2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Karnının üstüne yat ve 3 litre su içmeye çalış
Annem kucukken beni yuz ustu hic yatirmamis galiba aslaaaa yatamiyorum. Uyanik olsam bile 2 dklik yatamam. Korse alicam artik. Karnim daha da sismesin. Suda icmek adetim degildir. 2 gundur zorla iciyorum sizlerden ogrendigim kadariylaaa. 3 litre zaten icemem icersem bisey yememe gerek kalmaz tuvalete cikmakta cabasi olur. Napicam bilmiyorum

Şişligi ancak bu şekilde atabilirsin, yediklerine de dikkat et

Sabahlari ac karnima 1 bardak suya ceyrek limon sıkıyorum kan sulandirici olsun diye. Odem de atar derler iyi mi yapiyorum acabaa
Maydanoz falan yemede. Adet söktürücü özelliği var çünkü. zaten transferden sonra gobekten iğne veriyorlar kan sulandırıcı ben aldım transfer olunca başlayacağım

Maydanoz falan yemede. Adet söktürücü özelliği var çünkü. zaten transferden sonra gobekten iğne veriyorlar kan sulandırıcı ben aldım transfer olunca başlayacağım
Maydanoz ihlamur adacayi vs. Gibi bi arkadas paylasmisti galiba. Yememeye tuketmemeye calisiyorum. Dikkat ediyorum elimden geldigi kadar kahve cok severdim biraktim sigarayi biraktim cay zaten icmezdim. Bi limonum var birakamadigim yoksa su icemiyorum hee daha alinacak igne cok yaniii

Biz dikkat edelim de, takdir Allahın

Aynen daha gobekten iğne yicez ve cok yakıyor

Guunaydinlaaaarr

Cantanem in bugun guzel haber gelsin bakalim bebislerinden canim

Hmm orasi oyleee. Hayirlisi yaa olunca duysunlar daha guzellll...
Annemde beni boyle tembih ediyo konu komsuya soyleme birak normal hamile kaldin sansinlar diyo.

Aynen oyle vallahi bide insanlara dert anlatmak mi aman kalsin
Esimle aramizda konu 2 arkadasim bilir sadece.
Zaten ahdim var olursa sayet
Aaaaayy vallahi daha dusunmuyorduk
Kaza oldu goruyomusun kizzzzzz
Dicem saga sola hahhahaa

Biz dikkat edelim de, takdir Allahın

Aynen daha gobekten iğne yicez ve cok yakıyor
ah ah 9 ay vurdum kendime sirf onlar yuzunden bi daha dogurmam herhalde diyodum simdiki halime bak... yeterki olsunda 19 ay vururruz nolcak

Guanydin kizlar cantanem sen niye bukadar zorlandin ben hicbirsey hissetmemiştip yumurta toplama sonrası
Gunaydin kizlarrrr. Yagmurlu bi pazar gununden. Herkesin bunyesi farkli canim. Bende ilk opumda hic zorlanmamistim. Mesela histereskopide hic merak etme vok basit demelerine ragmen bende orda olup gebermistim

Yaaa Allah'tan uclari ince de cok hissedilmiyo ama yakarsaaaaaa dayanamammm
Yakıyor biraz mecbur dayancaz
Amin canım, Sağol. Aynen öyle. Bir şekilde dayanacagız
Guanydin kizlar cantanem sen niye bukadar zorlandin ben hicbirsey hissetmemiştip yumurta toplama sonrası
benim de ilk opu da ağrım olmamıştı, ikinci ve bu seferki zor geçti şimdi iyiyim ama

Dondurulduktan sonrasi kolay cnm rahmin hazir oldugunda transfer olabilirsin
Evet, arayacaklar bugün. Heyecan dorukta
Insallah 19u da dollenmistirrr
Toplanan yumurta cok olunca agri da artiyo canim 19 igne batirilanla 5 igne batirilan farkli oluyo ben 5 defa farkli dozlarda yasadigim icin biliyotum birde devlette agri kesici yapmmiyolar 1 hafta agridan oluyordum. Iki ozelde yapilanda hem az yumurta gelistirildi hemde fazladan agri kesici aldik seruma kattilar. Kendileri istediler alin diye.oyle opudan sonra gezdim aksama kadar.

Senin opu nezaman aynıgün baslamistik biz seninle sanırim ignelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…