2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar karnında linea nigra denen koyu renk çizgi çıkan var mı? İnternette 3.-4. Aylarda çıkar diyor ama bende görünen birşey yok bende mi gariplik var

Peki 3.30 değeri hangi haftada çıkmıştı

Bennnn esmerlerde daha cok bdllb oluyormuş ki ben esmerim yavaştan belli oluyor
Sen benden ileridesin sanırım :) ben 17+5 im. Bi de esmerlerde daha çabuk belli olurmuş. Sende bile yeni yeni çıkıyorsa bende görünmemesi normal sanırım :)

Kızlar karnında linea nigra denen koyu renk çizgi çıkan var mı? İnternette 3.-4. Aylarda çıkar diyor ama bende görünen birşey yok bende mi gariplik var
Benim kızımda çıkmıştı ama kaçıncı ayda hatırlamıyorum bundada daha çıkmadı o yazıyı bende okuyup senin gibi düşündüm :)

Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah :)

Canım casual air modeline baktım da çok hoşuma gitti. Videolarını falan da izledim çok beğendim. Teşekkür ederim önerin için.

Biz gecen yil Sahin Zeteroglunda tüp bebek denemistik tutmadi. Sonra kendiligimden hamile kaldim. Bursada baska doktor tanidigim olmadigi icin direk Sahin hocaya gidicem. Hem ziyaret hem de kismetse bebegimizi görelim diye
Anladım canım. Bende onun yan odasındaki doktora gidiyorum :) zaten orda 2 kişiler :))

Kızıma hamileyken hiç çıkmadı bende,şimdide çıkacağını sanmıyorum hiç öyle bi çizgi yok :)

Günaydın kızlar
Bu tetanoz aşısı ne berbatmış. Bilseydim vurulmazdım. Ağrıdan yatamadım bütün gece. Daha bir de 2. dozu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…