- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Bende de bi sislik yapti galiba ben yedigim icin sandim da yok bu sislik sadece alt karnimda esimde dun farketti gobus cikti hemen diyo.Yumurtalar gelişiyor, haliyle bişeyler olacak.bana ilk iki gün şişlik yapmıştı kasık da batma, ardından bel ağrısı
Karnının üstüne yat ve 3 litre su içmeye çalışBende de bi sislik yapti galiba ben yedigim icin sandim da yok bu sislik sadece alt karnimda esimde dun farketti gobus cikti hemen diyo.
Annem kucukken beni yuz ustu hic yatirmamis galiba aslaaaa yatamiyorum. Uyanik olsam bile 2 dklik yatamam. Korse alicam artik. Karnim daha da sismesin. Suda icmek adetim degildir. 2 gundur zorla iciyorum sizlerden ogrendigim kadariylaaa. 3 litre zaten icemem icersem bisey yememe gerek kalmaz tuvalete cikmakta cabasi olur. Napicam bilmiyorumKarnının üstüne yat ve 3 litre su içmeye çalış
Şişligi ancak bu şekilde atabilirsin, yediklerine de dikkat etAnnem kucukken beni yuz ustu hic yatirmamis galiba aslaaaa yatamiyorum. Uyanik olsam bile 2 dklik yatamam. Korse alicam artik. Karnim daha da sismesin. Suda icmek adetim degildir. 2 gundur zorla iciyorum sizlerden ogrendigim kadariylaaa. 3 litre zaten icemem icersem bisey yememe gerek kalmaz tuvalete cikmakta cabasi olur. Napicam bilmiyorum
Şişligi ancak bu şekilde atabilirsin, yediklerine de dikkat et
Maydanoz falan yemede. Adet söktürücü özelliği var çünkü.Sabahlari ac karnima 1 bardak suya ceyrek limon sıkıyorum kan sulandirici olsun diye. Odem de atar derler iyi mi yapiyorum acabaa
Maydanoz ihlamur adacayi vs. Gibi bi arkadas paylasmisti galiba. Yememeye tuketmemeye calisiyorum. Dikkat ediyorum elimden geldigi kadar kahve cok severdim biraktim sigarayi biraktim cay zaten icmezdim. Bi limonum var birakamadigim yoksa su icemiyorumMaydanoz falan yemede. Adet söktürücü özelliği var çünkü.zaten transferden sonra gobekten iğne veriyorlar kan sulandırıcı ben aldım transfer olunca başlayacağım
Biz dikkat edelim de, takdir AllahınMaydanoz ihlamur adacayi vs. Gibi bi arkadas paylasmisti galiba. Yememeye tuketmemeye calisiyorum. Dikkat ediyorum elimden geldigi kadar kahve cok severdim biraktim sigarayi biraktim cay zaten icmezdim. Bi limonum var birakamadigim yoksa su icemiyorumhee daha alinacak igne cok yaniii
Yaaa Allah'tan uclari ince de cok hissedilmiyo ama yakarsaaaaaa dayanamammmBiz dikkat edelim de, takdir Allahın
Aynen daha gobekten iğne yicez ve cok yakıyor
Hmm orasi oyleee. Hayirlisi yaa olunca duysunlar daha guzellll...
Annemde beni boyle tembih ediyo konu komsuya soyleme birak normal hamile kaldin sansinlar diyo.
ah ah 9 ay vurdum kendime sirf onlar yuzunden bi daha dogurmam herhalde diyodum simdiki halime bak... yeterki olsunda 19 ay vururruz nolcakBiz dikkat edelim de, takdir Allahın
Aynen daha gobekten iğne yicez ve cok yakıyor
Gunaydin kizlarrrr. Yagmurlu bi pazar gununden. Herkesin bunyesi farkli canim. Bende ilk opumda hic zorlanmamistim. Mesela histereskopide hic merak etme vok basit demelerine ragmen bende orda olup gebermistimGuanydin kizlar cantanem sen niye bukadar zorlandin ben hicbirsey hissetmemiştip yumurta toplama sonrası
Yakıyor birazYaaa Allah'tan uclari ince de cok hissedilmiyo ama yakarsaaaaaa dayanamammm
Amin canım, Sağol. Aynen öyle. Bir şekilde dayanacagızGuunaydinlaaaarr
Cantanem in bugun guzel haber gelsin bakalim bebislerinden canim
Aynen oyle vallahi bide insanlara dert anlatmak mi aman kalsin
Esimle aramizda konu 2 arkadasim bilir sadece.
