2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

aa çiftle alakalı oldugunu bılmıyordum. yanı esımde sıkıntı yoksa 5. güne gıder dogrumu anladım?
Doktor 3.günden sonra spermin performansı çok önemli demişti. Hatta ben hücre bölünmesi iyi olmazsa 3.günde dondurun beni riske atmayın dedim. Anlamadım ki bazı klinikler niye ısrarla 5. Gün embriyosu istemiş 3.günde de tutuyor sonuçta hatta şu taze transfer olmayanlardan niye para alıyorlar onu da anlamadım sonuçta keyfi değil ki .. herşey kısmet işte Rabbim hepimizin doktorunu kliniğini vesile kılsın bu ay hepimiz hamiş haberleri verelim

Son düzenleme:
Carsamba opu olucam yanliz mi kaldim benn
Benim de persembe olucakti normalde ama progesteron degerim bi anda yukseliyo diye en basinda 1 gun erken toplucaz dedi doktorum. Hayirlisi olur insallah
Yok birarkadaşdaha var carsamba olacak hem yanliz degilsın biz sana destek olucaz ☺

Kizlar selamlaŕr
Ciktim opu dan. Odaya aldilar Kolumda serum dinleniyorum. Bikac saat burdaym bilgi vericeklermis bakalim. Yazarim yine.
Narkozun etkisindeym daha kafam sersem gibi

Canim senin 19 yumurta toplanmisti dimi? Opu oncesi e2 degerin kac cikmisti ogrenebilirmiyim. Benim 2000 uzeri oldgu icin ohhs riski var demisti
E2 değerine bakıldı ama kaç olduğunu bilmiyorum canım
Hayırlısı olsun
Moralini bozma canım, inşallah ikiside döllenir, ve sana tutunurlar
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
hayırlısı olsun, güzel haberlerle gelin canım
@cantanem Rabbim yüzünü guldursun canm inşallah hayırlı sonuçlar Alirsn

Opu.olacaklar şimdiden Allah sağlıklı. Yumoslar kaliteli embriyolar nasip etsn insallahhhh
Sağol canım, Allah razı olsun
Kızlar benim de Perşembe opu var. Saat 10 da:)
İnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız.
Hayırlısı olsun, sonu pozitif olsun
Carsamba opu olucam yanliz mi kaldim benn
Benim de persembe olucakti normalde ama progesteron degerim bi anda yukseliyo diye en basinda 1 gun erken toplucaz dedi doktorum. Hayirlisi olur insallah
hadi hayırlısı

Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcak

Kesinlesti yani.. hayirlisi olsun canim
Insallah guzel kaliteli yumoslarin cikar da onumuzdeki ay guzel haberiniz aliriz
Herseyin hayirlisi bi bildigk vardir dr umuzun. Cok beklediniz mi benden sonra

cum

Cumartesi 2000 kusurdu. Muayenedeyken daha sonuc cikmamisti ama ultrasonla bakti deger yukselmistir 5bine yakindir oyuzden riske atmayali donduralim dedi. Carsamba opu olcak embriyolar dondurulcak birdahaki ay transfer yapcak
ya sizin iyiymis benım 520 lerde cıktı sadece 3 tanecık yumurtam var

inşallah canım ya .anlamadıgımız konular. düştük ellerine. iş ahlakları oldugunu düşünmek istyorum :)

Yok birarkadaşdaha var carsamba olacak hem yanliz degilsın biz sana destek olucaz ☺
Cansinizzzzz
Kizlar bana e2 bakiliyo ama hic progesteron bakilmadi icimde bi kusku
Kuzum benim progesteron sorunlu o yuzden bakiyo dr. Herkesten istemiyo. Bi ilk bakiyolar bide toplamada.
Aminnn insallah hepimizin yuzunu guldursun allahh
Benimde carsamba canim yalniz degilsin
Kacta canimm ben 9 da vurdum igneyi sabah 9.30 alicaz opuya dediler

Kesinlesti yani.. hayirlisi olsun canim
Insallah guzel kaliteli yumoslarin cikar da onumuzdeki ay guzel haberiniz aliriz
Herseyin hayirlisi bi bildigk vardir dr umuzun. Cok beklediniz mi benden sonra
Yarim saat falan gecti sonra girdik. Icimi karartmak istemiyorum ama sahin bey 4 yil onceki denememizde e2 degeri yine yuksekti onsa ragmen transfer etti. Simdi donduralim diyo. Gerci teknoloji cok gelisti donem boyle degildi ondan risk aliyoduk dedi ama ne bileyim. Simdi bide dondurma masrafi cikti hastaneye toplamda 10bin odicez

B
Cansinizzzzz

Kuzum benim progesteron sorunlu o yuzden bakiyo dr. Herkesten istemiyo. Bi ilk bakiyolar bide toplamada.

Aminnn insallah hepimizin yuzunu guldursun allahh

Kacta canimm ben 9 da vurdum igneyi sabah 9.30 alicaz opuya dediler
U bugece 23.45te vurulcam igneleri. Carsamba 10.30da burda ol dediler 11.30da opuya alcaklar.

Allahallah...
ne degisiyor neye gore degisiyor anlamiyorum ki. Doktor hasta ve durum ayni ama sonuc farkli...
E onumuzdeki ay da bu degerin yuksek olma ihtimali yokmu nereye kdr erteleniyo boyle. Hayirlisi olsun yine de evet bosuna masrafiniz artti. Tutsun da keske.

B

U bugece 23.45te vurulcam igneleri. Carsamba 10.30da burda ol dediler 11.30da opuya alcaklar.
Hadi bakalimm insallah hakkimizda hayirlisi olsunn ben o saate cikmis olurum sanirim
cok sukur sevindim cnm. Kullanan duydum ben. Kadinda yumurtayi erkekte spermi cogaltiyo diye biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…