Doktor 3.günden sonra spermin performansı çok önemli demişti. Hatta ben hücre bölünmesi iyi olmazsa 3.günde dondurun beni riske atmayın dedim. Anlamadım ki bazı klinikler niye ısrarla 5. Gün embriyosu istemiş 3.günde de tutuyor sonuçta hatta şu taze transfer olmayanlardan niye para alıyorlar onu da anlamadım sonuçta keyfi değil ki .. herşey kısmet işte Rabbim hepimizin doktorunu kliniğini vesile kılsın bu ay hepimiz hamiş haberleri verelimaa çiftle alakalı oldugunu bılmıyordum. yanı esımde sıkıntı yoksa 5. güne gıder dogrumu anladım?
Yok birarkadaşdaha var carsamba olacak hem yanliz degilsın biz sana destek olucaz ☺Carsamba opu olucam yanliz mi kaldim benn
Benim de persembe olucakti normalde ama progesteron degerim bi anda yukseliyo diye en basinda 1 gun erken toplucaz dedi doktorum. Hayirlisi olur insallah
Saol canim Allah razi olsun. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.@cantanem Rabbim yüzünü guldursun canm inşallah hayırlı sonuçlar Alirsn
Opu.olacaklar şimdiden Allah sağlıklı. Yumoslar kaliteli embriyolar nasip etsn insallahhhh
Kizlar bana e2 bakiliyo ama hic progesteron bakilmadi icimde bi kuskuCarsamba opu olucam yanliz mi kaldim benn
Benim de persembe olucakti normalde ama progesteron degerim bi anda yukseliyo diye en basinda 1 gun erken toplucaz dedi doktorum. Hayirlisi olur insallah
Kizlar selamlaŕr
Ciktim opu dan. Odaya aldilar Kolumda serum dinleniyorum. Bikac saat burdaym bilgi vericeklermis bakalim. Yazarim yine.
Narkozun etkisindeym daha kafam sersem gibi
E2 değerine bakıldı ama kaç olduğunu bilmiyorum canımCanim senin 19 yumurta toplanmisti dimi? Opu oncesi e2 degerin kac cikmisti ogrenebilirmiyim. Benim 2000 uzeri oldgu icin ohhs riski var demisti
Hayırlısı olsunselam kızlar bugun kontrolum vardı. iğnenin8. günü yumoslar 17-16-15-9-8 buyuklugunde . yarın son ıgneyı vurcam. pers opu dedıler. burda 30 -35 yumurta sayılarını gorunce bı ümitsiziğe kapıldım. bırde doktor 5. günü beklerse riske atarsa napcam bılemedım. yada 5. günü beklemek mı mantıklı acaba ay bılemedım.
Moralini bozma canım, inşallah ikiside döllenir, ve sana tutunurlarSelam arkadaslar eve geldim sukur
Hafif agrim var ama iyiyim
Sadece 2 yumurta toplanmis
Sansimiz nedir bu durumda bilmiyorum transferi bile gorurmuyuz..
Insallah kaliteli ilerlerler ne diyim
Bu kdr az beklemiyodum uzuldum
Yarin dollenme bilgisi icin arayacaklar ama
Benim modum cok dustu ne yalan soyliyim.
Ben normal siklusumda 2 yada 3 tane dogal halimle yumurtlardim zaten ilaca ramen niye boyle anlamadim.......offf
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahMerhaba canimm kontrole gittim bu gun catlatma ignesi carsamba opu olucak bakalimm
İnsallah Hayirlisiyla olur transferin canimm
Harika haberr cok sevindim cnmm
Bu gun 2900 kusur cikmis canim benimki senin kac cikti
İnsallah saglikli embriyolarin olur canim insallah dollenir transfer olursunn
Sağol canım, Allah razı olsun@cantanem Rabbim yüzünü guldursun canm inşallah hayırlı sonuçlar Alirsn
Opu.olacaklar şimdiden Allah sağlıklı. Yumoslar kaliteli embriyolar nasip etsn insallahhhh
Hayırlısı olsun, sonu pozitif olsunKızlar benim de Perşembe opu var. Saat 10 da:)
İnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız.
hadi hayırlısıCarsamba opu olucam yanliz mi kaldim benn
Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcak
ahahahhaah çok iyiymiş.17.000-18.000 TL para yapıyor. 6 yumurta toplansa valla ben alışamam bu rakamlara :)
Eşim dioki erkek olursa adını servet koyucam
sağol canım inşallah.Hadi insallah hayirli haberlerle gelin kizlar.