Zaten ahdim var olursa sayet
Aaaaayy vallahi daha dusunmuyorduk
Kaza oldu goruyomusun kizzzzzz
Dicem saga solahahhahaa
ah ah 9 ay vurdum kendime sirf onlar yuzunden bi daha dogurmam herhalde diyodum simdiki halime bak... yeterki olsunda 19 ay vururruz nolcak
benim de ilk opu da ağrım olmamıştı, ikinci ve bu seferki zor geçtiGuanydin kizlar cantanem sen niye bukadar zorlandin ben hicbirsey hissetmemiştip yumurta toplama sonrası
Demekki bünyeye gore değişiyorGunaydin kizlarrrr. Yagmurlu bi pazar gununden. Herkesin bunyesi farkli canim. Bende ilk opumda hic zorlanmamistim. Mesela histereskopide hic merak etme vok basit demelerine ragmen bende orda olup gebermistim
Benimkilerde agır büyüyolar cnm salı günü toplama olcak seninkiler kaç tane boyutları kaçCanim bende bugun kontrolden geldim ignelere devam. Bugun adetimin 10.gunu ignelerinde 8.gunuydu. anlasilan benim yumurtalar agir buyuyo . Persembe toplancak yuksek ihtimal
Dondurulduktan sonrasi kolay cnm rahmin hazir oldugunda transfer olabilirsinBenimd kafamda deli sorular. Pazartesi nolcak acaba. Yumurta toplama carsamba olcakmi olsa bile embriyolari dondurcaksa sonra transfer bidahaki aymi olcak. Ay valla stres oldum. Hic boyle olcagimi dusunmemistim. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tabi
Insallah 19u da dollenmistirrrEvet, arayacaklar bugün. Heyecan dorukta
Toplanan yumurta cok olunca agri da artiyo canim 19 igne batirilanla 5 igne batirilan farkli oluyo ben 5 defa farkli dozlarda yasadigim icin biliyotum birde devlette agri kesici yapmmiyolar 1 hafta agridan oluyordum. Iki ozelde yapilanda hem az yumurta gelistirildi hemde fazladan agri kesici aldik seruma kattilar. Kendileri istediler alin diye.oyle opudan sonra gezdim aksama kadar.Guanydin kizlar cantanem sen niye bukadar zorlandin ben hicbirsey hissetmemiştip yumurta toplama sonrası
Hangi gün başladınız ignelereBenimkilerde agır büyüyolar cnm salı günü toplama olcak seninkiler kaç tane boyutları kaç
Senin opu nezaman aynıgün baslamistik biz seninle sanırim ignelereDondurulduktan sonrasi kolay cnm rahmin hazir oldugunda transfer olabilirsin
Insallah 19u da dollenmistirrr
Toplanan yumurta cok olunca agri da artiyo canim 19 igne batirilanla 5 igne batirilan farkli oluyo ben 5 defa farkli dozlarda yasadigim icin biliyotum birde devlette agri kesici yapmmiyolar 1 hafta agridan oluyordum. Iki ozelde yapilanda hem az yumurta gelistirildi hemde fazladan agri kesici aldik seruma kattilar. Kendileri istediler alin diye.oyle opudan sonra gezdim aksama kadar.
Önceki cuma canımHangi gün başladınız ignelere
Yarin belli olcak cnm carsamba yada persembe dedi. Ikimizin de kontrolu var yarin balkalim neler olucak. Sayiyolarmi folikullerini benim hic saymadi oyle bi bakiyor tamam diyor.Senin opu nezaman aynıgün baslamistik biz seninle sanırim ignelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?