2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Güle güle kullansın kuzun, içinde uslu uslu otursun.

Yok endişelenme yeme icmeyle alakalı dr bi arkadaşıma şekerli şeyler ye yoksa bebek enerjisiz kalıyor demiş. Şekerli ye uzan ve kendini dinle mutlaka

Onları da denedim heralde canı sıkkın bu aralar arkadaşın
hic dert etme. bazen iki gun boyunca inzivaya cekilirler. 2 gun sonra ortaya cikip tozu dumana katarlar. sirf hareket etsin diye seker de yukleme vucuduna. saglikli beslenmene devam et. icini ferah tut. bebeginin seninle oldugunu her dakikasini seni, duzenini, tepkilerini tanimaya ayirdigini dusun :)

MERHABA GİRDİNİZ Mİ RENKLİ ULTRASONA ?

Kızlar merhaba 2. trimesterde tsh ı yükselen varmı benim önceleri normaldi en son verdiğim kanda 3,48 çıktı randevuyu perşembeye aldım gidip bir daha baktıracağım çok mu yüksek bu seviyede olup ilaç kullanan var mı? bebeğe ne zararı var tsh ın bu değerde de zararı var mı endişelenmeye başladım

merhaba canım benim ilk iki ay 3 üzeriydi 3,15 gibi eutroxh başladık 3 aydan sonra baktık 1,78 e düşmüş kestik ilacı 2.trimester 3 ve üzeri olabilir demişti doktor benim inmiş bence dahiliyeye gidin

merhaba canım benim ilk iki ay 3 üzeriydi 3,15 gibi eutroxh başladık 3 aydan sonra baktık 1,78 e düşmüş kestik ilacı 2.trimester 3 ve üzeri olabilir demişti doktor benim inmiş bence dahiliyeye gidin
benimde aynıydı en başından beri hala kullanıyorum ilacı dr.ayda bir baktır demişti bide sanırım doğuma kadar kullanıcam dr.söylemişti öyle.yarın hem aşım var hemde tekrar baktırcam bakalım.

Benim ilk tahlilde 3.05 ti ilaca başladı doktor. Sonra 1.44 e düştü. İlacım bitince doktora gittim yine ama ilk 3 ay 2.5in altında olmasını istiyoruz dedi. Yeni ilaç yazmadı. Bırak 1 ay sonra yine bakalım dedi. Başka bir doktora daha gittim o da kullanma şuan dedi. İzmirde bi kadın doğumcuya gitmiştim o doktor hamilelik süresince kullanılmalı demişti kendimkadın doğumcum da çok yüksek bi değer değil kullanmasan da olur demişti. Her kafadan bi ses yani. 10 gün oldu bırakalı. Bugün kan verdim sağlık ocağında. Yükselmişse hemen dahiliye ye gidicem yarın

Bende 19 haftalığım canım dediğin gibi iştah yok hala. Şekerli şeyleri bende sevemiyorum artık. Pek birşey yiyemiyorum kilo almadım ama doktorum iyi böyle devam et dedi bebeğin kilosuda iyiymiş. Bu aydan sonra başlarız herhalde kilo almaya.

Ay karar veremedim simdi,lansinoh mu avent mi en iyisi.emzik önemli bence yaa emzik olmadigi zaman durmadan meme istermiş cocuk.memesiz uyumazmis oyle diyorlar
Aventin tek parça emziği var plastik onu çok öneriyorlar bi incele soothie
Ben de emzik kullanacağım inş emziksiz çok zor emzikle ve uyku örtüsüyle kendi kendine uyumayı öğretmek kolay oluyor

B
Aventin tek parça emziği var plastik onu çok öneriyorlar bi incele soothie
Ben de emzik kullanacağım inş emziksiz çok zor emzikle ve uyku örtüsüyle kendi kendine uyumayı öğretmek kolay oluyor
ende emzige alistiricam hem rahatlik hemde emzik emen cocuk cok tatli oluyor yaaaaaa

kızlarr ne giyiyorsunuzz benm karnım cıktı hamile pantalonu aldm gecen ama acayip cabuk esniyo defactodan aldm baskada yok varmı önerebileceginiz bir marka

Bence de ya, bazı anlarda gerçekten kurtarıcı
Oğlum almadı maalesef ve diş zamanı beni emzik gibi kullandı
İnş bu bebeğim alır bide kendi kendine uyku eğitiminde kurtarıcı oluyor
Aynen hem uyku egitiminde iyi oluyor birde bebekler gece uyurken ac olmasa bile surekli emmek istiyor memeti tutmuyor emzigi de rahatlikla aliyor

Aynen hem uyku egitiminde iyi oluyor birde bebekler gece uyurken ac olmasa bile surekli emmek istiyor memeti tutmuyor emzigi de rahatlikla aliyor
Hatta arkadaşımın bebeği gece uyanıp emziğini alıp tekrar uyuyordu anneye büyük rahatlık
Diş yapısını bozar diyenlerde var ama iki yaş sonrasıiçşn diye duydum

Hatta arkadaşımın bebeği gece uyanıp emziğini alıp tekrar uyuyordu anneye büyük rahatlık
Diş yapısını bozar diyenlerde var ama iki yaş sonrasıiçşn diye duydum
Ben kizimda 15 aylikken biraktirdim hic de zorlanmadim ama bu nasil olur emermi hemen birakir mi bilmiyorum her bebek bir olmuyor tabiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…