Teşekkür ederimkızlar biz de devlet hastanesinde kan pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptırdık. sonuçlar 3 ayda çıktı. ücretsiz. Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde genetik bölümüne randevu alıp gittik. Doktora tüp bebek yaptırdığımızı ve ngs den negatif sonuç geldiğini anlattık, hemen yazdı tahlilleri.
Bahçecide sormuştuk, 15-20 güne çıkar, 1200 tl demişlerdi
Canim bende bugun kontrolden geldim ignelere devam. Bugun adetimin 10.gunu ignelerinde 8.gunuydu. anlasilan benim yumurtalar agir buyuyo . Persembe toplancak yuksek ihtimalKizlar kontrolden geldim yaklasik 10 yumurta var sali kontrol dedi yuksek olasılıkla persenbe toplama islemi yapilacak 1 igne daha verdi 4 igne vurulucam
Sıkma canını. 30 40 milyon çok iyi bir rakam bizim ki 1 milyon bile yok, biz ne edek
Iyi sayılmam, iki buklum yürüyorum, oturamıyorum, Karnım acıyor. Tuvalette sıkıntı
Canim ben 2 gun daha ignelere devam. Yumurta sayisi cok fazla ama yeterince olgunlasmamis dedi. E2 degerim yuksek pazartesi duruma gore bakcak ama buyuk ihtimalle dondurma islemi yapcakmis. Ohhs sendromu gelismemesi icin
Sıkma canını. 30 40 milyon çok iyi bir rakam bizim ki 1 milyon bile yok, biz ne edek
kızlar biz de devlet hastanesinde kan pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptırdık. sonuçlar 3 ayda çıktı. ücretsiz. Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde genetik bölümüne randevu alıp gittik. Doktora tüp bebek yaptırdığımızı ve ngs den negatif sonuç geldiğini anlattık, hemen yazdı tahlilleri.
Bahçecide sormuştuk, 15-20 güne çıkar, 1200 tl demişlerdi
Gonal f 112 vurcam 2 gun bide cetrotide. Pazartesi bakcak carsamba yumurta toplama olur dedi. E2 degerim yuksek cikarsa embriyolari donduralim. Transfer edersek karninda sivi birikimi olusabilir dedi. Ilk tedavimdede ayni olmustu ama deer cok yuksek olmadgi icin transfer yapmisti. Artik hakkimizda hayirlisiNe verdi canim 2.gun daha gonal f mi alicaksin belki pztye olgunlasirlar ya insallah. Olmazsa da canini sıkma. Kaliteli olsunlar yeterki dondurulmus olmasi bisey kaybettirmez bence.
Benim butun tedavilerimde iliski yasak dendi. Hatta kagitla da verdiler yapilmasi yapilmamasi gereken seyleri. Baskentte yaptiriyorum. 6. Tedavim. 33 yas. Gonal f 225 ile basladim iki gundur 300 vuruyorum ve cetrodite kullaniyorum baska bisi yokpeki korun dedı mı sana bana korunma dedı . aslında onada sasırdım . sen nerde yaptırıyorsun . yaş kaç? hangı ıgne yada ıgnelerı kullanıyorsun? üff ne cok sormusum :)))
tesekkürler cevap içinBenim butun tedavilerimde iliski yasak dendi. Hatta kagitla da verdiler yapilmasi yapilmamasi gereken seyleri. Baskentte yaptiriyorum. 6. Tedavim. 33 yas. Gonal f 225 ile basladim iki gundur 300 vuruyorum ve cetrodite kullaniyorum baska bisi yok
Bence istenmesi gerek ama ilk etapta istemiyorlar. Düşük ya da olumsuz gebelik olursa isteniyormuş. Biz 5.gün embriyosuna ngs yaptırmıştık, kromozomal bozukluk olunca istediler.Sağol canm pek bu genetik.testi her tuo bebeğe baslayandan isteniyormu
Gonal f 112 vurcam 2 gun bide cetrotide. Pazartesi bakcak carsamba yumurta toplama olur dedi. E2 degerim yuksek cikarsa embriyolari donduralim. Transfer edersek karninda sivi birikimi olusabilir dedi. Ilk tedavimdede ayni olmustu ama deer cok yuksek olmadgi icin transfer yapmisti. Artik hakkimizda hayirlisi
Ben iki kere tüp bebek yaptırdım ne perhiz dediler nede ilişki yasak diye. İlk defa duydum
Canim sen bunu dusunup strese sokma kendini. Normal yollarla hamile kalmak icin adetin 12. Gunu itibaren gun aşiri iliski oneriyo doktorlar. Sperm orneginden senin yumurta sayin kadar alcaklar zaten oyuzden sıkma caniniYa niye boyle oldu anlamiyorum ilk gorusmemizde esim sordu ben nasil yapicam.diye biz.sizi.bilgilendiricez dedi adami susturdu.ama ozmn carsamba gunku kotrolde bana soylenmesi gerekyodu tahmini opu şu tarihte olur esiniz ayarlasin diye. Ogun kendisi yoktu baska dr.bakti o da gicik agzini acip bisey demediki..Bende salak gibi aklima gelip bisey demedim adama. Normalde sperm testi bilirim min 3 5 gun olur. Off cok canim sıkıldi. Dr sperm testine bakti bgn bosalsin yeterli dedi. 86 mlyondu son testimiz 4.gunde. simdi boyle 2. Gunde 30 40 milyon civari olcak demekki..
