2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun canım.

kaç kilo aldın ki canım? ben de 4,5 kg aldım daha bişey demedi doktor ama 2 hafta sonra randevum. o zaman belki uyarır

kaç kilo aldın ki canım? ben de 4,5 kg aldım daha bişey demedi doktor ama 2 hafta sonra randevum. o zaman belki uyarır
5kilo aldım ama ben zaten kiloluydum bana çok fazla almamalisin demişti benim bulantı geçince iştah arttı ve Almayada devam ediyorum

5kilo aldım ama ben zaten kiloluydum bana çok fazla almamalisin demişti benim bulantı geçince iştah arttı ve Almayada devam ediyorum

bebek ve sen sağlıklı olun da gerisi önemli değil. kilo verilir. bebekte veya sende kilo nedeniyle bir sorun olmadığı sürece stres yapma bence.

bebek ve sen sağlıklı olun da gerisi önemli değil. kilo verilir. bebekte veya sende kilo nedeniyle bir sorun olmadığı sürece stres yapma bence.
Çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok ama doktor böyle giderse iyi olmaz dedi biraz kızdı

KIzlaar bişe sorucam bursada yaşayanlar ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız? Kaça yaptırdınız kaçıncı haftada yaptırdınız

Anneler nolur bana bir care soyleyin. Cok kotu durumdayim. tam 15 gundur agir bir grip geciriyorum. bir de kuru oksuruk yapisti doktora da gittim hamileyim diye fazla ilac tedevisi uygulayamiyorlar. gunlerdir zencefilli ballar, ilik balli limonlu sular, ihlamur, kekik ne denediysem fayda gormedim. artik tukendim oksurmekten kriz geliyor arada nefessiz kaliyorum. her gun acillerdeyim oksijen sakinlestirici felan veriyorlar. Varsa bir care bilen ne olur bir akil versin. En azindan bir sifa dua edin kilo verdim cok bitkinim.

bende bişey sorucam 19 haftalık olduk çok şükür ama benim ne ağzımın tadı var ne de iştahım öyle aman aman ona rağmen 58 ile hamile kaldım 64 olmuşum kesinlikle kiloya takılmıyorum ama bu iştahım ne zman düzelecek hiç bişeye aşermiyorum sürekli ağzımda acı bir tad var sinir bozucu özellikle dikkat ettim şekerli bişey yediğimde oluyo.benim gibi hala iştahı düzelmeyen varmı yhaa

çokkk geçmiş olsun bak size bir karışım vericem yapın bunu öksürüğü bıçak gibi keser.ılık suya bal(varsakestane balı) tarcın limon sirke karışını yap ve iç inşallah şifa olacaktır.

KIzlaar bişe sorucam bursada yaşayanlar ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız? Kaça yaptırdınız kaçıncı haftada yaptırdınız
Yaptırmadım daha kendi doktorum geldiğinde konuşuruz dedi kontrole ama bursada en uygun hayat hastanesinde yapılıyo yeni açılan 125 tl yeni açıldığı için sanırım baya uygun bakalım bizim doktor ne dicek ona göre karar veririm

Benim de hala iştahım düzelmedi. 15. Haftaya kadar hep bulantım vardı, midem küçüldü zaten yiyememekten. 20. Haftamdayım şimdi, 2 kilo almışım ama yediğimden değil yani. İlk hamileliğim böyle değildi, bunda çok acıkmama rağmen yemek gelince aklıma tiksiniyorum canım hiçbirşey yemek istemiyo aıkıldım bu surımdan ben de

benim ilk hamileliğim valla iştahla yemek yemek istiyorum canım bişey çeksin yiyim yiyim doymayayım istiyom:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…