2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Simdilik sadece 1 tane hastane çıkışı aldim.ne alacagimi bilmiyorum acikcasi.suan neler almam gerek

Aşı da benim 24 saatten fazla geçti üzerinden sonra başladı ağrı. İlk gün hiç bi his yoktu. Ertesi gün akşam bi anda başladı. Geçen perşembe oldum bugün hala hassasiyet var aşı yerinde.
Benim şimdiden ağrıyor valla anlamadım o kolumdan önce kan almayı denedi damara soktu iğneyi ama bulamadı sonra başka kola geçti. Üstüste oldu belki de ondan

Tecrubeli annelere sorum.kizlar en iyi biberon markasi hangisi?ve emzik markasi
En iyi biberon hic kuskusuz Lansinoh. Anne memesine en uyumlu yapida olan genelde eczanelerde bulabileceginiz odul almis bir urun. Ben kesinlikle baska marka kullanmayacagim. Emzik icin ise hic baslamamak en iyisi ama illa vermek zorunda kalirsaniz zaten bebek hangisini aliyorsa o marka kullaniliyor genelde. Biz kizimda her markadan denedik en son Wee baby tuttu.

Ay karar veremedim simdi,lansinoh mu avent mi en iyisi.emzik önemli bence yaa emzik olmadigi zaman durmadan meme istermiş cocuk.memesiz uyumazmis oyle diyorlar

Ay karar veremedim simdi,lansinoh mu avent mi en iyisi.emzik önemli bence yaa emzik olmadigi zaman durmadan meme istermiş cocuk.memesiz uyumazmis oyle diyorlar
Yani her cocuk ayni degil bence direk emzik baslamayin cocugun durumuna gore gerekli gorurseniz alistirirsiniz benim fikrim. Cunku biraktirmasi zor oluyor cocuk cok zorlaniyor sonra.

Merhaba kızlar bazen sinirli bazen mutlu iniş çıkışlı geciyo günlerim bebiş büyüdükçe daha bir mutlu oluyorum ama çok kilo alıyorum malesef durduramiyorum kendimi doktor dikkat et dedi bebeğe kilo aldıran yiyecekler neler kızlar özel bir diyet uygulayan varmi

Canım muz özellikle bebeğe kilo aldırıyormuş, kaşar peynirinide duydum, sonra yumurta, ceviz,süt, ıspanak bunlar zaten sağlıklı besinler. Kaç kilo aldınki canım ben dikkat etmiyorum ama 3 kilo aldım bu aralar baya hızlı almaya başladım onu fark ediyorum

Işte bende gerçekten sarılığı önlesin diye sarı takim almiycam annemin gönlü olsun diye o suan hic bir bilimsel aciklamayi kabul etmez. Eskiden beri bir gelenekmis..

Doğru dedin büyüklere kabullendirmek başka iş :))) en iyisi içi rahat olsun anneannesi içinde sari giysin :)))

Anneler merhaba nasılsınız bugün kontrole gittim baktı baktı bebek aşağıda dedi anlamaya çalıştı bişey demedi yasaklar koydu malum.haftaya tekrar çağırdı kontrole kız demişti şimdi pek hareket etmedi bacak arasi çıkıntı var dedi erkek dedi bu sefer de

Teşekkür ederim sabah okudum mesajını cevap yazamadım. Hemşire de buz koyabilirsin dedi.

Kızlar hemen hemen herkes bebeğine bişeyler almış başlamışsınız bir yandan alışverişe. Ben daha hiç birşey almadım bayram gelsin öyle başlayalım diye düşündük. Geç mi kalırız şimdiden bir kaç birşey alalım mı?. Eşim mobilyacı beşiğini ve dolabını kendi yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…