Rica ederim cnm Ne demek. Kagidi da aradim ama atmisim sanirim. İgnelere baslarken veriyolardi zubeyde hanimda. Kac gun perhiz olca falan da yaziyordu.tesekkürler cevap için
Canim sen bunu dusunup strese sokma kendini. Normal yollarla hamile kalmak icin adetin 12. Gunu itibaren gun aşiri iliski oneriyo doktorlar. Sperm orneginden senin yumurta sayin kadar alcaklar zaten oyuzden sıkma canini
Benimd kafamda deli sorular. Pazartesi nolcak acaba. Yumurta toplama carsamba olcakmi olsa bile embriyolari dondurcaksa sonra transfer bidahaki aymi olcak. Ay valla stres oldum. Hic boyle olcagimi dusunmemistim. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tabiO da dogru milyonlarca icinden 3 5 tane bilemedin 10 olsun okdrini sececekler sonucta degil mi..rahat olmaya calisiyorum canim artik ne olacaksa olacak..
Tüp filmim 15 dkkadan fazla sürdü[QUOTE="White_angel38, post: 57654271, member: 827367"']
Ah canim ya
rahim filmi banada oyle oldu cok kolay dediler baya 2 dklikta olsa dogum sancisiydi.. umarm dedigin gibi opu sorunsuz olur heyecan yapiyorum elimde degil. O an uyucaz ztn ama sonrasinda agri sizi olmaz insallah.
Pazartesi dilediğin gibi olsun Çarşamba’da kaliteli embriyoların oluşur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. Benim doktorum embriyoların ilk ay transfer edilmemesinin tutunma şansını çok yükselttiğini ve on yıla kadar ilk ay transferlerinin yasaklanacağını söyledi. O yüzden bi sonraki aya kalırım diye stres yapmamanı tavsiye ederim. Herşey kısmetBenimd kafamda deli sorular. Pazartesi nolcak acaba. Yumurta toplama carsamba olcakmi olsa bile embriyolari dondurcaksa sonra transfer bidahaki aymi olcak. Ay valla stres oldum. Hic boyle olcagimi dusunmemistim. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tabi
Herkes bir olmaz canımGecmis olsun canimmmanam ben simdiden korktum. Agri kesici falan verdiler mi
Perşembe onu olacaksa, Pazartesi dem itibaren bosalmaması iyi olur canım. Bu arada tedaviniz hayırlı olsun. Sonu pozitif olsunkızlar merhabaa bende iğnelerimin 6. günündeyim. pazartesi kontrolum var benım tahmınıme gore cars yada pers opu olur. ılk denemem olacak cok heyecanlıyım. birde opu oldugu gun eşimin kaç günlük perhizde olması lazım. hiç bilgi vermedıler ya.
Aynen öyle, zaten yumurta sayısına kadar Sperm gerekli. 30 milyon Sperm olsa 20 yumurta için hayli hayli yeterAh canim ya sagol moral veriyosunuz
Dusunmicem artik olan oldu insallah kaliteli olur adama an itibariyle evde ne varsa dayadim bogulacak brzdan
Ne kdr surcekmis bu etkiler yaa
Agri kesici vermedilermi.icmiyomusun
Canm sizin.spermlerde hareketsizlik varmi bi embriyolog bide uruloji doktoru hareketszlerle tup bebek yaparsan Tutmaz dedi senin ilk tedavinde hareketsiz spermlemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?