2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar aksama ne pişirip yiyeceksiniz?

Benim eşim gorevde olduğu icin evde yalnizim hep.hergun makarna pilav lahmacun tost ıvır zıvır yemekten yoruldum.sizler ne yiyorsuniz?

Kizlar aksama ne pişirip yiyeceksiniz?

Benim eşim gorevde olduğu icin evde yalnizim hep.hergun makarna pilav lahmacun tost ıvır zıvır yemekten yoruldum.sizler ne yiyorsuniz?
Bugun cay misafirim olduu icin kolaya kactim yogurtlu makarna ve salaata yicez

Kızlar doktorumu değiştirdim yeni doktoruma gittim bugün aynı hastanede bir kadın ama senelerce devlette çalışmış adı burada çok bilinem biri.şimdi Acıbademde valla o kadar fark vardı ki. Eski doktorda detaylı bakmıştı ama bu çok çok detaylı baktı her yerine kalbine baya baktı. Rahim ağzını ölçtü. Asıl ne öğrendim, ikili testimdeki beta hcg değeri pup değeri mi ne düşükmüş benim bu da erken doğum ve düşük belirtisi olabiliyormuş bunu öbür doktor hiç söylemedi illa olacak diye birşey yok ama temkinli olmak lazım dedi. Ne yemem ne yememem lazım detaylı anlattı toplamda 11 kilo alma hakkın var dedi şu an iyi gidiyorsun dedi hamur şeker yok ilk gebeliklerde gebelik zehirlenmesi.çok görülür dedi falan çok memnun kaldım bağdaş kurmuş büzülmüştü dr vurdu falan toparlandı ellerini.emdi hareketliydi ayaklar kasığımda.

2 hafta önce 190 gr 15 cm di bugünde 280 gr 18 cm çıktı 18+5 günlüğüz 19 haftalık çıktı.

Slm kızlar bende bugün başka dr a gittim, bebeğin yüzünü renkli gösterdi ama kafasını rahim duvarına dayadığı için gözleri net çıkmadı ama burnu dudakları görüldü, o kadar detaylı incelediki, herşeyine baktı 18+5, ama ultrasonda 19+2 çıktı, 271 gr, 18 cm, kafası sağda ayaklar göbek deligi hizasında tospikim ya

Canm mine hanıma mı gittin?? Onu cok duydum ben cok iyi diye de iyi olmus senn diger doktorun icin cok soguk agzından laf alınmıyo demsti gecen bi atkadasım

Selam kızlar uzun zamandır yazamadım. Bende hemoroid derdi var hiç sormayın. Ölüyorum inanın. Ilk bebeğinde de olmuştu. Dere otunu öneriyorlar onu yiyorum. Kabız değilim fakat var gebelik yapar diyor doktor. Önerilerinizi bekliyorum

Canm mine hanıma mı gittin?? Onu cok duydum ben cok iyi diye de iyi olmus senn diger doktorun icin cok soguk agzından laf alınmıyo demsti gecen bi atkadasım

Evet canım Mine'ye gittim iyi ki gitmişim çok şey öğrendim. Rahim ağzına kadar ölçtü mesela ben su geliyor istemsiz akıyor demiştim öbürüne o da rahim ağzına öylesine bakmıştı ama ölçtü falan. safra keseme böbreğime kadar baktı. Neye uymazsam ne olur falan hep anlattı son giren olmamıza rağmen çok vakit ayırdı bir kere. 20 dk yürü,pilates yoga yapabilirsin yüzebilirsin dedi çok memnun ayrıldık

Cok sevindm canm doktorun acıklayıcı ve güleryüzlü olması cok önemli bende doktorumdan cok memnunum o konuda sadece ikili test sonucumu bile 20 dakika anlattı risk az cıkmasına ragmen..

Ne güzel denk gelmiş benim de ilk doktorum Doğum izninde başka bir doktorla başladım genç biraz ama çok pozitifti en son bana lakayt davrandığı için bay bay dedim şimdi burda yabancı bi arkadaşımın doktoruna gideceğim netten yorumlara baktım baya memnun millet hastahaneyi de değiştiricem bakalım iyi çıkar inş

Canım pap a değerin kacti? Benim de düşük ama doktorum birşey demedi bu konuda napmamiz gerekiyor acaba

kızlar masa bası calışanlara bi sorum olcak..
ben artık sürekli torumaktn rahatsız oluyorum sizde de oluyo mu? karnıma sırtıma agrı giriyo bacaklarım uyusuyo falan
nasıl dayancam 3 ay daha bilmem

Ben sınıfta masanın altına tekli sıralardan koyuyorum, bacaklarımı uzatıyorum derste. Iyı gelıyor, şişmiyor en azından.

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?

Imom kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…