ya yazmıs ama okuyamadım 21.30 yada 4 30sana saat söylemiş olmaları gerekiyor genelde gece 24 civarı vuruluyor opudan 34-36 saat önce ben ilk denememde 24 vurulmuştum opuda saat 10 daydı
ya sizin iyiymis benım 520 lerde cıktı sadece 3 tanecık yumurtam varcum
Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcak
inşallah canım ya .anlamadıgımız konular. düştük ellerine. iş ahlakları oldugunu düşünmek istyorum :)Doktor 3.günden sonra spermin performansı çok önemli demişti. Hatta ben hücre bölünmesi iyi olmazsa 3.günde dondurun beni riske atmayın dedim. Anlamadım ki bazı klinikler niye ısrarla 5. Gün embriyosu istemiş 3.günde de tutuyor sonuçta hatta şu taze transfer olmayanlardan niye para alıyorlar onu da anlamadım sonuçta keyfi değil ki .. herşey kısmet işte Rabbim hepimizin doktorunu kliniğini vesile kılsın bu ay hepimiz hamiş haberleri verelim
Benimde carsamba canim yalniz degilsinCarsamba opu olucam yanliz mi kaldim benn
CansinizzzzzYok birarkadaşdaha var carsamba olacak hem yanliz degilsın biz sana destek olucaz ☺
Kuzum benim progesteron sorunlu o yuzden bakiyo dr. Herkesten istemiyo. Bi ilk bakiyolar bide toplamada.Kizlar bana e2 bakiliyo ama hic progesteron bakilmadi icimde bi kusku
Aminnn insallah hepimizin yuzunu guldursun allahhE2 değerine bakıldı ama kaç olduğunu bilmiyorum canım
Hayırlısı olsun
Moralini bozma canım, inşallah ikiside döllenir, ve sana tutunurlar
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
hayırlısı olsun, güzel haberlerle gelin canım
Sağol canım, Allah razı olsun
Hayırlısı olsun, sonu pozitif olsun
hadi hayırlısı
Kacta canimm ben 9 da vurdum igneyi sabah 9.30 alicaz opuya dedilerBenimde carsamba canim yalniz degilsin
Yarim saat falan gecti sonra girdik. Icimi karartmak istemiyorum ama sahin bey 4 yil onceki denememizde e2 degeri yine yuksekti onsa ragmen transfer etti. Simdi donduralim diyo. Gerci teknoloji cok gelisti donem boyle degildi ondan risk aliyoduk dedi ama ne bileyim. Simdi bide dondurma masrafi cikti hastaneye toplamda 10bin odicezKesinlesti yani.. hayirlisi olsun canim
Insallah guzel kaliteli yumoslarin cikar da onumuzdeki ay guzel haberiniz aliriz
Herseyin hayirlisi bi bildigk vardir dr umuzun. Cok beklediniz mi benden sonra
U bugece 23.45te vurulcam igneleri. Carsamba 10.30da burda ol dediler 11.30da opuya alcaklar.Cansinizzzzz
Kuzum benim progesteron sorunlu o yuzden bakiyo dr. Herkesten istemiyo. Bi ilk bakiyolar bide toplamada.
Aminnn insallah hepimizin yuzunu guldursun allahh
Kacta canimm ben 9 da vurdum igneyi sabah 9.30 alicaz opuya dediler
Yarim saat falan gecti sonra girdik. Icimi karartmak istemiyorum ama sahin bey 4 yil onceki denememizde e2 degeri yine yuksekti onsa ragmen transfer etti. Simdi donduralim diyo. Gerci teknoloji cok gelisti donem boyle degildi ondan risk aliyoduk dedi ama ne bileyim. Simdi bide dondurma masrafi cikti hastaneye toplamda 10bin odicez
Hadi bakalimm insallah hakkimizda hayirlisi olsunn ben o saate cikmis olurum sanirimB
U bugece 23.45te vurulcam igneleri. Carsamba 10.30da burda ol dediler 11.30da opuya alcaklar.
cok sukur sevindim cnm. Kullanan duydum ben. Kadinda yumurtayi erkekte spermi cogaltiyo diye biliyorummCanlar esimin sperm sayisi 2.4 milyondan 15 milyona.kadar yükseldi kürler ve ilaçlarlatabi önce Allahın izniyle doktor eşime promen k ve sperra veriyordu şimdi. Klomene de başlattı sizce klomen ne işe yarar eşi. Kullanan ve yararı. Olan varmi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?