Onumuzdeki ay bu igneleri kullanmicam. Sadece rahim duvarini kalinlastirmak icin ilac kullancakmisim. Buarada catlatma ignemi vurdurdum adi choriomon. Ne igneyi nede ilacin yayilmasini hissettim valla acaba hemsire vurmadimi diye bile dusundum. Ay gerildim iyice yaaAllahallah...
ne degisiyor neye gore degisiyor anlamiyorum ki. Doktor hasta ve durum ayni ama sonuc farkli...
E onumuzdeki ay da bu degerin yuksek olma ihtimali yokmu nereye kdr erteleniyo boyle. Hayirlisi olsun yine de evet bosuna masrafiniz artti. Tutsun da keske.
Hadi bakalimm insallah hakkimizda hayirlisi olsunn ben o saate cikmis olurum sanirim
cok sukur sevindim cnm. Kullanan duydum ben. Kadinda yumurtayi erkekte spermi cogaltiyo diye biliyorumm
Canim yarin sabah kontrolum var henuz catlatma ignesini almadim. Yarin vermesini bekliyorum. Aksilik olmazsa.
kızlar catlatma ıgnenızı saat kacta vuracaksınız.
Maşallah canım, bak boşuna ağladın o kadarCanlar esimin sperm sayisi 2.4 milyondan 15 milyona.kadar yükseldi kürler ve ilaçlarlatabi önce Allahın izniyle doktor eşime promen k ve sperra veriyordu şimdi. Klomene de başlattı sizce klomen ne işe yarar eşi. Kullanan ve yararı. Olan varmi aceba
Ben kullandım canım, benim de yanma yapmadı. Her ilacın içeriği farklı, işlevi aynı. :)Kizlar aranizda CHORİOMON catlatma ignesini kullanan varmi? 45dk once vuruldum ama igneyide ilacin yayilmasinida hic hissetmedim. Onceden kullandigim catlatma ignesi cok yanma yapmisti bunda ign olmadim gibi. Icime kurt dustu vallahi kadinin elide cok hizliydi yatip kalkmam bir oldu resmen
Kizlar aranizda CHORİOMON catlatma ignesini kullanan varmi? 45dk once vuruldum ama igneyide ilacin yayilmasinida hic hissetmedim. Onceden kullandigim catlatma ignesi cok yanma yapmisti bunda ign olmadim gibi. Icime kurt dustu vallahi kadinin elide cok hizliydi yatip kalkmam bir oldu resmen
Gunaydin canim bende yoldayim. Kontrl icinGünaydin kizlar nasilsiniz bem doktor kontrolune gidiyorum trafik cok kotu
Ben kan verdim sonucunu bekliyorumGunaydin canim bende yoldayim. Kontrl icin
Catlatma ignesi yakmiyor ki cnm merak etme sonrasinda baya gaz oluyo anlarsin sorun olmadiginiKizlar aranizda CHORİOMON catlatma ignesini kullanan varmi? 45dk once vuruldum ama igneyide ilacin yayilmasinida hic hissetmedim. Onceden kullandigim catlatma ignesi cok yanma yapmisti bunda ign olmadim gibi. Icime kurt dustu vallahi kadinin elide cok hizliydi yatip kalkmam bir oldu resmen
Günaydin kizlar nasilsiniz bem doktor kontrolune gidiyorum trafik cok kotu
Kontrolu olanlar haber bekleyenler opu olacaklar kimler kimler varsaaa
Guzel haberler alacagimiz bir gun olsun insallaaaahhhh
Hem 2 tanecik yumosumun hbri gelicek bugun
Gunaydinn guzel haberleriniz olsun bu gun insallah kizlarrGunaydin canim bende yoldayim. Kontrl icin
Allah yardımcınız olsun kızlar
Allah gönlğne göre versin arkadaşım inşAllahCanım benim bu konuda pek ümidim yok 2 tane döllense benden mutlusu olmaz ilk denememde hiç döllenmediği için yani 2 döllenen olsa 17 000 tl biter bu tedavi :)))
Napsın çocuk bi para biriktirio hopp tedaviye ilaca bide biz raporluyuz ona rağmen büyük paralar verioruz vallaayy cok guldum
Güzel haberlerle gel canım :)Günaydin kizlar nasilsiniz bem doktor kontrolune gidiyorum trafik cok kotu
Inşallah ikisi de dollenmistir :)Kontrolu olanlar haber bekleyenler opu olacaklar kimler kimler varsaaa
Guzel haberler alacagimiz bir gun olsun insallaaaahhhh
Hem 2 tanecik yumosumun hbri gelicek bugun
Gunaydin canim bende yoldayim. Kontrl icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?