2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Gunaydin kizlar bende tedaviye baslarken sordum doktoruma. Dondurulmus embriyoyla dondurulmamis arasinda fark varmidir neden dondurulur diye. Sansima onumuzdeki ayin 8inde doktorum tup bebek uzmanlariyla konusmasi varmis tamda benim sordugum sorunun konusmacisiymis netten acti gosterdi inanmazsam diye. :)) (artik nasil sorduysam) Adimin onunde profesor yada docent yazmiyor ama goruyosun konusmaci olarak ben gidiyorum tam insanina sordun yani dedi. Su siralar gereksiz yere sorun yokken embriyo dondurma islemi cok yapan merkezler var. Sebep daha cok para kazanmak dedi. Nasil yani dedim. Eger bi kadinin ozel bi durumu yoksa hormonel rahim yumurta sorunu tedavi guzel geciyorsa ve embriyolari alip keyfe dondurma islemi o insandan maddi manevi calmadir dedi. Ama hormonlar yukselmis yada dusmusse ohss olusmussa yada yumurtasi cok olmussa bunlar dondurulabilir dedi. Ve sunuda ekledi sadece pko hastalarina bu dondurma islemi yapmak uygunmus. Dondurulmus embriyonun daha iyi tutmasi diye bisey yok kanitsiz bi soylenti dedi.

Verecek olan Allah, dondurulmuş dondurulmamıs önemli değil :)

1 yumurta ve 1 Sperm. Doktorlar ikisini bir araya getiriyor sadece. Ona can verecek olan Rabbim, ol derse hücreler bölünerek bir can meydana gelecek. Herşey için hayırlısı olsun. Doktorlar aracı, verecek olan Rabbim :)

Amin canim aynen oyle. Mesela doktorum hersey cok iyi dedi insan bi olacak umuduna kapiliyo o anda. Amaaa dedi olmayada bilir buna da hazirlanman lazim. Verecek olan Allah biz otesine gecemeyiz dedi.

İşte bu. Benim doktorumda ben 2 kere yakınım 1 kere tedavi gördük biZe böyle uzun açıklama yapmadı ama görüşünün ohss gelişmediyse ve genetik gerekmiyorsa taZe transfer olması gerektiğiydi.

Yakınımda 15 yumurta toplanmıştı en kalitesini seçebilmek adına eğer gücün varsa genetiğe yollayalım demişti 2 embriyo yolladılar 1i sorunlu çıktı diğerini trasfer ettiler şükür tuttu. O sırada eönriyolog ile görüştüğünde yaşının genç olduğunu embriyoların kaliteli olduğunu biopsi ve dondurmanın riskli olduğunu çözdürülünce yüzde bilmem kaç oranda hücre bölünmesinin devam edemediğini vs belirtti.

Bende taze transfer taraftarayım

Aynen canim benim doktorda taze transfer edicek. Sorun cikmazsa tabi. Rabbim o asamaya da gelmek nasip etsinnnn

Sağolun, zaten sizden başka merak edenim yok. Iyiki varsınız
Oyy kuzum sende iyiki varsinnn. Hastaneye gittigim gun sabahi buyuk ablam aradi merak etmis ararim demistim aradim. Aksama annem aradi naptin diye konustuk sagolsunlar. 1 gun oncede kucuk ablama soylemistim ararim seni aksama demisti ne aradi ne sordu ama elbet arayacak yicek benden fircayi.

Senin aile biliyor yani, bizim kimse bilmiyor. Kaynana ve kayinpeder biliyor sadece. Onlarda da insan aramak adet değildir. Öyle işte. Elin varsa başını kaşı

Senin aile biliyor yani, bizim kimse bilmiyor. Kaynana ve kayinpeder biliyor sadece. Onlarda da insan aramak adet değildir. Öyle işte. Elin varsa başını kaşı
Biliyolar canim biz 4 kiz kardes olunca kim napar haberimiz vardir birbirimizden. Hee icraata gelince birine ihtiyacin olsa gelemezler herkes kendi hayatindadir. O basini kasima kismi bizim icinde gecerli..Kimseye soylemeden de olmaz ki yaa ne biliyim heyecani uzuntuyu tek basiniza yasamakkk.

Biliyolar canim biz 4 kiz kardes olunca kim napar haberimiz vardir birbirimizden. Kimseye soylemeden de olmaz ki yaa ne biliyim heyecani uzuntuyu tek basiniza yasamakkk.
Eşimin tercihi, saygı duyuyorum. Sorun kendisinde olunca ne bilim. Herkes arar sorardı. Insan daha çok stres yapıyor ozaman. Noldu niye böyle gibi. 5 yıldır böyle. Kimse bilmiyor, varsın bilmesinler.

Eşimin tercihi, saygı duyuyorum. Sorun kendisinde olunca ne bilim. Herkes arar sorardı. Insan daha çok stres yapıyor ozaman. Noldu niye böyle gibi. 5 yıldır böyle. Kimse bilmiyor, varsın bilmesinler.
Hmm orasi oyleee. Hayirlisi yaa olunca duysunlar daha guzellll...
Annemde beni boyle tembih ediyo konu komsuya soyleme birak normal hamile kaldin sansinlar diyo.

Annenle hem fikirim bide onlara mı laf anlatacaksın bi şu aşamaları atlatalım da gerisi mühim değil
Aynen valla ayy bana ailemdi kocamdi yetiyo laf anlatmak icin konu komsu ecuk geri dursun bu surede.
Bi de sizde de oldu mu karnimda kalsilmalar mi desem damar mi atiyo desem. Sanki icimde bisey kipir kipir ediyo. Igneyi yaptigim yerin alti boyle

Aynen valla ayy bana ailemdi kocamdi yetiyo laf anlatmak icin konu komsu ecuk geri dursun bu surede.
Bi de sizde de oldu mu karnimda kalsilmalar mi desem damar mi atiyo desem. Sanki icimde bisey kipir kipir ediyo. Igneyi yaptigim yerin alti boyle
Yumurtalar gelişiyor, haliyle bişeyler olacak. bana ilk iki gün şişlik yapmıştı kasık da batma, ardından bel ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…