- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.661
Benim oğluma hemen arkadaşım verdi ben başta çok istemedim o açıkladı ve sonrasında çok üstüne düşsekte almadıKızlar peki emziği doğumdan sonra hemen hastane de mi vermek gerekiyor. Yoksa sonra ihtiyaç olunca mı. Hani bazı bebekler almıyor deniyor ya o yüzden merak ediyorum.
Ben hastanede vermistim ama almayan cocuk almiyor yani ne kadar ugrassandaKızlar peki emziği doğumdan sonra hemen hastane de mi vermek gerekiyor. Yoksa sonra ihtiyaç olunca mı. Hani bazı bebekler almıyor deniyor ya o yüzden merak ediyorum.
Hemen hemen hergün böyleyim belki hafta da 1gün zorlasam 2gün tüm gün evde olduğum olurAyyyy okurken bile yoruldum valla
Benim arkadaşımda hemen hastane de verdi o aldı mesela hemen. Bende öyle yapsam erken mi olur diye düşünüyorum karar veremedim.Benim oğluma hemen arkadaşım verdi ben başta çok istemedim o açıkladı ve sonrasında çok üstüne düşsekte almadı
Almayadabiliyorkar
Ama vermek istiyorsan emzirdikten sonra verilebilir çenesi yorulmasın karnı doymadan
Deneyip görücez bakalım :) ama emzik emen çocuk çok sevimli geliyor bana :)Ben hastanede vermistim ama almayan cocuk almiyor yani ne kadar ugrassanda
En güzeli o ben öyle yaptım son 2senedir bol bol geziyorumsorma ya resmen kazıdılar sabah beni yataktan :) eşime diyorum gelecek kariyerime karar verdim ikinci çocuğumuda yapıp ev hanımı olmak :)
Benimkiler bunlardıEki Görüntüle 2139932 bu nasil canim?
:) :) herşeyi alasım vardı oğlumda çoğunuda aldım ama birçoğu kullanılmadan küçük kaldıSimdilik sadece 1 tane hastane çıkışı aldim.ne alacagimi bilmiyorum acikcasi.suan neler almam gerek
Ya sen kac gune bir kontrole gidiyon kiKontrolüm vardı bugün oğluşum iyi şükür 22cm boy, yaklaşık 400gr ağırlık dedi. 1hafta ileriydi elleri yanlarda uyuyordu yüzünü gördük belli belirsiz, omega içerikli bi vitamin yazdı maltofer ve birde kalsiyum magnezyum kramplar için v.s haftaya da kontrole gider görürüm minnoşumu sonra ki hafta da ayrıntılıya gideceğim hastanede de varmış dışarda da yapabilirsin dedi. 7ila20mayıs arası gideceğim
Aynen canım ya bende tatlı yedim konuştum müzik dinlettim yok inslqqlh düzelirlerBen de anlayamadım şeker çikolata yiyorum, konuşuyorum da onla ama eskisi gbii hareket yok
benim ilk hamileliğim valla iştahla yemek yemek istiyorum canım bişey çeksin yiyim yiyim doymayayım istiyom:):)
Kuzum ben doguda yaşıyorum ya, buraya ğüvenmiyorum annemin yanına gitcem 20+3 te o zaman yaptıralım dedim doruk u aradım 175 dedi, sende kesinleşince benimle paylaşırmısın fiyat memnuniyetini? Benimde tüp bebek biliyosun, ben renkli çıktı versinler istişCanım ben bursadayım henüz yaptırmadım hayat hastanesinde yaptırmak istiyorum ama orda ki doktorlar bu konu da ne kadar iyi hiç bilmiyorum senin bi fikrin var mı.Bakalım bende cevaba göre arrık en geç 1 2 gün içinde randevu almam gerekiyo
Canım ben doğuda bi ildeyim burda renkli değil çıktıları 125 tl ama hastaneye güvenmiyorum, özel muayenesi olan 450 dedi öhh dedim, bursaya gelip yaptırmak istiyorum 20+3 de bursada olca m mesela, doruk yıldırımı aradım 175 tl cd rapor ve renkli çıktı veriliyo dedi, bilgi alınca benimle paylaşırmısın drun kimi tavsiye edicek acaba?Yaptırmadım daha kendi doktorum geldiğinde konuşuruz dedi kontrole ama bursada en uygun hayat hastanesinde yapılıyo yeni açılan 125 tl yeni açıldığı için sanırım baya uygun bakalım bizim doktor ne dicek ona göre karar veririm
Yaa çok pahalı geldi bana, benim tüp bebek, zaten ona ayrı para gitti, doğudayım tayin çıkcak doğum olcak çok masraf var, burda bile 450 tl bana çok geldiÖnümüzdeki hafta yaptıracağım ben. Acıbadem’e gidyorum zaten ben orada yaptıracağım 1300 tl fiyatı.
