2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Onumuzdeki ay bu igneleri kullanmicam. Sadece rahim duvarini kalinlastirmak icin ilac kullancakmisim. Buarada catlatma ignemi vurdurdum adi choriomon. Ne igneyi nede ilacin yayilmasini hissettim valla acaba hemsire vurmadimi diye bile dusundum. Ay gerildim iyice yaa

Hadi bakalimm insallah hakkimizda hayirlisi olsunn ben o saate cikmis olurum sanirim
cok sukur sevindim cnm. Kullanan duydum ben. Kadinda yumurtayi erkekte spermi cogaltiyo diye biliyorumm

Allah razı olsun.canm benim çok. Teşekkür ederim ben bi uroloji doktorla görüştüm. Bana dedi ki hareket 0 tup yapsan tutmaz dddi bend göğsen hocama mesaj attım oda dediki 15 ml içinde harektsiz illaki bulunur canım hocam bitane ya herzman moral destek onda

Maşallah canım, bak boşuna ağladın o kadar Rabbim bir bebisle taclandırsın

Ben kullandım canım, benim de yanma yapmadı. Her ilacın içeriği farklı, işlevi aynı. :)
Yakmıyor yani, için rahat olsun. Choriomon 5000 di.

Ben ilk defa duydum canim
Otriville yi de ben kendim yaptim o da bi yanma yapmadi ki bana normaldir endiselenme illaki acitcak diye birsey yok.
Icini rahat tutmaya calis.

Catlatma ignesi yakmiyor ki cnm merak etme sonrasinda baya gaz oluyo anlarsin sorun olmadigini

Günaydin kizlar nasilsiniz bem doktor kontrolune gidiyorum trafik cok kotu

Kontrolu olanlar haber bekleyenler opu olacaklar kimler kimler varsaaa
Guzel haberler alacagimiz bir gun olsun insallaaaahhhh

Hem 2 tanecik yumosumun hbri gelicek bugun

Gunaydin canim bende yoldayim. Kontrl icin
Gunaydinn guzel haberleriniz olsun bu gun insallah kizlarr

Günaydin kizlar nasilsiniz bem doktor kontrolune gidiyorum trafik cok kotu
Güzel haberlerle gel canım :)
Kontrolu olanlar haber bekleyenler opu olacaklar kimler kimler varsaaa
Guzel haberler alacagimiz bir gun olsun insallaaaahhhh

Hem 2 tanecik yumosumun hbri gelicek bugun
Inşallah ikisi de dollenmistir :)
Gunaydin canim bende yoldayim. Kontrl icin

Güzel haberlerle gelin canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…