2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim tüm vücut bitmişti, bir kaç ay önce kontrole de gittim ama hiç bir yerimde çıkmadı, bikini bölgesinde çıktı Çok problem oluyor şu anda bana. Ve lazere gitmeden çnce hiç olmayan yerlerde çıktılar çok enteresan. Artık jilet milet bir şey halledicem ben de, burada hiç güvenebileceğim önceden gittiğim bir kuaför yok çünkü. Doğumdan sonra tekrar lazer

Canım geçen gece öyle bir gaz ağrısı oldu ki sanırsın doğum sancısı :) malesef gerinme olayı bende de oluyor. Bacaklarımı dümdüz uzatıp yatamıyorum kasıklarım geriliyor

Gece yine o kadar hisseymiyorum sabaha karşı bacaklarım geriniyor istemsiz ama yanlarım ağrıyor bir sağa dönüyorum bir sola ama sabah kalkıyorum acayip geriniyor vücudum kalkıyorum ayağa ayaklarım zor tutuyor resmen ve bu seferde karnım geriniyor gerinince de acıyor korkuyorum acayip yani doktora sorucam bakalım

O gerinme sorunu bende var. İstemsiz oluyor yani tam uyanınca başlıyorum gerinmeye aklıma geliyor hamile olduğum dikkat ediyorum ama bacaklarımı falan geriyorum yoksa çok rahatsız oluyorum. Uyku konusunda da yanlara yatıyorum ama hep sırt üstü uyanıyorum. Ki bacaklarımın arasına yastıkta koyuyorum yüz üstü yada sırt üstü dönmeyeyim diye ama yine uyandığımda ben ayrı yerde yastık ayrı yerde oluyor.

Mecbur denicem canım yapcak birsey yok :) haklısın

Yapamiyom kendim ya goremeyince arkaya doğru falan birde canım çok fazla yanıyor kendim başına geçince :)

Hamile yastigi almani tavsiye ederim. Ben yaklasik 1aydir kullaniyorum gece daha rahat uyuyorum. Kalca bel sirt agrilari icin daha cok öneriyorlar ve bahane ile sol tarafa yan yatmaya alisiliyor. Hamile ve emzirme yastigi diye geciyor adi yaklasik 2metre.

Bende komple lazer yaptırmıştım ama şimdi tekrar çıktı seyrek bir şekilde acaba lazerden sonra ağda yapılır mı ki canım bir bileğin var mı
Yapılmaz diyorlar ama bikini ve genital bölge tamamen bitmiyor şu aşamada da lazer yaptıramayacağıma göre ağdada bi sakınca görmedim kendi adıma :) doğumdan sonra tekrar lazere devam. Bir de göbek çevremde aşırı tüylenme oldu umarım dökülürler

Benim sol tarafımda gene bi ağrı var önceden sancı olup geçiyordu şimdi ayağa kalkınca ağrı gibi oluyor anlamadım neden

Merhaba,hamile yastigini nerden aldiniz ve fiyat nedir acaba cok tskler

Merhaba,hamile yastigini nerden aldiniz ve fiyat nedir acaba cok tskler
ben şundan almıştım ama çok memnun değilim maalesef. göründüğü kadar dolgun gelmiyor. çok ince geldi bana benim de belim çok ağrıyor yatarken dayanamıyorum bazen

Bu
Canim bence kız olunca pembe erkek olunca mavi klasiginden uzak dur. Oncelikle sana ve tenine yakışacak bir renkte ve modelde elbise arastir elbisene göre şal uydur. Eşine de aynı renkte gömlek ayarlarsnz :) Benim gördüğüm çoğu fotoda beyaz elbise çok hoş duruyor mesela beyaz elbise üstüne somon rengi ipek şal eşine de somon rengi gömlek ve beyaz pantolon ya da daha başka renk

Kızlar karnında linea nigra denen koyu renk çizgi çıkan var mı? İnternette 3.-4. Aylarda çıkar diyor ama bende görünen birşey yok bende mi gariplik var

Beyaz tenliyim ama ben de çıktı canım. Kopkoyu değil ama boylu boyunca bir çizgi oluştu. Bir hormonla alakaliymis sanırım.

Benim sol tarafımda gene bi ağrı var önceden sancı olup geçiyordu şimdi ayağa kalkınca ağrı gibi oluyor anlamadım neden

Benim de dün gece oldu yatış poziyonumu degistirdim gecti. Bugun yururken ve otururken de oldu sol tarafta. Kontrole gidiyorum inşallah her şey yolundadır.

kızlar masa bası calışanlara bi sorum olcak..
ben artık sürekli torumaktn rahatsız oluyorum sizde de oluyo mu? karnıma sırtıma agrı giriyo bacaklarım uyusuyo falan
nasıl dayancam 3 ay daha bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…