- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.741
Çok güzeller, bayıldım. Allah içini dolu etsin Güle güle kullansın paşanKızlaaar biz bugün kendimizi biraz alışverişe kaptırdık bi yandan erken mi oldu diyorum ama aldık gitti Ankara’da babymall diye bi yer var epey büyük ordan bebek arabamız beşiğimiz ve hastane çıkışımızı aldık pahalı parçalar bitti gibi sanki
Beşik chicconun next to mesini aldık 6 aya kadar yatar dediler yatak odam çok büyük değil daraltmasın dedim.
Bebek arabası da Kraft twist aldık adam baya anlattı içimize sindi.
Hastane çıkışı da andywawa nın 20li setini aldık havlusu falan da var. Erkek bebişler için hep maviler ayıcıklı desenler var renkli balık desenli çok tatlı bulduk bi tane fotolarını atıyorum
Kendimi kasmaktan falan korkuyorum da ondan inşallah birsey olmaz ya gitmem de gerek artık :)çok sevindim canım gönlüne göre bi dr bulmana
canım gittiğim kuaför hijyene dikkat ediyorsa olmaz bişey
bende cok sevindim kuzumçok sevindim canım gönlüne göre bi dr bulmana
canım gittiğim kuaför hijyene dikkat ediyorsa olmaz bişey
Ben çarşamba gideceğim canım :) 1 mayısı tatilini değerlendirip cumadan tatile çıkıyoruz salı döneceğiz. Zaten ayrıntılı ultrasonu yapan doktor hastane bünyesinde değil,tüm acıbademleri geziyor gün gün. Çarşamba günleri Bursa’da oluyor. İlk hamileliğimdede ona yaptırmıştım başarılı birisi..Aaa süpermis benim randevum pazartesi. Seninki de pazartesi olurmus bide :)
Ben komple laZerliyim yıllardır unuttum o işleri desem yeridir :) ama 9 ay boyunca hatta doğuma giderken bile ağdaya giden arkadaşlarım var bence sorun olmaz.Kızlar gunaydin özel olacak ama temizlik işini nasıl yapıyorsunuz ben kuaföre gidiyorum normalde ama tüp bebek olduğu için ilk 3 ay yasak koymuştu hemsirem.
Sonra ni şekilde makina ile aldım ama yine zamanım geldi ağda ya gitmek istiyorum bi problem olmaz ins degilmi
Cnm benim kizimdayken de cikmamisti esmerim ..bunda da cikmadi herkeste cikmiyor onemli degil yaniaaa yani bazen çıkmayabiliyor :) tecrübesizlik böyle birşey, illa çıkacakmış gibi düşündüm :)
Kızlar gunaydin özel olacak ama temizlik işini nasıl yapıyorsunuz ben kuaföre gidiyorum normalde ama tüp bebek olduğu için ilk 3 ay yasak koymuştu hemsirem.
Sonra ni şekilde makina ile aldım ama yine zamanım geldi ağda ya gitmek istiyorum bi problem olmaz ins degilmi
ne olacak kendini kassan korkma bu kadar canım :) ben de kasıyorum tabi ki kuaförüm yaparken canım acıyor en nihayetinde ama o kadarcık kasmayla birşey olacaksa bebeklerimize ohhoo işimiz var :) takma kafana bu kadar. doktorum bana hep "hamile olduğunu aklından çıkar. hamilelik bir hastalık değil, doğal bir süreç. önceden nasıl yaşıyorsan öyle yaşayacaksın. sadece beslenmene biraz daha özen göster yeter. zaten yapmaman gereken birşey yaparsan vücudun sana sinyal verir, anlarsın" diyor. ben de elimden geldiğince böyle yapmaya çalışıyorum :) tabi ki çok rahat, kafama hiçbir şeyi takmadan geçirmiyorum bu dönemi ama fazla da evham yapmıyorum. kuaförü deneyimleyip ona göre devam edebilirsin bence. baktın rahatsız oldun, veya bir ağrı bişey hissettin bir daha gitmezsin.Kendimi kasmaktan falan korkuyorum da ondan inşallah birsey olmaz ya gitmem de gerek artık :)
Bende komple lazer yaptırmıştım ama şimdi tekrar çıktı seyrek bir şekilde acaba lazerden sonra ağda yapılır mı ki canım bir bileğin var mıBen komple laZerliyim yıllardır unuttum o işleri desem yeridir :) ama 9 ay boyunca hatta doğuma giderken bile ağdaya giden arkadaşlarım var bence sorun olmaz.
Cnm lazer yaptirinca hamilelikte geri cikiyir diyorlar .. bende senelerdir lazeri dusunuyordum ama 2. Cocugu yapicagim icin bwkledim ama insallah dogumdan sonra istiyorumBen komple laZerliyim yıllardır unuttum o işleri desem yeridir :) ama 9 ay boyunca hatta doğuma giderken bile ağdaya giden arkadaşlarım var bence sorun olmaz.
