2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar iki gün önce göbeğimin altında hissediyordum dün stres yaptım okulda yören yoruldum falan bugün de hareket Yok korkuyorum çok mu takıuoruz ne daha erken mi 17. Haftadayım
Daha erken canım hareket sayacak kadar hissetmek için benim bile hissedemediğim günler oluyor hala tam kuvvetli hissettirmiyor

Canım çok yere baktım anlamına senin dediğin anlamı görmedim hiç doğrudur elbet benim kızım olsaydo koycaktım ama erkek benimki zaten ismide ensar oldu inşallah

ben casual air kullandım oğlumda şimdi kızımda da kullacağım gayet memnunum arabanın bagajına çok kolay sığmıyor kabul benim aracım corsaydı ilk başta bagajına sığdıramıyordum sonra mokka alınca rahat ettim sığıyor diye :) ama genel olarak memnunum

Günaydın tatlım
ohh iyi günlerde kullansın paşan :) ben daha bir iğne almadım o kadar rahata bağladım yani :)

Tecrubeli annelere sorum.kizlar en iyi biberon markasi hangisi?ve emzik markasi
Oğlumda biberonda emzikte avent almıştım ama kullanmadı ikisinideaventin setini almıştık biberonlar+emzik+temizleyicisi daha avantajlı olur diye amakullanmadı,aventin biberon uçları anne göğsüne en uyumlu olanı ama bebeğin gazlıysa ya da mama kullanırsa dr brown’s markasını öneriyorlar,içinde farklı aparatları var gaz önleyici,şimdiden alma derim,süt sağma makinesi falanda doğumdan sonra alırsınız ihtiyaca göre ,ben almamıştım ihtiyaçta olmadı

Canım vurulur vurulmaz mınaprın oldunyoksa sonradan mı başladı ağrın. Saat 10 gibi vuruldum o saatten beri ağrıyor bi halsizlik var
Aşı da benim 24 saatten fazla geçti üzerinden sonra başladı ağrı. İlk gün hiç bi his yoktu. Ertesi gün akşam bi anda başladı. Geçen perşembe oldum bugün hala hassasiyet var aşı yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…