Amin inşallah o 22 de yaptı doğum ve o anları çok kötü geçmiş çok üzüldüm ben hala hastanede dikişlerinden sıvı falan geliyomuşAllah sabır versin yaşam sınırı 24 hafta diyorlar ama oda az ihtimal sanırım
Benim doktorum yeme dedi canım ama nedenini sormadım çok sevmediğim için ama internettede yenilmemsi lazım deniliyo en iyisi doktoruna sormanda fayda varkızlar ton balığı yiyor musunuz? ben hamileliğimin başından beri 2 kere yedim. internetten araştırıyorum ama net bir bilgi bulamadım. bazı uzmanlar haftada 2 kere 80 gr olmak üzere yiyebilirsiniz derken, bazıları kesinlikle tüketilmemeli demiş.
Ya anneler benim bebeklerim benden niye beslenemiyolar anlamıyorum yiyorum da ilaçta alıyorum vitamin oğlum 40 haftada 48 cm net 2800 di ikinci gebelikte bebeğim yine geri de gidiyor önde veya haftasında giden anneler ne yiyosunuz
Benim kendi doktorum zaten her gittiğimde renkli ultrasonla bakıyo ve 2 tane renkli fotoğrafını veriyo ama büyük bi ihtimalle ya kendi bakıcak ve hastanesinden bi perinatoloji önerecektir diye düşünüyorum kontrolüme var daha sen ne zaman geleceksin birde bursada sadece direk renkli ultrason çeken bi yer var sadece bunun üzerine olan bi yer var sonomar diye ordan çok memnun kalanlar var çok ilgileniyolarmış duyduğum kadarıyla 300 tl gibi fiyat arayıp daha iyi öğrenebilirsin canımKuzum ben doguda yaşıyorum ya, buraya ğüvenmiyorum annemin yanına gitcem 20+3 te o zaman yaptıralım dedim doruk u aradım 175 dedi, sende kesinleşince benimle paylaşırmısın fiyat memnuniyetini? Benimde tüp bebek biliyosun, ben renkli çıktı versinler istiş
Canım ben doğuda bi ildeyim burda renkli değil çıktıları 125 tl ama hastaneye güvenmiyorum, özel muayenesi olan 450 dedi öhh dedim, bursaya gelip yaptırmak istiyorum 20+3 de bursada olca m mesela, doruk yıldırımı aradım 175 tl cd rapor ve renkli çıktı veriliyo dedi, bilgi alınca benimle paylaşırmısın drun kimi tavsiye edicek acaba?
Yaa çok pahalı geldi bana, benim tüp bebek, zaten ona ayrı para gitti, doğudayım tayin çıkcak doğum olcak çok masraf var, burda bile 450 tl bana çok geldi
Ben 7 mayısta gelicem canım, dr un kim, tayinim çıkmazsa bursada doğum yapmayı bile düşünüyorum ama nasıl olcak bilmiyorum kafamda deli sorular, yarın orayıda arayayım bi, detaylı dışında renkli ultrason elde etme şansımız burda yok gibi niç değilse detaylıda bi renkli fotosu olsun istiyorum tospiğimiinBenim kendi doktorum zaten her gittiğimde renkli ultrasonla bakıyo ve 2 tane renkli fotoğrafını veriyo ama büyük bi ihtimalle ya kendi bakıcak ve hastanesinden bi perinatoloji önerecektir diye düşünüyorum kontrolüme var daha sen ne zaman geleceksin birde bursada sadece direk renkli ultrason çeken bi yer var sadece bunun üzerine olan bi yer var sonomar diye ordan çok memnun kalanlar var çok ilgileniyolarmış duyduğum kadarıyla 300 tl gibi fiyat arayıp daha iyi öğrenebilirsin canım
Bende şimdiden 4 tane renkli resmi var paşamın ben medical parkta özlem hanıma gidiyorum çok tatlıdır her gitiiğimde 2 tane farklı açıdan renkli fotoğraf ve normal ultrason veriyo bi kaç tane ama detaylı için nereye yönlendircek bilemiyorum bi dahaki gelmende konuşuruz demiştiBen 7 mayısta gelicem canım, dr un kim, tayinim çıkmazsa bursada doğum yapmayı bile düşünüyorum ama nasıl olcak bilmiyorum kafamda deli sorular, yarın orayıda arayayım bi, detaylı dışında renkli ultrason elde etme şansımız burda yok gibi niç değilse detaylıda bi renkli fotosu olsun istiyorum tospiğimiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?