- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.641
Güle güle kullansın kuzun, içinde uslu uslu otursun.Selamlar biz de arabamızı aldıkJoie'nin Chrome modelini artı bir de ana kucağı aldık bakalım memnun kalırız inşallah.
Bu arada ben de 2-3 gündür bebişin hareketlerini ya hissetmiyorum ya da çok cılız hareketler olduğundan anlamıyorum. Doktorum bi sıkıntı olduğunu düşünmediğini henüz takip etmek için erken bi zaman olduğunu söyledi yine de insan endişeleniyor ama
Yok endişelenme yeme icmeyle alakalı dr bi arkadaşıma şekerli şeyler ye yoksa bebek enerjisiz kalıyor demiş. Şekerli ye uzan ve kendini dinle mutlakaSelamlar biz de arabamızı aldıkJoie'nin Chrome modelini artı bir de ana kucağı aldık bakalım memnun kalırız inşallah.
Bu arada ben de 2-3 gündür bebişin hareketlerini ya hissetmiyorum ya da çok cılız hareketler olduğundan anlamıyorum. Doktorum bi sıkıntı olduğunu düşünmediğini henüz takip etmek için erken bi zaman olduğunu söyledi yine de insan endişeleniyor ama
Güle güle kullansın kuzun, içinde uslu uslu otursun.
Yok endişelenme yeme icmeyle alakalı dr bi arkadaşıma şekerli şeyler ye yoksa bebek enerjisiz kalıyor demiş. Şekerli ye uzan ve kendini dinle mutlaka
hic dert etme. bazen iki gun boyunca inzivaya cekilirler. 2 gun sonra ortaya cikip tozu dumana katarlar. sirf hareket etsin diye seker de yukleme vucuduna. saglikli beslenmene devam et. icini ferah tut. bebeginin seninle oldugunu her dakikasini seni, duzenini, tepkilerini tanimaya ayirdigini dusun :)Onları da denedimheralde canı sıkkın bu aralar arkadaşın
MERHABA GİRDİNİZ Mİ RENKLİ ULTRASONA ?Kesinlikle der canım o zaman bir girerim arada bakarım sürekli giremiyorum.. bana 21 . Haftanda gir dedi zaten bebekte önde gidiyor ama yinede biz ilk usgye göre takip ediyoruz ilk usg ye göre 21 de dedi işte nisan sonuna 22. Haftama doğru girerim inşaAllah
merhaba canım benim ilk iki ay 3 üzeriydi 3,15 gibi eutroxh başladık 3 aydan sonra baktık 1,78 e düşmüş kestik ilacı 2.trimester 3 ve üzeri olabilir demişti doktor benim inmiş bence dahiliyeye gidinKızlar merhaba 2. trimesterde tsh ı yükselen varmı benim önceleri normaldi en son verdiğim kanda 3,48 çıktı randevuyu perşembeye aldım gidip bir daha baktıracağım çok mu yüksek bu seviyede olup ilaç kullanan var mı? bebeğe ne zararı var tsh ın bu değerde de zararı var mı endişelenmeye başladım
benimde aynıydı en başından beri hala kullanıyorum ilacı dr.ayda bir baktır demişti bide sanırım doğuma kadar kullanıcam dr.söylemişti öyle.yarın hem aşım var hemde tekrar baktırcam bakalım.merhaba canım benim ilk iki ay 3 üzeriydi 3,15 gibi eutroxh başladık 3 aydan sonra baktık 1,78 e düşmüş kestik ilacı 2.trimester 3 ve üzeri olabilir demişti doktor benim inmiş bence dahiliyeye gidin
Benim ilk tahlilde 3.05 ti ilaca başladı doktor. Sonra 1.44 e düştü. İlacım bitince doktora gittim yine ama ilk 3 ay 2.5in altında olmasını istiyoruz dedi. Yeni ilaç yazmadı. Bırak 1 ay sonra yine bakalım dedi. Başka bir doktora daha gittim o da kullanma şuan dedi. İzmirde bi kadın doğumcuya gitmiştim o doktor hamilelik süresince kullanılmalı demişti kendimkadın doğumcum da çok yüksek bi değer değil kullanmasan da olur demişti. Her kafadan bi ses yani. 10 gün oldu bırakalı. Bugün kan verdim sağlık ocağında. Yükselmişse hemen dahiliye ye gidicem yarınKızlar merhaba 2. trimesterde tsh ı yükselen varmı benim önceleri normaldi en son verdiğim kanda 3,48 çıktı randevuyu perşembeye aldım gidip bir daha baktıracağım çok mu yüksek bu seviyede olup ilaç kullanan var mı? bebeğe ne zararı var tsh ın bu değerde de zararı var mı endişelenmeye başladım
Cnm ben sola yaptırdım dedgn gbi sağ sıkıntı evet cok agrı cektm üstüne yatınca ama mecburKorkuyorum ya sol kola yaptırsam sola yatamayacam sağa yaptırsam herşeyi sağda taşıyoruz sağ eli kullanıyoruz ay napsam ki ya
inşallah canım,en azından bilerek gidicem kendimi hazırlarım2.de belki daha az agrir canim
bende bişey sorucam 19 haftalık olduk çok şükür ama benim ne ağzımın tadı var ne de iştahım öyle aman aman ona rağmen 58 ile hamile kaldım 64 olmuşumkesinlikle kiloya takılmıyorum ama bu iştahım ne zman düzelecek hiç bişeye aşermiyorum sürekli ağzımda acı bir tad var sinir bozucu özellikle dikkat ettim şekerli bişey yediğimde oluyo.benim gibi hala iştahı düzelmeyen varmı yhaa
Aventin tek parça emziği var plastik onu çok öneriyorlar bi incele soothieAy karar veremedim simdi,lansinoh mu avent mi en iyisi.emzik önemli bence yaa emzik olmadigi zaman durmadan meme istermiş cocuk.memesiz uyumazmis oyle diyorlar
ende emzige alistiricam hem rahatlik hemde emzik emen cocuk cok tatli oluyor yaaaaaaAventin tek parça emziği var plastik onu çok öneriyorlar bi incele soothie
Ben de emzik kullanacağım inş emziksiz çok zor emzikle ve uyku örtüsüyle kendi kendine uyumayı öğretmek kolay oluyor
Bence de ya, bazı anlarda gerçekten kurtarıcıB
ende emzige alistiricam hem rahatlik hemde emzik emen cocuk cok tatli oluyor yaaaaaa
Aynen hem uyku egitiminde iyi oluyor birde bebekler gece uyurken ac olmasa bile surekli emmek istiyor memeti tutmuyor emzigi de rahatlikla aliyorBence de ya, bazı anlarda gerçekten kurtarıcı
Oğlum almadı maalesef ve diş zamanı beni emzik gibi kullandı
İnş bu bebeğim alır bide kendi kendine uyku eğitiminde kurtarıcı oluyor
Hatta arkadaşımın bebeği gece uyanıp emziğini alıp tekrar uyuyordu anneye büyük rahatlıkAynen hem uyku egitiminde iyi oluyor birde bebekler gece uyurken ac olmasa bile surekli emmek istiyor memeti tutmuyor emzigi de rahatlikla aliyor
Ben kizimda 15 aylikken biraktirdim hic de zorlanmadim ama bu nasil olur emermi hemen birakir mi bilmiyorum her bebek bir olmuyor tabiki deHatta arkadaşımın bebeği gece uyanıp emziğini alıp tekrar uyuyordu anneye büyük rahatlık
Diş yapısını bozar diyenlerde var ama iki yaş sonrasıiçşn diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?