- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.681
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşKızlaaar biz bugün kendimizi biraz alışverişe kaptırdık bi yandan erken mi oldu diyorum ama aldık gitti Ankara’da babymall diye bi yer var epey büyük ordan bebek arabamız beşiğimiz ve hastane çıkışımızı aldık pahalı parçalar bitti gibi sanki
Beşik chicconun next to mesini aldık 6 aya kadar yatar dediler yatak odam çok büyük değil daraltmasın dedim.
Bebek arabası da Kraft twist aldık adam baya anlattı içimize sindi.
Hastane çıkışı da andywawa nın 20li setini aldık havlusu falan da var. Erkek bebişler için hep maviler ayıcıklı desenler var renkli balık desenli çok tatlı bulduk bi tane fotolarını atıyorum
Yaa ne güzel benim burdki dr um renkli gösteriyo ama çıktı siyah beyaz ama yazıcı bi değişik yazılar okunmuyo görüntü bulanık oluşo ofBende şimdiden 4 tane renkli resmi var paşamın ben medical parkta özlem hanıma gidiyorum çok tatlıdır her gitiiğimde 2 tane farklı açıdan renkli fotoğraf ve normal ultrason veriyo bi kaç tane ama detaylı için nereye yönlendircek bilemiyorum bi dahaki gelmende konuşuruz demişti
Canım araba kaça geldi bende araba bakıyorum ama pahalı çok fazlaKızlaaar biz bugün kendimizi biraz alışverişe kaptırdık bi yandan erken mi oldu diyorum ama aldık gitti Ankara’da babymall diye bi yer var epey büyük ordan bebek arabamız beşiğimiz ve hastane çıkışımızı aldık pahalı parçalar bitti gibi sanki
Beşik chicconun next to mesini aldık 6 aya kadar yatar dediler yatak odam çok büyük değil daraltmasın dedim.
Hastane çıkışı da andywawa nın 20li setini aldık havlusu falan da var. Erkek bebişler için hep maviler ayıcıklı desenler var renkli balık desenli çok tatlı bulduk bi tane fotolarını atıyorum
Canım araba kaça geldi bende araba bakıyorum ama pahalı çok fazla
Hastane çıkışına bayıldım. Dediğin gibi hep maviler dolu bende istemiyorum çocuğu masmavi giydirmeyi. :)Kızlaaar biz bugün kendimizi biraz alışverişe kaptırdık bi yandan erken mi oldu diyorum ama aldık gitti Ankara’da babymall diye bi yer var epey büyük ordan bebek arabamız beşiğimiz ve hastane çıkışımızı aldık pahalı parçalar bitti gibi sanki
O nasıl güzel bi hastane çıkışı çok değişik çok güzel allah sağlıcakla kullandırsın inşallah giydirdiğimiz günlerde gelsin bi an önceKızlaaar biz bugün kendimizi biraz alışverişe kaptırdık bi yandan erken mi oldu diyorum ama aldık gitti Ankara’da babymall diye bi yer var epey büyük ordan bebek arabamız beşiğimiz ve hastane çıkışımızı aldık pahalı parçalar bitti gibi sanki
Gelirsen kontrol olursun olmadı canım bursayaYaa ne güzel benim burdki dr um renkli gösteriyo ama çıktı siyah beyaz ama yazıcı bi değişik yazılar okunmuyo görüntü bulanık oluşo of
O nasıl güzel bi hastane çıkışı çok değişik çok güzel allah sağlıcakla kullandırsın inşallah giydirdiğimiz günlerde gelsin bi an önce
Merhaba benim ilk 3 ay 2.4 2.1 falan çıkmıştı normal demişlerdi 19. Hafta da bu değer çıktı 3.48. Doktoruma sordum dahiliyeye muayene ol dedi. Sağlık ocağındaki ebe çok yüksek değil biraz dedi. Arkadaşımın eşi dahiliye doktoru sonucu ona gönderdim hamile olduğumu da belirtmesini rica ettim oda normal demiş. Bende 2 hafta sonrasına bu Perşembe ye dahiliyeden randevu aldım tekrar gidip kan vereceğim bakalım sonuca göre doktor ne diyecekmerhaba canım benim ilk iki ay 3 üzeriydi 3,15 gibi eutroxh başladık 3 aydan sonra baktık 1,78 e düşmüş kestik ilacı 2.trimester 3 ve üzeri olabilir demişti doktor benim inmiş bence dahiliyeye gidin
Evet baya fiyatlar uçtu : DAynen maalesef çok pahalılar 1679 a aldık Kraft ta %30 indirim vardı bütün arabalarda
Merhaba benim ilk 3 ay 2.4 2.1 falan çıkmıştı normal demişlerdi 19. Hafta da bu değer çıktı 3.48. Doktoruma sordum dahiliyeye muayene ol dedi. Sağlık ocağındaki ebe çok yüksek değil biraz dedi. Arkadaşımın eşi dahiliye doktoru sonucu ona gönderdim hamile olduğumu da belirtmesini rica ettim oda normal demiş. Bende 2 hafta sonrasına bu Perşembe ye dahiliyeden randevu aldım tekrar gidip kan vereceğim bakalım sonuca göre doktor ne diyecekangelone
Öyle yapıcam canım artık napayım bu yaz benim için çok hareketli olacakGelirsen kontrol olursun olmadı canım bursaya
Bence belki de bebekler karar veriyordur hangisi onlara daha uygun ve rahatsa onu tercih ediyordur. Bi bebegin kullandigi markayi belki seninki kabul etmeyecektir. Bikac tane yedekli alip denemekte fayda var.Ay karar veremedim simdi,lansinoh mu avent mi en iyisi.emzik önemli bence yaa emzik olmadigi zaman durmadan meme istermiş cocuk.memesiz uyumazmis oyle diyorlar
Canım maşallah çok güzeller sağlıklı günlerde giyinsin inşallah. Biz de çoğu şeyi babymall den aldık, çukurambardaki :) ahbap olduk artık oradakilerde.Kızlaaar biz bugün kendimizi biraz alışverişe kaptırdık bi yandan erken mi oldu diyorum ama aldık gitti Ankara’da babymall diye bi yer var epey büyük ordan bebek arabamız beşiğimiz ve hastane çıkışımızı aldık pahalı parçalar bitti gibi sanki
Evet maalesef bizim arabamız da 3500den 2700e düşmüştü ama içinde ana kucağı yoktu. Ana kucağına da ayrıca 1700 tl verdik. GB maris bebek arabasıyla, cybex cloud q ana kucağını aldık.Kızlar bebek arabaları o kadar pahalı mı?1600 1700 kadar mı
Biz daha pek bişey alamadık ama geçen spor ayakkabı aldım allahım minicik çıldırdım resmen evin içinde hayal kurdum bi dünya kim bilir doğsa naparım parçalarım sanırım ne alıcağımı bilmedim için sadece bakınıyorum çok kararsıızm nerden başlayacağımı bilmiyorum acayip acemiyim araştırmalarım sonucu bi şiste yapıp öyle gidicem toplu alcam anlaşılanAmin inşallahben de eşime diyorum sabahtan beri inşallah içini dolu görürüz diye bu tarz şeyler alınca daha bi moda giriyor insan
Ben de haftaya bursaya geliyorum. Hazir gelmisken de Bursa acibademe gelip ultrasona gircem.Önümüzdeki hafta yaptıracağım ben. Acıbadem’e gidyorum zaten ben orada yaptıracağım 1300 tl fiyatı.
Kime gidiyorsun ?Ben de haftaya bursaya geliyorum. Hazir gelmisken de Bursa acibademe gelip ultrasona gircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?