Bende tüm vücuda komple yaptırmıştım aklına neresi geliyorsa ama yılda birkere kontrol seansı hala yaptırıyorum yoksa tekrar uyanan kıl kökleri olabiliyormuş. Hamilelik,doğum vs her türlü hormon değişmini yaşadım ama tekrar çıkmadı bende,yıllık kontrol seansının etkili olduğunu düşünüyorum.Bende komple lazer yaptırmıştım ama şimdi tekrar çıktı seyrek bir şekilde acaba lazerden sonra ağda yapılır mı ki canım bir bileğin var mı
Ayyyy cok sevindim canim ozel iyi oluyor ya ben beni bi kere doktorum devlete gondermisti esimi iceri almamislardi ..hic iyi degil yani o yuzden ozelde istedigin gibi gorebiliyorlar babalari bebislerimizibende cok sevindim kuzum
detaylı ultrason için randevu alıp haber vericeklermş
eşimde cok mutlu oldu ilk kez gördü bbegi hepsini kaydetmiş telefonuna
Ben yıllar önce yaptırdım canım,bikerr hamilelik ve doğum geçirdim tekrar çıkma olayını yaşamadım. Yılda birkere tüm vucüt 1 seans yaptırıyorum ben çıkmamış olmasına rağmen,yapan doktorum böyle olmasını önermişti.çünkü tekrar uyanan kıl kökleri olabiliyor demişti.Cnm lazer yaptirinca hamilelikte geri cikiyir diyorlar .. bende senelerdir lazeri dusunuyordum ama 2. Cocugu yapicagim icin bwkledim ama insallah dogumdan sonra istiyorum
Anladim canim keske yaptursaydim o zaman ya etrafimdaki arkadaslar kuzenler yaptirmislardi ama dogum yasamadiklarindan kesin emin olamadim ama insallah dogumdan sonra yaptiracam dedigin gibi senede bir seansla omur boyu rahat oluruz... ya ben kizima da istiyorum direk lazer ama onada ozel bolge olmaz diyorlar dogurganligi azaltiyormus onu biliyormusunBen yıllar önce yaptırdım canım,bikerr hamilelik ve doğum geçirdim tekrar çıkma olayını yaşamadım. Yılda birkere tüm vucüt 1 seans yaptırıyorum ben çıkmamış olmasına rağmen,yapan doktorum böyle olmasını önermişti.çünkü tekrar uyanan kıl kökleri olabiliyor demişti.
evet kuzum daha iyiymiş ama doktor bulamamıstm ben eşimde sevdi zatn buna gidelim artık diyo :))Ayyyy cok sevindim canim ozel iyi oluyor ya ben beni bi kere doktorum devlete gondermisti esimi iceri almamislardi ..hic iyi degil yani o yuzden ozelde istedigin gibi gorebiliyorlar babalari bebislerimizi
Heryıl kontrol seansı bence mutlaka yapılmalı,sonra tekrar çıktı diye sorunlar olabiliyor. Kızın kaç yaşında ? Bence doktorla görüş ne desem yalan.. bende evlenmeden önce yaptırmıştım doğurganlığı azaltma kısmı bence hurafe.. yumurtalıklara zarar verebilecek kadar derine ulaşmıyordur ışınlar. Çokta kolay hamile kalabiliyorum çok şükür :) ama sen yinede doktora bi danış,yaş vs önemli olabilir.Anladim canim keske yaptursaydim o zaman ya etrafimdaki arkadaslar kuzenler yaptirmislardi ama dogum yasamadiklarindan kesin emin olamadim ama insallah dogumdan sonra yaptiracam dedigin gibi senede bir seansla omur boyu rahat oluruz... ya ben kizima da istiyorum direk lazer ama onada ozel bolge olmaz diyorlar dogurganligi azaltiyormus onu biliyormusun
Cnm kizim daha kucuk 11 yasinda ama baslarken direk lazerle baslamayi dusunuyorum dedigin gibi onu bi doktora sorayim ...rahatlik olur ya hic ugrasmasin kuzucum agdayla filan bi de kizimin cani cok tatlidir kiyamamHeryıl kontrol seansı bence mutlaka yapılmalı,sonra tekrar çıktı diye sorunlar olabiliyor. Kızın kaç yaşında ? Bence doktorla görüş ne desem yalan.. bende evlenmeden önce yaptırmıştım doğurganlığı azaltma kısmı bence hurafe.. yumurtalıklara zarar verebilecek kadar derine ulaşmıyordur ışınlar. Çokta kolay hamile kalabiliyorum çok şükür :) ama sen yinede doktora bi danış,yaş vs önemli olabilir.
hic dert etme. bazen iki gun boyunca inzivaya cekilirler. 2 gun sonra ortaya cikip tozu dumana katarlar. sirf hareket etsin diye seker de yukleme vucuduna. saglikli beslenmene devam et. icini ferah tut. bebeginin seninle oldugunu her dakikasini seni, duzenini, tepkilerini tanimaya ayirdigini dusun :)
kızlarr ne giyiyorsunuzz benm karnım cıktı hamile pantalonu aldm gecen ama acayip cabuk esniyo defactodan aldm baskada yok varmı önerebileceginiz bir marka
anladim canim. Ben ayrintiliyi yasadigim ülkede yaptiracagim. Ama hazir Türkiyeye gelmisken degerlendirelim birde Türk doktorlari görsün dedik :) Size iyi tatiller simdiden o zaman.Ben çarşamba gideceğim canım :) 1 mayısı tatilini değerlendirip cumadan tatile çıkıyoruz salı döneceğiz. Zaten ayrıntılı ultrasonu yapan doktor hastane bünyesinde değil,tüm acıbademleri geziyor gün gün. Çarşamba günleri Bursa’da oluyor. İlk hamileliğimdede ona yaptırmıştım başarılı birisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?