2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlaaar biz bugün kendimizi biraz alışverişe kaptırdık bi yandan erken mi oldu diyorum ama aldık gitti Ankara’da babymall diye bi yer var epey büyük ordan bebek arabamız beşiğimiz ve hastane çıkışımızı aldık pahalı parçalar bitti gibi sanki

Beşik chicconun next to mesini aldık 6 aya kadar yatar dediler yatak odam çok büyük değil daraltmasın dedim.

Bebek arabası da Kraft twist aldık adam baya anlattı içimize sindi.

Hastane çıkışı da andywawa nın 20li setini aldık havlusu falan da var. Erkek bebişler için hep maviler ayıcıklı desenler var renkli balık desenli çok tatlı bulduk bi tane fotolarını atıyorum

Eklentiler

• C17F4886-6204-4F68-8DF7-8A860E3D0AED.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 117
  • DDE54EA3-505E-43DE-8B7E-B3441D7A8B84.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 119
  • D02481FD-A29B-4E24-B1C4-18BF5F3B50BE.webp
    7 KB · Görüntüleme: 111
  • 4CBA4326-B2F7-4180-B4AB-FAAE6491ED9A.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 6C42EF0F-1CBA-48C8-961C-FF0C79F078C0.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 108
  • 201B1681-1DD3-4D77-A065-ED5177409FEA.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 106
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş

Yaa ne güzel benim burdki dr um renkli gösteriyo ama çıktı siyah beyaz ama yazıcı bi değişik yazılar okunmuyo görüntü bulanık oluşo of

Canım araba kaça geldi bende araba bakıyorum ama pahalı çok fazla

Hastane çıkışına bayıldım. Dediğin gibi hep maviler dolu bende istemiyorum çocuğu masmavi giydirmeyi. :)

O nasıl güzel bi hastane çıkışı çok değişik çok güzel allah sağlıcakla kullandırsın inşallah giydirdiğimiz günlerde gelsin bi an önce

merhaba canım benim ilk iki ay 3 üzeriydi 3,15 gibi eutroxh başladık 3 aydan sonra baktık 1,78 e düşmüş kestik ilacı 2.trimester 3 ve üzeri olabilir demişti doktor benim inmiş bence dahiliyeye gidin
Merhaba benim ilk 3 ay 2.4 2.1 falan çıkmıştı normal demişlerdi 19. Hafta da bu değer çıktı 3.48. Doktoruma sordum dahiliyeye muayene ol dedi. Sağlık ocağındaki ebe çok yüksek değil biraz dedi. Arkadaşımın eşi dahiliye doktoru sonucu ona gönderdim hamile olduğumu da belirtmesini rica ettim oda normal demiş. Bende 2 hafta sonrasına bu Perşembe ye dahiliyeden randevu aldım tekrar gidip kan vereceğim bakalım sonuca göre doktor ne diyecek angelone

Benim de 3.30 gibi bi şey çıkmıştı net hatırlamıyorum eutrox bi kutu bitene kadar kullandım 0.59 a düşmüştü doktor ilacı bıraktırdı bir ay sonra tekrar kanda bakıldı 1.58 olmuş doktor ilaca gerek Yok bir ay sonra tekrar bakarız dedi

Ay karar veremedim simdi,lansinoh mu avent mi en iyisi.emzik önemli bence yaa emzik olmadigi zaman durmadan meme istermiş cocuk.memesiz uyumazmis oyle diyorlar
Bence belki de bebekler karar veriyordur hangisi onlara daha uygun ve rahatsa onu tercih ediyordur. Bi bebegin kullandigi markayi belki seninki kabul etmeyecektir. Bikac tane yedekli alip denemekte fayda var.

Canım maşallah çok güzeller sağlıklı günlerde giyinsin inşallah. Biz de çoğu şeyi babymall den aldık, çukurambardaki :) ahbap olduk artık oradakilerde.

Kızlar bebek arabaları o kadar pahalı mı?1600 1700 kadar mı
Evet maalesef bizim arabamız da 3500den 2700e düşmüştü ama içinde ana kucağı yoktu. Ana kucağına da ayrıca 1700 tl verdik. GB maris bebek arabasıyla, cybex cloud q ana kucağını aldık.

Amin inşallah ben de eşime diyorum sabahtan beri inşallah içini dolu görürüz diye bu tarz şeyler alınca daha bi moda giriyor insan
Biz daha pek bişey alamadık ama geçen spor ayakkabı aldım allahım minicik çıldırdım resmen evin içinde hayal kurdum bi dünya kim bilir doğsa naparım parçalarım sanırım ne alıcağımı bilmedim için sadece bakınıyorum çok kararsıızm nerden başlayacağımı bilmiyorum acayip acemiyim araştırmalarım sonucu bi şiste yapıp öyle gidicem toplu alcam anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…