2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar
Bu tetanoz aşısı ne berbatmış. Bilseydim vurulmazdım. Ağrıdan yatamadım bütün gece. Daha bir de 2. dozu var
Ben de geçen hafta oldum aşıyı, çok korktum ağrıyacak diye, ağrımadı derken aşından 3 gün sonra hafif ağrıdı

Ha bi de akınızda olsun, aşı olurken kasmayın kendinizi, hemşireye söyleyin haber versin aşı yaparken,rahat bırakın kendinizi, ben özellikle dikkat ettim işe yaradı

Günaydın kızlar
Bu tetanoz aşısı ne berbatmış. Bilseydim vurulmazdım. Ağrıdan yatamadım bütün gece. Daha bir de 2. dozu var
Bende dün vuruldum sadece hafif ateş yaptı onun dışında ağrım hiç yok ama ebe ikinci günden sonra ağrın olabilir dedi sonradan etkisini gösterecek olabilir.

Kizlar dun evi havalandirmistim bir sürü sivrisinek girmis.sabaha kadar beni yediler.kaşına kaşına dogru düzgün uyuyamadim.cok ta kucuk sinekler bulamiyom olduremiyom,cami açınca gitmiyorlar da.adeta cogaliyorlar..napcam bilmiyom

Fişe takılan sivrisinek ilaçlarından al canım. Camı da hafif aralık bırak. Ancak o zaman gidiyorlar.

Kızlar gunaydin özel olacak ama temizlik işini nasıl yapıyorsunuz ben kuaföre gidiyorum normalde ama tüp bebek olduğu için ilk 3 ay yasak koymuştu hemsirem.
Sonra ni şekilde makina ile aldım ama yine zamanım geldi ağda ya gitmek istiyorum bi problem olmaz ins degilmi

Günaydın kızlar. Yaa benim tüm gece ağrım oldu karnı kasıklarım ağrıdı gaz mı vardı neydi bilmiyorum hala biraz ağrı var. Bir de istemsiz gerinme oluyor hala bende. Ayaklarım genriniyor sabahta uyandım ayaklarım uyuştu mu nedir istemsiz gerindi kalktım vücudum gerindi ve karnım baya acıdı ama bebeğin olduğu kısım değik daha yukarısı ama istemsiz oluyor. Diyorum gece rahat yatamıyorum ister istemez hareketlere dikkat ediyorum bacaklarımı kendime çekmiyorum falan vücut sabah rahatlama ihtiyacımı duyuyor ama korktum sabah acıyınca ama elimde de değil

Çok güzelmiş canım bizde Yalova Özdilek'ten aldık gittiğimizde oraya 20 li havlulu hastane çıkışı. Bebek arabası bizde kraft twist düşünüyoruz bakalım. O anne yanını bende istiyorum odam küçük ama 6 ay yetmez yanında yatırmak için diyorlar bilemiyorum ki. Çok güzelmiş hastane çıkışın canımm sağlıkla gelsin kullansın inşallah

Ben de geçen hafta oldum aşıyı, çok korktum ağrıyacak diye, ağrımadı derken aşından 3 gün sonra hafif ağrıdı
Benim vurulur vurulmaz başladı ağrımaya

2. Doz da ağrı olmuyor diye duymuştum ben. Yani inşallah öyledir
Ben de öyle duydum ama sanırım kişiye göre değişiyor

Bende dün vuruldum sadece hafif ateş yaptı onun dışında ağrım hiç yok ama ebe ikinci günden sonra ağrın olabilir dedi sonradan etkisini gösterecek olabilir.
Ateş olmadı bende ama ağrısı çok oldu. Gece soluma yatamadım hiç

Ben evlenmeden önce lazere gidiyordum ama yarım kaldı. Genital bölge hariç diğer yerlerde az çıkıyor zaten. Genital bölgeyi venus breezele diğer yerleri sir ağda beziyle alıyorum

Canım geçen gece öyle bir gaz ağrısı oldu ki sanırsın doğum sancısı :) malesef gerinme olayı bende de oluyor. Bacaklarımı dümdüz uzatıp yatamıyorum kasıklarım geriliyor

günaydın hanımlaarrrr
sonunda istediğim doktoru buldum
dün özele gittik eşimle doktorla cok iyi anlaştık oraya devam edicem sanırım ama devletide bırakmıcam tabi
çok sevindim canım gönlüne göre bi dr bulmana

canım gittiğim kuaför hijyene dikkat ediyorsa olmaz bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…