2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar masa bası calışanlara bi sorum olcak..
ben artık sürekli torumaktn rahatsız oluyorum sizde de oluyo mu? karnıma sırtıma agrı giriyo bacaklarım uyusuyo falan
nasıl dayancam 3 ay daha bilmem

Bende rahatsız oluyorum canım belim ağrıyor biraz. Dolaşıyorum kolidorda falan okul büyük ama ne kadar dolaşacaksın okul içinde de. Akşam eve gidiyorum belim sırtım ağrıyor.

Merhaba,hamile yastigini nerden aldiniz ve fiyat nedir acaba cok tskler
Ben yurtdisinda oldugum icin yasadigim yerden aldim ama simdi netten baktim ebebekte 79 tl yaziyor. Hatta fotosunu koydum ilgilenenler icin. Benimki birebir aynisi degil ama ayni mantikta.

Eklentiler

• Screenshot_20180425-132636.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 78
Bende rahatsız oluyorum canım belim ağrıyor biraz. Dolaşıyorum kolidorda falan okul büyük ama ne kadar dolaşacaksın okul içinde de. Akşam eve gidiyorum belim sırtım ağrıyor.
bende sürekli su wc için yerimden kalkıyorum ama yetmiyo sanırım

Bende gece rahat atamiyorum bende bacagimin arasina yastik katip oyle yatiyorum

kızlar masa bası calışanlara bi sorum olcak..
ben artık sürekli torumaktn rahatsız oluyorum sizde de oluyo mu? karnıma sırtıma agrı giriyo bacaklarım uyusuyo falan
nasıl dayancam 3 ay daha bilmem
benim daha başlamadı ağrılar karnımda çok büyümedi ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ağustosta sıcakta nasıl olacak bilmiyorum duruma göre izne ayrılacam artık

benim daha başlamadı ağrılar karnımda çok büyümedi ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ağustosta sıcakta nasıl olacak bilmiyorum duruma göre izne ayrılacam artık
ben istifa edicem o yüzden bende uzatabildigim kadar uzatıcam calışma süremi. cok zorlanırsam bırakırım artık

Kızlar çocuk parası aliniyormus sanırım şartları neler Biliyormusunuz. Rapor aliniyormus sanırım ama ben tamamen bırakmayı düşünüyorum işi 2 3 yıl çalışmak istemiyorum bilginiz var mı bu konuda . İşi birakirsam alamazmiyim

Ah ah ben de bugun isten cikarilmakla tehdit edildim astim yuzunden rapor almistim. Seninle bu sekilde devam edemeyiz dediler. Bir kac ay sonra dogum iznine cikacaz ya postalayacak adiler.

bende tam bunu araştırıyodum :)) bende işi bırakıcm tamamen ama işi bıraktıktn 300 gün sonra dogum yapanlar alabiliyomş diye duydum kesin bilgi alamadm hiç bi yrden
Ysmdfn belki bize yardımcı olabilir bilgisi varsa

Evet benim patron da sorar oldu geriye ne zaman geleceksin diye daha söylemedim tamamen cikacagimi

Ah ah ben de bugun isten cikarilmakla tehdit edildim astim yuzunden rapor almistim. Seninle bu sekilde devam edemeyiz dediler. Bir kac ay sonra dogum iznine cikacaz ya postalayacak adiler.
hamileyi işten cıkarmak yasak canım öyle bişey yaparsalar hemen dava aç hiç bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…