırlısı olsun canım, hastanenin sizi 3 gün önceden bildirmesi gerekiyordu bence. Pazartesi den bu yana çok olmuş. Mecbur boşalması gerek.
Bol kuru yemiş, fındık fıstık bal yesin eşin bu ara. Balık et tavuk yiyin ikinizde. Hakkınızda hayırlısı olsun

Canim bu bekletmek sperm tutsun diye degil ki. Sayi olarak cok olsunlar diye. Doktorun hatasi olmus basta aciklayici uyarici olmaliydi. Yine de bildir doktora belki duzgun bi aciklama yapar da yol gosterir size.

Ya niye boyle oldu anlamiyorum ilk gorusmemizde esim sordu ben nasil yapicam.diye biz.sizi.bilgilendiricez dedi adami susturdu.ama ozmn carsamba gunku kotrolde bana soylenmesi gerekyodu tahmini opu şu tarihte olur esiniz ayarlasin diye. Ogun kendisi yoktu baska dr.bakti o da gicik agzini acip bisey demediki..Bende salak gibi aklima gelip bisey demedim adama. Normalde sperm testi bilirim min 3 5 gun olur. Off cok canim sıkıldi. Dr sperm testine bakti bgn bosalsin yeterli dedi. 86 mlyondu son testimiz 4.gunde. simdi boyle 2. Gunde 30 40 milyon civari olcak demekki..

Ayni gün baslamamişmiydik ignelere benimki persembe toplanicak

Sıkma canini 2 gunde yeter heri iste vardırbir hayır

Amin canım benim inş

Off.. Dogrudur kolay bi isleme benzemiyor.
Kesin banada olur. Bu islerde pek dayanikli degilim rahim filminde bile cok cnm yanmisti.
Canım ben opuya girerken korkudan mahvoldum dudaklarım uçukladı hala geçmedi heyecandan bacaklarım öyle bi titriyordu ki çünkü bana acımaz dedikleri rahim tüpü filminden çıktığımda ben saatlerce kendime gelememiştim acıdan . Ama opudan hiç canım acımadı diye sayıklayarak uyanmışım gerçekten hiç acımadı girmeden kasıklarım patlayacak gibiydi uyandığımda rahatlamıştım bilsem stres yapmazdım. Kişiden kişiye merkezden doktora değişebilir ama bence anestezi altında yaptırabileceğimiz en basit işlem.

Sıkma canını. 30 40 milyon çok iyi bir rakam bizim ki 1 milyon bile yok, biz ne edek

Bende istanbuldayım. Benimde genetik yaptırmam lazım. Hangi doktora gittiniz. Bir de kaç tane tup bebek başarısızlığından sonra yapıyorlar. Kolayca yardimci oluyorlar mi.

Kızlar aranzda esi ve kendisi genetik test yapsn varmi hangi şehirde ne kadara yaptrdnz ve ne kadar sürede çıkar

kızlar biz de devlet hastanesinde kan pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptırdık. sonuçlar 3 ayda çıktı. ücretsiz. Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde genetik bölümüne randevu alıp gittik. Doktora tüp bebek yaptırdığımızı ve ngs den negatif sonuç geldiğini anlattık, hemen yazdı tahlilleri.
Bahçecide sormuştuk, 15-20 güne çıkar, 1200 tl demişlerdi

ayni baslamisiz bana da carsamba yada persembe olabilir pazartesi bakalim dediler. Ya pazar aksamdan yada pazartesi sabahtan perhiz meselesi farketmez dedi

ayni baslamisiz bana da carsamba yada persembe olabilir pazartesi bakalim dediler. Ya pazar aksamdan yada pazartesi sabahtan perhiz meselesi farketmez dedi
peki korun dedı mı sana bana korunma dedı . aslında onada sasırdım . sen nerde yaptırıyorsun . yaş kaç? hangı ıgne yada ıgnelerı kullanıyorsun? üff ne cok sormusum :)))

[QUOTE="White_angel38, post: 57654271, member: 827367"']

Canım ben opuya girerken korkudan mahvoldum dudaklarım uçukladı hala geçmedi heyecandan bacaklarım öyle bi titriyordu ki çünkü bana acımaz dedikleri rahim tüpü filminden çıktığımda ben saatlerce kendime gelememiştim acıdan . Ama opudan hiç canım acımadı diye sayıklayarak uyanmışım gerçekten hiç acımadı girmeden kasıklarım patlayacak gibiydi uyandığımda rahatlamıştım bilsem stres yapmazdım. Kişiden kişiye merkezden doktora değişebilir ama bence anestezi altında yaptırabileceğimiz en basit işlem.[/QUOTE]

Ah canim ya
rahim filmi banada oyle oldu cok kolay dediler baya 2 dklikta olsa dogum sancisiydi.. umarm dedigin gibi opu sorunsuz olur heyecan yapiyorum elimde degil. O an uyucaz ztn ama sonrasinda agri sizi olmaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…