2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Raporla ne kadar tutuyo canim. Rabbim guc kuvvet versin valla zor. Simdiden bizde 8 bine yakin harcadik daha da basindayim catlatma ignesi falan sonra alinacak

Valla ben mayıstan beri 17-18 bin harcadım. Eğer rapor olmasaydı 35.000 civarı tutardı.
Rabbim yardimciniz olsun. Cok zor cookkk. Az paralar degil. Daha fazla maddi manevi kayip yasamadan rabbim nasip etsinnn minnak bi bebisss... Bizde en fazla 10bine cikabilicez insallah asmadan tedavi mutlu sonla biter bizim icinde.

Ya ne paralar bunlar
Allahimmm nolur aratma kimseyi
Maddi manevi nasil gocuyor insan
Cok zormus bu surec..
İşte o yüzden dedim ya embriyo genetiği beni çok korkutuyo diye. Valla para kalmadı artık yani :)
Merkezler tedavi parası şu kadar diyo bizde sanıyoruz ki onla bitecek.
Esas para tutan maalesef ilaçlar.
Şimdi deli gibi Clexane iğne ve Crinone Jel için rapor çıkarmaya çalışıyorum.
Biraz daha az ödeyeyim diye

Aynen valla canim bizde 6 bine tedavi 2 bine ilaclar biticek sandikda daha basindan zaten 8 bin gitti daha alinacak ilaclar embriyo takibi isticem kalan olursa dondurmasi falan derken asicak galiba ama napalim. Bismillah dedik basladik hayir olsun sonumuz

Kizlar embriyolog aradi 2 yumurtadan 1 tanesi döllenmis. Transfer icin haber bekleyin dedi yarin.
Of sansim cok mu az
Yasayacakmi o 1tane
Sanirim erkenden koyacaklar
Toplandigi gun 1. Gunmu saniliyor oyleyse yarin ttansfer icin erken degilmi yarim 3 mu oluyor 2 mi yada benmi yanlis anladm ki yarina transfermi dedi aricazmi dedi heyecandan kafam bir milyon hicbisey anlamadim yaa

Opu sonrasındaki gün 1. Gün sayılıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…