2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Rabbim en kısa zamanda şifanı versin canım.Seni çok iyi anlıyorum bende 1 haftadır çok şiddetli bacak ağrısı çekiyorum yürüyemiycek duruma geldim.Bi de hamile olduğumuz için doktorlar başından savar gibiler ilaç veremedikleri için.İnşallah en kısa zamanda toparlarsın

KIzlaar bişe sorucam bursada yaşayanlar ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız? Kaça yaptırdınız kaçıncı haftada yaptırdınız
Canım ben bursadayım henüz yaptırmadım hayat hastanesinde yaptırmak istiyorum ama orda ki doktorlar bu konu da ne kadar iyi hiç bilmiyorum senin bi fikrin var mı.Bakalım bende cevaba göre arrık en geç 1 2 gün içinde randevu almam gerekiyo

kızlar ton balığı yiyor musunuz? ben hamileliğimin başından beri 2 kere yedim. internetten araştırıyorum ama net bir bilgi bulamadım. bazı uzmanlar haftada 2 kere 80 gr olmak üzere yiyebilirsiniz derken, bazıları kesinlikle tüketilmemeli demiş.

Sagol canim Allah yardimcimiz olsun ne diyelim..

benim doktorum yeme dedi canım. hem konserve olduğu için önerilmiyor hem de yüksek düzeyde cıva içeriyor.

Ayyyy okurken bile yoruldum valla

benim doktorum yeme dedi canım. hem konserve olduğu için önerilmiyor hem de yüksek düzeyde cıva içeriyor.

internette haftada iki kere 80 gr yenebilir yazmış uzmanlar hep ama bilemedim. neyse zaten şimdiye kadar 2 kere yedim. bundan sonra da yemem çok önemli değil.

C
anim sen yone de pit pit hissediyormussun ben onuda hissetmiyorum

Selamlar biz de arabamızı aldık Joie'nin Chrome modelini artı bir de ana kucağı aldık bakalım memnun kalırız inşallah.

Bu arada ben de 2-3 gündür bebişin hareketlerini ya hissetmiyorum ya da çok cılız hareketler olduğundan anlamıyorum. Doktorum bi sıkıntı olduğunu düşünmediğini henüz takip etmek için erken bi zaman olduğunu söyledi yine de insan endişeleniyor ama

Olabilir canim doktoruna bi sorsaydın keşke çok geçmiş olsun inslqqlh hemen geçer insan panik oluyor hissetmeyince

Canım bende öyleyim aynı haftadıyiz 2 3 gündür çok az yada hiç oluyor moralim çok bozuldu niye böyle oldu acaba

Günaydın tatlım
ohh iyi günlerde kullansın paşan :) ben daha bir iğne almadım o kadar rahata bağladım yani :)
Teşekkürler Benim de niyetim yoktu, nazar değer falan ne bileyim korkuyordum aslında ama dün de 23 Nisandı, öyle indirimler vardı ki dayanamadık. Aslında daha beklemek gerek , rahat olmak en iyisi.

C
Anim gecmis olsun. Siyah turp ve bal cok iyi geciriyor you tube den bak istersen yapilisina hemen geciriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…